2015 Nisan Anneleri

canım benim ALLah bağışlasın masallah oğluna inş.canm hepimiz sağsalim alırız kucagımıza da o müthiş aşkı tadarız bebişlerimizle
Inş CNm gerçek aşkları sizler de görüceksiniz , hatta diyeceksiniz şimdiye kadar hayatı ben bomboş yaşamışım şimdi ancak anlıyorum sevgiyi , tutkuyu , fedekarlığı ve bir çok duyguyu ..

CNm normalde ismi de dini isim olsa kafi olmaz mı , zaten ben dini anlamı olmayan isim koymayı düşünmüyorum .

Geçmiş olsun CNm benimde çok akıntım oluyor ama idrarımda birşey çıkmadı . Birde ilk hamileliğinde böyle değildi şimdi olması beni çok düşündürüyor .. Akıntıya sebep başka faktörler varmıdır acaba biliyormusunuz ..
Test sonuçunun iyi çıkmasına sevimdim darısı diğerlerinin başına inş .

ayrıntılı hangi haftada oluor canım cok sevindim güsel cıkmasına sonuclarının:))

canım benimde normal akıntım var onda sorun yok o rahim agzı kapandıgı için normal.benim akıntım süt kesiği şeklinde ve kasıntım var o yüzden gittim canım.eger normal kremsi akıntıysa korkma.ama süt kesiği seklinde parcalar geliyosa kötü kokuyosa ve rengi yesilimsi koyu sarımsı olduysa mutlaka doktora git canım.amin darısı tüm sonuc bekleyen arkadaslara canım

inşallah canım ya cok korktum zaman geçmek bilmior vallah birde devlet hastanelerinde 2 lü yapmıorlar 3 lü yapıolar direk dedi celişmiş olmuo mu bölelikle
aynen canım bnce doktorunun niyeti yoktu yapmaya sende yapmak isteyince öyle söyledi

her yerde aynı olmuyor kuzum allah insanın karşısına her yerde iyi insanlar çıkarsın doktoruna hemşiresine rastlamak gerekiyor şans birazda bence bu işler canım senin adına inan çok üzüldüm çünkü insanı bu davranışlar çok kötü etkiliyor benim de bu yüzden tercihim özel oldu hep tekme tokat giresim var çünkü bu şekilde davrananlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…