çatlak kreminde en iyisi lierac jel eczanelerde satılıyor internetten de bulabilirsin tabi fiyatı mustelaya göre daha pahalıKızlar bişe daha sorcam biz bu çatlakları önlemek için ne kullanmalıyız mustela mı öyle bir marka vardı çatlak bakım yağı diye geçiyor 65tl miş.
Âmin CNm sende Hşg aramıza ..yeni keşfettim ben bu topiği ben de yeni katıldım aranıza öncelikle herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi
Merhaba kizlar ayrintli usg ne zaman basluyor ben simdi 16+6yim ona gore doktoru arayacagim
teşekkür ederim canım seninkide hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucagımıza alırız.Hşg CNm aramıza . Hayırlı olsun bebeğin .
bizimki erkek çıktı ben ilk öğrendiğimde biraz şok oldum çünkü evlenmeden önce de kız bebek hastasıydım bi de kayınvalidem de aynı benim gibi kız bebek hastası biz baya hayaller falan kurmuştuk erkek olduğunu öğrenince benimseyemicem diye çok korktum ama şimdi içimde hareketlerini hissettikçe herşey değişti hatta çok daha farklı bi heyecan duyuyorum anne oğul bakalım nasıl bi ikili olucazmerhabalar bende sizin gb yeniyim. bizden önceki sohbetleride elimden geldiğince okudum. bebeğinizin cinsiyeti belli mi? bizimki nazlı çıktı göstermiyo :)
Ben Ankaradayım.balıkesirdeyim ben , sen?
ben de senin gibiyim, 5 yıldır aynı firmadayım ve hiç bir arıza cıkarmıyorlar ama ben yine de sordum sonuçta hakkım yani
Canım benim 5 yıl değil 5 ay oldu sadece :) onun için biraz çekiniyorum :)
Ne bileyim canim daha 17 bitmedi o kadar buyumusmudur ki hareket etse anlicam da kizim pek uslu çıktıBence bebek buyudugu için mideye baski yapiyor. Bi ara bende de çok oluyordu midem tas gibi oluyordu bide yanma vardi..
ayy bende kız bebek hastasıyım. gerçi farketmiyo ya kız erkek .. bizimki ilk çocuk bide hiç sorun değil yani.. herkes kız diyo ama bakalım artık 3 hafta sonra öğrencez kontrolde tabi gösterirse :)bizimki erkek çıktı ben ilk öğrendiğimde biraz şok oldum çünkü evlenmeden önce de kız bebek hastasıydım bi de kayınvalidem de aynı benim gibi kız bebek hastası biz baya hayaller falan kurmuştuk erkek olduğunu öğrenince benimseyemicem diye çok korktum ama şimdi içimde hareketlerini hissettikçe herşey değişti hatta çok daha farklı bi heyecan duyuyorum anne oğul bakalım nasıl bi ikili olucazbi de kız bebekler biraz geç belli oluyomuş bacaklarını kapatıyolarmış belki kızdır seninki
bizimki de ilk galiba ben de o yüzden pek sorun etmedim kız olana kadar doğurabilirim yaniayy bende kız bebek hastasıyım. gerçi farketmiyo ya kız erkek .. bizimki ilk çocuk bide hiç sorun değil yani.. herkes kız diyo ama bakalım artık 3 hafta sonra öğrencez kontrolde tabi gösterirse :)
CANIM aynı durumdayız senle babayı nasıl alıştırıosun bu oğul düşüncesine peki?bizimki erkek çıktı ben ilk öğrendiğimde biraz şok oldum çünkü evlenmeden önce de kız bebek hastasıydım bi de kayınvalidem de aynı benim gibi kız bebek hastası biz baya hayaller falan kurmuştuk erkek olduğunu öğrenince benimseyemicem diye çok korktum ama şimdi içimde hareketlerini hissettikçe herşey değişti hatta çok daha farklı bi heyecan duyuyorum anne oğul bakalım nasıl bi ikili olucazbi de kız bebekler biraz geç belli oluyomuş bacaklarını kapatıyolarmış belki kızdır seninki
ya arkadaşım biz bu ara doyup doyup acıkıyoruz ne olacak bu halimiz şimdi bile içimin geçtiğini hissediyorumKarnımızı doyurduk bebişimin ohh doyduk dediğini duyar gibiyim :)
bende balikkesir bandirmadayim canim sen merkezdesin herhalde.balıkesirdeyim ben , sen?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin...merhabalar bende 2015 nisan annesiyim aranıza yeni katılıyorum. umarım çok güzel sohbetlerimiz olur..
Sağol canm bu gecede aynı şey olursa hastahaneye gideceğimÇok geçmiş olsun inş önemli birşeyin yoktur .
vayy hemşerimmişsinbende balikkesir bandirmadayim canim sen merkezdesin herhalde.
Babamız erkek olduğunu öğrenince çok sevindi her ne kadar farketmez dese de aslında onun gönlünde erkek varmış bunu anladım yani tabiki de en önemlisi sağlıklı olması çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı ayrıca bence erkekleri kız yada erkek olmasına alıştırma değil de baba olma fikrine alıştırmak lazım o da sanırım daha ilerde hareketleri karnımızdan belli olunca başlıcak diye düşünüyorumCANIM aynı durumdayız senle babayı nasıl alıştırıosun bu oğul düşüncesine peki?
evet canm merkezdeyimbende balikkesir bandirmadayim canim sen merkezdesin herhalde.
Bandirmada misin cok memnun oldum sevindimvayy hemşerimmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?