- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Kizlar bugun 6 saat ders anlatmak valla mahvetti beni... allah öğretmenlere ve diğer benzer durumdaki tüm arkadaşlara sabıR kolaylık versin... valla yeni çıktım dersten... Eve gitmek degil ışınlanmak istiyorum
Belim falan mahvolduk
Teşekkür ederim canım,CAnim brnim bugdayi aksamdan islat iyice yika sonra kaynat ne kadar cok yikarsan islarsan o kadar iyi olur puf noktasi bu asurenin beyaz olmasini saglat. Bir de incirini en son koy cevizini en son koy hatta ceviz yerine findik kullanceviz ve incir de asureyi karartir. Bir de ben sey yapiyorum. 8 10 karanfili boyle tulbent olabilir ya da bu bitki cayi suzgecleri olabilir onunla koyup kaynatip geri cikartiyorum ki sadece hafif kokusi olsun icinden aci aci cikmasin diye. Bir de cok az portakal suyu yarim portakal kadar ve portakal kabugu rendesi cok hos koku veriyor gerisi malzemeleri ayri ayri haslayip sirayla koymaya kaliyor. Eline saglik simdiden. Asure kasemi yanima koyup asure tarifi verdim ya ayak ustu bravo bana :)
Haklısın canım düşünmem lazımdı, bir daha olmaz herkesten özürKizlar malum hepimiz hamileyiz ve canimiz herseyi isteyebiliyo. Birbirimizi anlayacagimizi dusunerek diyorum sayfada yemekle yiyecek icecekle ilgili bisey paylasmayalim. Alamayan olur, yapamayan olur, yapmayi bilmeyen, ailesinden uzakta olup da yapacak biri olmayani olur. Kizmayin ama nacizane fikrim
HAyir canim aksam iyice yikayarak islaTeşekkür ederim canım,
Bakıyım doğru mu anladım buğdayı mesela bu akşam ıslıycam, yarın kaynatıcam, sonra süzüp tekrar yıkıycam (mı?) diğer malzemeler kolay en karışık buğday işi, normalde de kullanmadığım için pek tanışmıyoruz kendisiyle
teşekkürler şimdi tamamdırHAyir canim aksam iyice yikayarak isla
Sonra sabah isladigin suyunu dokup bir iki daha yika sonra hasla
ben de karisik yazmis olabilirim kusura bakmaa
gözün aydın canım tebrik ederim masallah oglusunaMerhabaaa bugun bizim kontrolumuz vardi
Sonunda cinsiyetimiz kesinlesti bizim de.. Dr tahmin yapmisti ama gorememistik malum yeriniDr iste burda pipiiii dedi. Bilge Kaan'imiz geliyooorr.. 17 cm 220 gr olmusuz.
kemiklerin rengi isil isildi. Fosforlu gibi. Elevit ve ferrum fort verdi. Decavit kullansam dedim, domuz katkisi varmis dedim. Dr da yani bu konuda hastalara aciklama yapmak zorunda kaliyoruz dedi. Elevit orjinal ilac dedi, decavit karalama kampanyasi yapiyor . Saglik bakanligi onayli ilacta nasil boyle birsey olur ve Benim tavsiyem elevit dedi.
Durumlar boyle istehepimize hayirli haberler almak nasip etsin..
Valla dis bugdayi da olsa dus bulguru da olsa ben ne edecegimi nasil olacagini hic bilmiyorum. Simdi suanda aklima bisey geldi. Simdi nikahlarda nikah sekeri yerine nikah fidani veriyorlar bu tuplu kucuk cam fidanlari. Ben bunu cocuklarin mevlidinden sonra dagitsam insanlara bebek sekeri yerine cikolatayla birliktesizce nasil olur. Insanlarin tepkisi ne olur acaba beb3klerin dogumu Rabbim hayirlisiyla zamaninda nasib etsin bahara geliyor tam agac dikim zamani. Bebeklerimle birlikte bir suru agac yesermis olurdu. Size verseler boyle bisey tepkiniz ne olurdu
Ankarada özele giden arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
hayırlı olsun arkadaşım öğrenmişsin darısı başıma inşaallah
Allah yardimciniz olsun canim. Insan egitmek zor. Hele hamilelikte ben yatarken bile yoruluyorum. Aman bebise dikkat et sen
yok canım duyulmaz yani cok zor.fetoskopla ancak duyulur.oda satılıyor internette..kizlar birsey aklima geldi merak ettim stateskopla bebegin kalp atisini duyabilirmiz almak geldi icimden hem zararsiz birsey
aaa denedinmi ya ne bilim insan hep minini goz gormedikce farkli sekillerde ulasmak istiosa ya kizlar size oluyo adet sancisi yasiyorum bi.akintim var hep.kendimi kanama oluyomus gibi hissediyorum.artik.tuvalete bile.korkuyorum.kan gorecem die bide ayakda duramiyorumyok canım duyulmaz yani cok zor.fetoskopla ancak duyulur.oda satılıyor internette..bende var ama duyulmuyor
haklısın canım insan merak ediyor.o agrı bendede var canım korkma ama akıntın kötü kokuyosa yada süt kesiği seklindeyse ondanda olur benim 2 gündür agrıyodu baktım dün küs kesiği seklinde parcalar gelmeye basladı akıntımda doktora gittim fitil verdiaaa denedinmi ya ne bilim insan hep minini goz gormedikce farkli sekillerde ulasmak istiosa ya kizlar size oluyo adet sancisi yasiyorum bi.akintim var hep.kendimi kanama oluyomus gibi hissediyorum.artik.tuvalete bile.korkuyorum.kan gorecem die bide ayakda duramiyorum
Tşk ederim CNm açıklama için , inş sende biran önce iyileşirsin ..ebe olmanda bizim için çok büyük avandaş olur inş .canım benimde normal akıntım var onda sorun yok o rahim agzı kapandıgı için normal.benim akıntım süt kesiği şeklinde ve kasıntım var o yüzden gittim canım.eger normal kremsi akıntıysa korkma.ama süt kesiği seklinde parcalar geliyosa kötü kokuyosa ve rengi yesilimsi koyu sarımsı olduysa mutlaka doktora git canım.amin darısı tüm sonuc bekleyen arkadaslara canım
estagfirullah canım.Allah razı olsunTşk ederim CNm açıklama için , inş sende biran önce iyileşirsin ..ebe olmanda bizim için çok büyük avandaş olur inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?