2015 Nisan Anneleri

kızlar yine son 15 dk kaldı ve bir iş gününü daha bitiriyorum.Yarın oğlumu görcezz kontrolümüz var iştende izin aldım yarın çalışmıcam telden çok takip edemiyorum pek yazamayabilirim dualarınızı eksik etmeyin bebişimin güzel haberleriyle döneyim,hepinizi ve minik kuzularınızı öpüyorum şimdiden iyi akşamlar,kendinize ve bebişlere iyi bakın

Hayır söylemedim canım bende öyle düşünüyorum mutlaka sabah y3diğim çikolata Şekerimi yükseltmiştir,

amin Allah razı olsun gülüm hepimizinki iyi gitsin insallah

Arkadaşlar denediğiniz ölçüleri ve anlatımı ile karışık olmayan bir aşure tarifi var mı? Aslında az çok anladım, sadece buğday işi her yerde farklı anlatılmış. Onu anlayamadım.
CAnim brnim bugdayi aksamdan islat iyice yika sonra kaynat ne kadar cok yikarsan islarsan o kadar iyi olur puf noktasi bu asurenin beyaz olmasini saglat. Bir de incirini en son koy cevizini en son koy hatta ceviz yerine findik kullanceviz ve incir de asureyi karartir. Bir de ben sey yapiyorum. 8 10 karanfili boyle tulbent olabilir ya da bu bitki cayi suzgecleri olabilir onunla koyup kaynatip geri cikartiyorum ki sadece hafif kokusi olsun icinden aci aci cikmasin diye. Bir de cok az portakal suyu yarim portakal kadar ve portakal kabugu rendesi cok hos koku veriyor gerisi malzemeleri ayri ayri haslayip sirayla koymaya kaliyor. Eline saglik simdiden. Asure kasemi yanima koyup asure tarifi verdim ya ayak ustu bravo bana :)

canım o 20. haftada yapılmıyomu ?
Canım bugün sağlık ocağı druna sordum,şimdi yapılması gerekiyor ama belli bir haftası yok dedi,ilk üç ayda düşük ihtimali olduğu için ozaman yapılmıyormuş,sonra Allah korusun bişey olursa onlardan olduğu düşünülmesin diye.Üç gündür arıyorlarmış çağırmak için,tel yanımda olmuyordu,sonradan görüyordum no yabancı geldiği için dönmemiştim,bugün kaydettim noyu.Bebek doğmadan yapılması gerekiyormuş.

sağol canm beni 20 . haftada çağırdıda dedim geç kalmıyım teşekkürlerr:)

14+0 haftaydı ama erkek demedi erkeğe benziyo dedi pipi göstermedi bir önceki haftada kıza benzettmişti

sağol canm beni 20 . haftada çağırdıda dedim geç kalmıyım teşekkürlerr:)
yok canım ozaman da oluyormuş.Hatta ben geçen gün druma sorduğumda önce 20. hafta dedi,sonra şimdi gidebilirsin dedi.Bugün sağlık ocağı drundan da detaylı öğrenmiş oldum. :)

Kizlar malum hepimiz hamileyiz ve canimiz herseyi isteyebiliyo. Birbirimizi anlayacagimizi dusunerek diyorum sayfada yemekle yiyecek icecekle ilgili bisey paylasmayalim. Alamayan olur, yapamayan olur, yapmayi bilmeyen, ailesinden uzakta olup da yapacak biri olmayani olur. Kizmayin ama nacizane fikrim

Bizde yusuf diyorduk aslında canım ama daha hala karar veremedik peygamber ismi ağır gelir diye düşündük de hayırlısı :)
Yusuf güzel bir isim bebginide ahlaklı güzel bir şelilde yetiştirirsen nedentaşıyamasın benim tanıdıgım ismi muhammed olan bşr çok kişi var rabbim isterse hayırlısıyla taşıyorlar yusuf ismini destekliyorum[/QUOTE]
Haklısın canım dışardan insanlar etkiledi eşim de sen nasıl istersen olsun diyo bakalım artık hayırlısı canım

Haklısın bitanem benim burdan canım ç... . istemişti yiyebildim çok şükür ama ikinci gün

Sende iyiki varsın canım benim sizleri çok seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…