Omurilik yapisindan erkege benzetmislerdi aslinda. Neyse ben memnunum :))Hayırlısı olsun canım. Çok erken tahminlerde hep erkekmiş gibi görünüyor ama sonradan değişebiliyor
Tesekkur ederiim evet 16. Haftamda kontrole gittim minigimin pipisini goremedik :)Kontrole mi gittin canım hayırlı olsun kızlar çoğaldı maşallah tüm kuzulara
Yok bana erkek dendiginde hic gormemislerdi, sadece ihtimaldi ama esim ruyasinda erkek gorunce oyle bekledik biz de.hadi yaa demee bana da erkek dedi, pipisi var dedi, dur bakalım yarın ne diyecek. sağlıklı olsun da... ben zaten daha hiçbir şey almadım, bu kontrolü bekledim, gerçi herkese dedik erkek diye ama kızsa pipisi düşmüş deriz artık
Aynıyız hayırlısıKızlar biz yolun yarısına geldik prensesime kavuşmama 20 haftacık kaldı
13. Haftada ilk defa hissetmiştim canım, gıdıklanma gibi bişey pırpır ediyo gibi zamanla çoğaldı, şimdi tepikliyo ufacık ayağıyla :) kızlar uslu oluyor erkekler deli :)20. Haftadayım hala hissedemedim
kesinlikle katılıyorum erkek hareketleri daha sert ve belirgin, kızım böyle değildi sakindi.13. Haftada ilk defa hissetmiştim canım, gıdıklanma gibi bişey pırpır ediyo gibi zamanla çoğaldı, şimdi tepikliyo ufacık ayağıyla :) kızlar uslu oluyor erkekler deli :)
Ben pastorize içiyorum ama mecburiyetten bence siznki daha iyi benimde öle bi şansım olsa keşke iyice kaynattıktan sonra bi sorun olucağını düşünmüyorum. Bu arada benim doktorum aşı yaptırma gerek yok dedi böle bi durumda olan varmı ne yapıcagımı sasırdımiyi akşamlar hepinize:) yarın inşallah aşıya gitmeyi düşünüyorum.artık 20. haftadayım:) bu arada bişey sormak istiyorum. malum hepimiz süt içiyoruzdur. ben sütçüden süt alıyorum ve kaynatıp hem içiyorum hem de yoğurdumu kendim yapıyorum. bikaç yerde okudum bu tarz olunca sütte bakteriler olur diye, pastörize içmek gerek diye. acaba yanlış mı yapıyorum farkında olmadan diye kafam karıştı:S Siz nasıl yapıyorsunuz?
Çok küçük pitirtilar hissediyorum kasıgımda.. İki gündür akşamları oluyor. Gündüz bir şey yok :) belki bebiştir diyorum bu pitirtilarAy ins. Canim ya bana cektiyse yandık huysuzun teki olur20.hafta diyo bazilari bi an önce hissederiz ins. Tekmeleri falan
Canim bende pastörize iciyorum. Aslında normal şartlarda senin yaptigin en iyisi ama gebelikte bebeğe gecen salmonella bakterisi varmis. O bakteriler sadece pastorizede olmuyormus. Nolur nolmaz diye pastorize iç dedi doktorum . peynirde ayni sekilde canimiyi akşamlar hepinize:) yarın inşallah aşıya gitmeyi düşünüyorum.artık 20. haftadayım:) bu arada bişey sormak istiyorum. malum hepimiz süt içiyoruzdur. ben sütçüden süt alıyorum ve kaynatıp hem içiyorum hem de yoğurdumu kendim yapıyorum. bikaç yerde okudum bu tarz olunca sütte bakteriler olur diye, pastörize içmek gerek diye. acaba yanlış mı yapıyorum farkında olmadan diye kafam karıştı:S Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ayy hadi hayirlisi yavrucaklarimiz sağ salim olsunlar pitirdasinlar :)
Güle güle kullan CNm , bende istiyorum ama organik boya yapan bir yer bulmam lazım .. Saçlarımda çok beyaz var boyamasanda olmuyor ..Kizlar merhaba bugun kuafore gittim saclarimi boyattim nasil rahatladim anlatamam artik bidaha doguma yakin giderim boyaya:))
Canım şimdi o sütlerden uzak durmak gerekiyor. Kayantınca bütün mikroplar ölmüyor pastörize sütleri uygun basınç ve sıcaklıkta yapıyolar bizim bunu evde yapmamız mümkün değil. Bence pastörize süt alıp yoğurduda onunla tutabilirsin :)iyi akşamlar hepinize:) yarın inşallah aşıya gitmeyi düşünüyorum.artık 20. haftadayım:) bu arada bişey sormak istiyorum. malum hepimiz süt içiyoruzdur. ben sütçüden süt alıyorum ve kaynatıp hem içiyorum hem de yoğurdumu kendim yapıyorum. bikaç yerde okudum bu tarz olunca sütte bakteriler olur diye, pastörize içmek gerek diye. acaba yanlış mı yapıyorum farkında olmadan diye kafam karıştı:S Siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?