2015 Nisan Anneleri

bugun devlet e kontrol e gttm. Hersey normal. 299 gr bebisim. Cinsiyet soylemiyrz ama gorursem soylerim dedi kiza benziyo dedi. Profilimdeki fotoyu yillar once cizip koymustum hayallerim allahın izniyle gercek oluyor.
CNm benim Rabbim daha nice güzel ve hayırlı dileklerini kabul eder inş . Çizdiğin resimde çok manidar olmuş .

Reactions: nix
Kizlar göbek deliğinin çevresinde azicik bi sanci var sizinde oluyor mu
Göbek deliğine kadar bebek ulaşmış değil daha CNm başka bir sebepten olabilir belki .. Benim ağrılarım daha çok sezaryan olduğum çizgi hizasında oluyor .. Geçmiş olsun inş geçer .

Maşallah hayırlı olsun CNm oğluşun .. Analı oğluşlu bol günler olsun inş .

Niye kızalım CNm haklısın bende bügün hatta boş bulunup oğluma hitap şekillerinden bahsederken zikrettim ( hakkınızı helal edin inş..

Hayatını kolaylaştırıcı şeyler düşündüm mü hiç CNm mesela araba edinmek gibi senin için çok büyük bir kolaylık olur .

Sende iyiki varsın canım benim sizleri çok seviyorum ben

Hayırlı olsun kuzum oğluşun :) sağlıkla al kucağına

Çok geçmiş olsun canım benim. Minişi ayrıntılı ultrasonda doyasıya görürsün inşallah teyzoşumuz

Canım bunu yazmayı üzerime borç biliyorum çünkü ben eleviti üreten bayer firmasını arayıp sordum ve kullanıyoruz dediler aklında şüphe kalmasın lütfen ara sen de sor canım

iyi geceler kızlar ben geldim ama kimsecikler kalmamış burdaa... Bir haftadır pek bakamadım, internet paketim bitmişti, şimdi annemdeyim wifidan girebiliyorum... ne çok yazmışsınız yetişemiyorum sizee
bizde bi gelişme yok, haftaya hastaneye gidip tahlilleri halledicem ama ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırıcam hala bilmiyorum

Kızlarrrrr Bebeğimin hareketleri son bir haftadır çok netleşmişti ama iki gündür doğru düzgün hareket etmedi. Tatlı bir şeyler atıştırıp uzanıp dinliyorum ama ufak ve belli belirsiz bir tane dokunuş oluyor sadece Bu haftalarda bebek hareketleri düzenli olmaz biliyorum ama yine de içime bir korku düştü Korkulacak bir şey yoktur ama dimi

Bisey yoktur canim merak etme

benimde uykum kacti.19 hafta bitecek hala oglusun hareketlerini hissedemiyorum.elimi koyuyorum saga don,sola don,tatli ye tik yok.bendemi gariplik var hala hissedemeyen kaldimi kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…