- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
CNm benim Rabbim daha nice güzel ve hayırlı dileklerini kabul eder inş . Çizdiğin resimde çok manidar olmuş .bugun devlet e kontrol e gttm. Hersey normal. 299 gr bebisim. Cinsiyet soylemiyrz ama gorursem soylerim dedi kiza benziyo dedi. Profilimdeki fotoyu yillar once cizip koymustum hayallerim allahın izniyle gercek oluyor.
Canımsın asıl senden Allah razı olsun bize çok katkıda buluyorsun hakkın çok tatlım .estagfirullah canım.Allah razı olsunbirbirimize destek olcaz burda insallah
Göbek deliğine kadar bebek ulaşmış değil daha CNm başka bir sebepten olabilir belki .. Benim ağrılarım daha çok sezaryan olduğum çizgi hizasında oluyor .. Geçmiş olsun inş geçer .Kizlar göbek deliğinin çevresinde azicik bi sanci var sizinde oluyor mu
Duygular şelale resmen dimi bende hemen açıveriyorum muslukları acaip etkileniyorum sanki iliklerime kadar işliyor ..Hachiko isimli köpeğin hikayesi anlatan bir film iZledim kızlar mahvoldum ama ağlamaktan off durduk yere ne dertlen ya..
.
Maşallah hayırlı olsun CNm oğluşun .. Analı oğluşlu bol günler olsun inş .Merhabaaa bugun bizim kontrolumuz vardi
Sonunda cinsiyetimiz kesinlesti bizim de.. Dr tahmin yapmisti ama gorememistik malum yeriniDr iste burda pipiiii dedi. Bilge Kaan'imiz geliyooorr.. 17 cm 220 gr olmusuz.
kemiklerin rengi isil isildi. Fosforlu gibi. Elevit ve ferrum fort verdi. Decavit kullansam dedim, domuz katkisi varmis dedim. Dr da yani bu konuda hastalara aciklama yapmak zorunda kaliyoruz dedi. Elevit orjinal ilac dedi, decavit karalama kampanyasi yapiyor . Saglik bakanligi onayli ilacta nasil boyle birsey olur ve Benim tavsiyem elevit dedi.
Durumlar boyle istehepimize hayirli haberler almak nasip etsin..
Niye kızalım CNm haklısın bende bügün hatta boş bulunup oğluma hitap şekillerinden bahsederken zikrettimKizlar malum hepimiz hamileyiz ve canimiz herseyi isteyebiliyo. Birbirimizi anlayacagimizi dusunerek diyorum sayfada yemekle yiyecek icecekle ilgili bisey paylasmayalim. Alamayan olur, yapamayan olur, yapmayi bilmeyen, ailesinden uzakta olup da yapacak biri olmayani olur. Kizmayin ama nacizane fikrim
Hayatını kolaylaştırıcı şeyler düşündüm mü hiç CNm mesela araba edinmek gibi senin için çok büyük bir kolaylık olur .Kizlar bugun 6 saat ders anlatmak valla mahvetti beni... allah öğretmenlere ve diğer benzer durumdaki tüm arkadaşlara sabıR kolaylık versin... valla yeni çıktım dersten... Eve gitmek degil ışınlanmak istiyorum
Belim falan mahvolduk
Sende iyiki varsın canım benimönümüzde engebeli, yeni deneyimler dolu, allah nasip ederse uppppppuzun yollar var değil mi? umarım her anımızda birbirimize destek olabiliriz...hepinizden çok şey öğreniyorum iyi ki varsın iyi ki tanımışım sizi
Oyy bitanecikimizAfiyet bal seker olsun hem sana hem teyzosunun pofuduguna
Hayırlı olsun kuzum oğluşun :) sağlıkla al kucağınaMerhabaaa bugun bizim kontrolumuz vardi
Sonunda cinsiyetimiz kesinlesti bizim de.. Dr tahmin yapmisti ama gorememistik malum yeriniDr iste burda pipiiii dedi. Bilge Kaan'imiz geliyooorr.. 17 cm 220 gr olmusuz.
kemiklerin rengi isil isildi. Fosforlu gibi. Elevit ve ferrum fort verdi. Decavit kullansam dedim, domuz katkisi varmis dedim. Dr da yani bu konuda hastalara aciklama yapmak zorunda kaliyoruz dedi. Elevit orjinal ilac dedi, decavit karalama kampanyasi yapiyor . Saglik bakanligi onayli ilacta nasil boyle birsey olur ve Benim tavsiyem elevit dedi.
Çok geçmiş olsun canım benim. Minişi ayrıntılı ultrasonda doyasıya görürsün inşallah teyzoşumuzslm kızlar bugün doktora gittim akıntım rahatsız edince fitil ve krem verdi doktorum.3 lü test sonucumuzda cıkmıs hersey güzel sükür ,ama minişimi görmedim ultrasondan bakmadı.doktorumuz sorun yok dedi.sıra ayrıntılıda insallah
cok sagol canım benimÇok geçmiş olsun canım benim. Minişi ayrıntılı ultrasonda doyasıya görürsün inşallah teyzoşumuz
Canım bunu yazmayı üzerime borç biliyorum çünkü ben eleviti üreten bayer firmasını arayıp sordum ve kullanıyoruz dediler aklında şüphe kalmasın lütfen ara sen de sor canımMerhabaaa bugun bizim kontrolumuz vardi
KızlarrrrrBebeğimin hareketleri son bir haftadır çok netleşmişti ama iki gündür doğru düzgün hareket etmedi. Tatlı bir şeyler atıştırıp uzanıp dinliyorum ama ufak ve belli belirsiz bir tane dokunuş oluyor sadece Bu haftalarda bebek hareketleri düzenli olmaz biliyorum ama yine de içime bir korku düştü Korkulacak bir şey yoktur ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?