Birşey olmaz CNm bende 7 aya kadar oğlumu güzel kızım , fındığım , zillim ( kızdığımda ) diye sevdim sonra erkek olduğunu öğrendik :))) babası çok sevindi bu duruma ve çiğ köfte , Antep baklavası , kaymaklı ekmek kadayıfı diye sevmeye devam ettik halan da öyle :)) babamız Antepli olduğu içinKızlar bende daha öncede söylemiştim oğluşumun adını Uraz olcakk herkes ismiyle hitap ediyo artık Uraz bey napıyo diyolarrBende babasıda oğlumuzu ismiyle seviyoruz şimdiden alıştırcaz benim doktorum 12.haftada erkek ,14,haftada da kesin erkek demişti yarın tekrar doktor randevumuz var birde hayır kız derse haftalardır oğlum Uraz'ım diye sevdik nasıl olur bilmem
Bu yüzdeleri büyük bir ilgi ile takip ediyorum hatta sizle hop oturup hop kalkıyorum desem yeridir . Umarım son kontrolde kesinleşir inş .Rabbim gönlüne göre versin inşallah...
Bende 12. haftada %70 kız dediler 16. haftada %80 erkek dediler salı gün yine gidicem bakalım ne olacak :)
Birşey olmaz CNm bende 7 aya kadar oğlumu güzel kızım , fındığım , zillim ( kızdığımda ) diye sevdim sonra erkek olduğunu öğrendik :))) babası çok sevindi bu duruma ve çiğ köfte , Antep baklavası , kaymaklı ekmek kadayıfı diye sevmeye devam ettik halan da öyle :)) babamız Antepli olduğu için
Ne demek para vermiyoruz onlar maaslarini bizlerin cebinden kesilenlerle aliyolar hic kimsenin boyle davranmaya hakki yok sen kendini uzme bi densiz yuzunden bir baskasindan muhakkak bulu belasiniAynen hiç böyle bir muamele olmaz orda doktorsun sen yani o kadar okumuşsun beni üzmeye ne hakkı var para vermediğimizi biliyorlar ya ayy hala kalbim çarpıyor ya.
Birşey olmaz CNm bende 7 aya kadar oğlumu güzel kızım , fındığım , zillim ( kızdığımda ) diye sevdim sonra erkek olduğunu öğrendik :))) babası çok sevindi bu duruma ve çiğ köfte , Antep baklavası , kaymaklı ekmek kadayıfı diye sevmeye devam ettik halan da öyle :)) babamız Antepli olduğu için
Haklısın CNm bunda bende ne güzel elbiseler almıştım , tüllü , fırfırlı , rengrenk renkte ama belli bir zaman sonra öyle bir aşk oluyor ki insan hemen toparlanıyorsun .. Deli gibi seviyorum oğlumu anlatamam kız da olsa severdim o benim canım sizlerinde öyle olucak bu yüzden hiç düşünme bile sonradan değişirse bile diyehadii yhaa..ayh benim doktorum kendinden çok emin söyledi hatta ben erkek diyince kesin değil demi dedim doktor yoo kesin dedi ufak tefek hediyeler erkek kıyafetleri gelmeye basladı bile şimdi burdan okuyorum birçok kişide değişiklik olduğunu duyunca bende şimdi yarını bekliyorum annem alısverişe çıkalım diyor şu yarın birdaha görimde pipisini ondan sonra diyorum :) aa bu arada benimde eşim antepliii yani bir değişiklik olmazsaa bizimde çiğköftemiz,baklavamız,kaymaklı ekmek kadayıfımız geliyorrşaka bir yana hiçç farketmez kız erkek benim için sadece oğlumuz olcağı fikrine biraz alıştıkk o kadar
Kizlar saglik ocagindan geldim simdi. Decaviti aldim ve evet ucretsiz veriyolar ustunde de yaziyo zaten. Benim hemsire yoktu soramadim decaviti nasil iciyosunuz ac mi tok mu ? Haftaya da aşıya gidiyorum, 20.hafta bitince gel dedi
