Inş CNm gerçek aşkları sizler de görüceksiniz , hatta diyeceksiniz şimdiye kadar hayatı ben bomboş yaşamışım şimdi ancak anlıyorum sevgiyi , tutkuyu , fedekarlığı ve bir çok duyguyu ..canım benim ALLah bağışlasın masallah oğluna inş.canm hepimiz sağsalim alırız kucagımıza da o müthiş aşkı tadarız bebişlerimizle
CNm normalde ismi de dini isim olsa kafi olmaz mı , zaten ben dini anlamı olmayan isim koymayı düşünmüyorum .Hanimlar gobek adi olarak bebise dini isim koyacak olan varmi. Bize gibek adi gerekli olduğunu söylediler ben hic bilmiyodum. Simdi oglusa guzel birde dini isim ariyoruz fakat gobek adi olacak kullanmayacagiz. Kimlikte tek isim yazacak. Isim onerileri alabilirim
Geçmiş olsun CNm benimde çok akıntım oluyor ama idrarımda birşey çıkmadı . Birde ilk hamileliğinde böyle değildi şimdi olması beni çok düşündürüyor .. Akıntıya sebep başka faktörler varmıdır acaba biliyormusunuz ..slm kızlar bugün doktora gittim akıntım rahatsız edince fitil ve krem verdi doktorum.3 lü test sonucumuzda cıkmıs hersey güzel sükür ,ama minişimi görmedim ultrasondan bakmadı.doktorumuz sorun yok dedi.sıra ayrıntılıda insallah
slm kızlar bugün doktora gittim akıntım rahatsız edince fitil ve krem verdi doktorum.3 lü test sonucumuzda cıkmıs hersey güzel sükür ,ama minişimi görmedim ultrasondan bakmadı.doktorumuz sorun yok dedi.sıra ayrıntılıda insallah
canım benimde normal akıntım var onda sorun yok o rahim agzı kapandıgı için normal.benim akıntım süt kesiği şeklinde ve kasıntım var o yüzden gittim canım.eger normal kremsi akıntıysa korkma.ama süt kesiği seklinde parcalar geliyosa kötü kokuyosa ve rengi yesilimsi koyu sarımsı olduysa mutlaka doktora git canım.amin darısı tüm sonuc bekleyen arkadaslara canımGeçmiş olsun CNm benimde çok akıntım oluyor ama idrarımda birşey çıkmadı . Birde ilk hamileliğinde böyle değildi şimdi olması beni çok düşündürüyor .. Akıntıya sebep başka faktörler varmıdır acaba biliyormusunuz ..
Test sonuçunun iyi çıkmasına sevimdim darısı diğerlerinin başına inş .
21. haftamda gidecegim canım 19-24. hafatalar arasında yapılıyo ama ama doktorlar genelde 21. haftada yapıyor.tesekkürler canım Allah razı olsunayrıntılı hangi haftada oluor canım cok sevindim güsel cıkmasına sonuclarının:))
canım birde ayrıntılının diğer testlerden farkı ne ..21. haftamda gidecegim canım 19-24. hafatalar arasında yapılıyo ama ama doktorlar genelde 21. haftada yapıyor.tesekkürler canım Allah razı olsun
ayrıntılıda bütün organlar teker teker inceleniyo canım herhangi bir anomali varlıgında saptanıyor.ayrıntılı ultrasonu radyoloji uzmanı yapıyor.canım birde ayrıntılının diğer testlerden farkı ne ..
aynen canım bnce doktorunun niyeti yoktu yapmaya sende yapmak isteyince öyle söylediinşallah canım ya cok korktum zaman geçmek bilmior vallah birde devlet hastanelerinde 2 lü yapmıorlar 3 lü yapıolar direk dedi celişmiş olmuo mu bölelikle
cok teşekkür ederim :) ilk hamileliğim olduğu için cok cahilim ya bu konulardaayrıntılıda bütün organlar teker teker inceleniyo canım herhangi bir anomali varlıgında saptanıyor.ayrıntılı ultrasonu radyoloji uzmanı yapıyor.
normal gülüm hepimizde bu acemilik var ben ebeyim ama gel bana sor bende bazı konularda tedirgin oluyorum yeni şeyler ögreniyorum.2. sinde daha deneyimli olcaz insallahcok teşekkür ederim :) ilk hamileliğim olduğu için cok cahilim ya bu konularda
normal gülüm hepimizde bu acemilik var ben ebeyim ama gel bana sor bende bazı konularda tedirgin oluyorum yeni şeyler ögreniyorum.2. sinde daha deneyimli olcaz insallah
bunları bir saglıkla kucagımıza alalım canım insallah o günlerde gelecekBizim kiz 2.yi dusunmeye baslamis benim gibi
her yerde aynı olmuyor kuzumMERABA KIZLAR!!!
ŞİMDİ DOKTORDAN GELİYORUM DEVLEt hastanesine gittim üniversite hastanesi İĞRENÇ MUAMELESİNE MARUZ KALDIM ben cinsiyeti öğrenirim diodum söylemiyorlarmış ulturason cihazına saniyelik bakıo anlamadığın bi kaç değer söylüyor diğer doktora sonra gönderiyorlar seni doktor dediysem yeni mezun bi bayan bakıo hayvan gibi davranıo sana geç otur şöyle aç karnını diye bağırıyor gerizekalı .çıkabilirsin diyor ters ters bakıyor cık artık diye resmen dumura uğradım bunlar nasıl doktor olacaklar yani bir daha devlet hastanesine adımımı atmam.
bunları bir saglıkla kucagımıza alalım canım insallah o günlerde geleceksonra kardes yaparız insallah
Bu yüzdeleri büyük bir ilgi ile takip ediyorum hatta sizle hop oturup hop kalkıyorum desem yeridir . Umarım son kontrolde kesinleşir inş .
KIZLAR BU KIL TÜY İŞLERİNİZİ NASIL HALLEDİOSUNUZ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?