2015 Nisan Anneleri

Kendiniz kaşındınız ne demek ya ona ne sen rahat ol lütfen asıl stres den bebeğine zarar verirsin hayırlısı ile iyi çıkacak.
Aklına kötü getirme bebeğini de kendini de üzme
Doktor bana da ikilin iyi çıktı ben 3 lü ve 4 lü önermiyorum senin kararın dedi 3lü yaptırayı 4 lü istemiyorum dedim yaptık sonuçlar çıktı ama anlamıyorum o yüzden 11inde gidip öğrenicem.

vücut hassaslaşıyor sanırım eskiden epilasyonla hallediodum ama simdi inanılmaz canım yanıyor ağda bantları alıp denicem.

bende 4 lü yaptırdım ama sonuçlarım çıkmadı daha 5 tüp kan aldılar idrar kültürü ulturason ölçümü sonra pişman da oldum ama hatalı sonuç verirse çok üzülürüm ya.

Mrb kızlar benim idrar ve kan testi sonucumu dün dr agöstermiştim şekerim yüksek çıktı ailede şeker hastası varmı dedi. Şekerli şeyleri yeme dedi zaten bende hamilelikte çikolatadan şekerli şeylerden tiksindim meyve hariç şekerli yemiyorum ama bana dr dediki normalde 25 hafatada şeker yüklemesi yapılıyor ama sen önümüzdeki hafata yani 18 hafata gel şeker yüklemesi yapalım senin durumun farklı dedi kafam çok karışık acaba şeker diyeti yapsam şeker yüklemesi yaptırmasam olmazmı birde normalde bebekler 25 hafatasındayken yapılıyor bana 18 hafata yapalım dedi korkuyorum bebege bir zararı olmasından zaten çokta yüksek degildi oran referans degerler 70_114 ken benimki 124 çıktı birde sevmeme ragmen kan verdiğim ogün bebek hareketlensin diye sabah çikolata yedim biraz fazla belkide ondan yükseldi şekerim

cnm kutay kredi diye bişey var bu kırıkkalede bi eczaneye özgü bir krem doğum lekelerine falan çok ii geliyomuş ben iki aydır onu kullanıyorum, normalde de kullanan çok insan var :)
Ben nasil bulabilirim acaba icerigi ne kremin ,hamilelikte kullaniliyor mu ki dogumdan sonra mi kullanmali

bendim açlık şekerim 65 çıktı doktorum çok beğendi şeker yüklemesi benim bildiğimde 25.haftada yapılıyo bi başka doktora göstersen belki şeker diyeti verip sonrasında yükleme yaptırabilir...Diikat et canım...

Arkadaşlar denediğiniz ölçüleri ve anlatımı ile karışık olmayan bir aşure tarifi var mı? Aslında az çok anladım, sadece buğday işi her yerde farklı anlatılmış. Onu anlayamadım.

Cinsiyette yanilma oldumu 12+0 kız dedi olabilir benziyor dedi 14+0 erkek dedi ama kesin erkek demedi onda benzetti kafam çok karıştı birdaha 17 haftada gitcmmm

Doğum yapan bşr arkdaşımda yaptırma diyor zaten şeker çıksada yine diyet önerecek bende 25 hafatadan önceyaptırmak istemiyorum zaten başka bir dr a da ancak 22 hafatada başka bşr şehire ayrıntılı ultrason için gittiğimde gösterebilirim sagol canım

valla bazen gidip sağlık çalışanlarını dövüyorlar ya (şiddete kesinlikle karşıyım) hakettiklerine inanmaya başlıyorum ne demek o ya kendiniz kaşındınız korkma bence canım allahın iznyle hiç de yanlış çıkmaz ama bence sen doktorunu değiştir aptal şey seni üzmeye hiç hakkı yok ki onun çok sinir oldum yaaa

merhaba annişler ne güzel isim araştırmalarına girilmiş.Benim şuan tek beklediğim prensesimin hareketlerini hissetmek.20. haftama girmeye sayılı günlerim kaldı ama bizim bıdıkda tık yok
benimde canım aynı durumdayız sıpacıklar acıcık hissettirseler kendilerini

çok şükür canım benim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim umarım hep böyle gider...

peki doktoruna söyledin mi canım gelmeden çnce çikolata yemiştim diye dediğin gibi bu yüzden deyüksek çıkmış olabilir bence

kızlar sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için,gittim aşı yapıldı,kan ve idrar tahlili de yapıldı.17+2 yiz.Hani gitmeyenler bilsin istedim. :)

Kızlar sağlık ocağına kaydımı yaptırdım bugün şimdiye kadar nerdesin sen dedi bana :) kiloma tansiyonuma baktı doktorumdan kan tahlilim ve diğer sonuçlarımın çıktılarını istedi yoksa burda tekrar yapalım dedi
Henüz kalp atışlarını dinletmeye bizim makina yetmez dedi
Ücretsiz olarak decavit verdi doktoruna sor onaylarsa devit3 de verebilirim dedi
Tetanoz aşısı için 3 hafta sonra tek doz yapsak yeter dedi ben 3,5 yıl önce doğum yaptığım için işte böyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…