canım merhaba; ben ikili testi arkasından dörtlü testi yaptım ikiside sorunsuz çıktı. Aynı zamanda 3 lü testin yanıltıcı olduğunu ilk defa senden yada senin doktorundan duydum bence cokda büyütme içindearkadaşlar merhaba benim ufak bi sorum olucak kafam cok karıstı korkuorum 2 li tarama testimin sonucları güsel cıktı doktorum 3 lü taramayı 2li ii cıktığında yapmıoruz isterseniz yapıoruz dedi o an vazgeçtim sonra herkesin yaptırdığını görünce yaptırdım ama doktor beni korkuttu 3lü tarama testlerinin yüksek oranlı hatalı sonuc verio dedi kendiniz kasındınız falan dedi cok huzursuzum sizler 3lü testi yaptırdınız mı sonucları 2liden farklı olan varmı( lütfen yardım edin cok üzülüorum bisi olucak die sonuclar 12 kasımda cıkıcak
canım, neden ücretsiz veriyorlar? diğer hamilelik dönemindeki ilaçlar da mı ücretsiz ? ben bi 80-90 tl ödemiştim ilaçlara
inşallah canım ya cok korktum zaman geçmek bilmior vallah birde devlet hastanelerinde 2 lü yapmıorlar 3 lü yapıolar direk dedi celişmiş olmuo mu böleliklecanım merhaba; ben ikili testi arkasından dörtlü testi yaptım ikiside sorunsuz çıktı. Aynı zamanda 3 lü testin yanıltıcı olduğunu ilk defa senden yada senin doktorundan duydum bence cokda büyütme içinde
Şöyle anlatıyım CNm benim fırlama oğlum hep yan pozisyonda kaldı ve hatta 38 . Haftaya kadar baş aşağı bile dönmedi yani duruş şekilleri görmeye çok elverişli olmadı diyelim birde burda scan az sayıda yapılıyor ben 20 haftalık iken öğrendim ve biz 28 haftalık scanda öğrenebildik ancak doğrusunu .. Bakanda burda genelde ultrason uzmanları oluyor doktor çok önemli birşey olmadıkça bakmıyor CNm .doğumunda kims
çok enteresan erkek denilip kordon dolanmış kızmış dediklerini duydumda,,kız denilip doğuma 2 ay kala oğlun olcak denmeside şok edici doktorun açıklaması ne oluyo dolananda yok :))
Şöyle anlatıyım CNm benim fırlama oğlum hep yan pozisyonda kaldı ve hatta 38 . Haftaya kadar baş aşağı bile dönmedi yani duruş şekilleri görmeye çok elverişli olmadı diyelim birde burda scan az sayıda yapılıyor ben 20 haftalık iken öğrendim ve biz 28 haftalık scanda öğrenebildik ancak doğrusunu .. Bakanda burda genelde ultrason uzmanları oluyor doktor çok önemli birşey olmadıkça bakmıyor CNm .
Haklısın CNm bunda bende ne güzel elbiseler almıştım , tüllü , fırfırlı , rengrenk renkte ama belli bir zaman sonra öyle bir aşk oluyor ki insan hemen toparlanıyorsun .. Deli gibi seviyorum oğlumu anlatamam kız da olsa severdim o benim canım sizlerinde öyle olucak bu yüzden hiç düşünme bile sonradan değişirse bile diye
Evt haklısın en güzeli doğumu beklemek ama işte oda biraz zor geliyor bize .. Bizler heyecanlı milletiz dayanamıyoruz beklemeye .. Burda yabancılar hiç umursamıyor biliyormusun Doğumda öğreniyor çoğu . Ne güzel sakinleranladım canım ay ne biliyim doktor bana 13 haftalıkken kesin kızın olcak dedi çok çok emin bu akşam dr randevum var gidip teyit edicem,bunları duyuncada küçük minik kızıma şüpheyle yaklaşıyorm :)
canım, neden ücretsiz veriyorlar? diğer hamilelik dönemindeki ilaçlar da mı ücretsiz ? ben bi 80-90 tl ödemiştim ilaçlara
Evt haklısın en güzeli doğumu beklemek ama işte oda biraz zor geliyor bize .. Bizler heyecanlı milletiz dayanamıyoruz beklemeye .. Burda yabancılar hiç umursamıyor biliyormusun Doğumda öğreniyor çoğu . Ne güzel sakinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?