- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
Bende de doyma sorunu başladı durumlar fena cnm :)ya arkadaşım biz bu ara doyup doyup acıkıyoruz ne olacak bu halimiz şimdi bile içimin geçtiğini hissediyorum
ben gidip konuştum sen yedeksin tutmasan da olur dendi ama listeye yazmışlar ve arkadaşı da tek yazmışlar benm yanımda o idare ediyor artık elinden geldiğinceBizim okulda tolerans tanıyorlar ben branşım gereği nöbet tutmuyorum ama benden 2 hafta önde olan arkadaş var sınıfçı ona da 2 haftadır tutturmuyorlar nobet
aynen canım ben de beğendim hayırlısı bakalımEvet canım şimdi baktım prego marka yataklarda güzelmiş internetten yatakta hediyesiymiş bende memlekettedoğum yapacagım adanada biraz araştırdım büyükbir alışveriş merkezi var orada içinde ebebek magzası varmış büyük bir ihtimalle kraft veya prego alırım birde görerek almak en iyisi
malesef bandırma da değilim ama doğma büyüme oralıyım, paşabayır kızıyımBandirmada misin cok memnun oldum sevindim
ben de 17 haftalık erkek ( dr öyle dedi). öyle bir şey yok, arada hafif sancı gibi batma gibi durumlar var normal olanlar yani. rahat ol canım kendini o kadar çok dinleme, dr herşey normal diyorsa, sağlıklı diyorsa relaxMerhaba bi sorum olucakti cvplarsaniz çok sevinirim.17 haftalık hamileyim ve bebeğim erkek oturduğunda sürekli sağ kasigimda agirlik hissediyorum bu normalin?benim gibi boyle bi sorunu olan varmi?herşey normal gidiyor korkuyorum bi problem olacak diye.
Evt büyüyor maşallah minnaklar :) boyunu söylemedi bnmde sormak aklima gelmedi canmmaşallah :) ikimizin tarihler çok yakın, en son 2 hafta önce gitiiğimde 200 gr 17cm di demekki bizim ki de 500 gr'a yakın :) boyu kaç çıktı?
Sağol canim buyuyorlar miniklerimiz yavaş yavaş :)o kadar olmuş mu yaa maşallah kuzuna
Benimki de fazla hareket etmiyor canim doğduktan sonra da belki uslu olurlar :)Ne bileyim canim daha 17 bitmedi o kadar buyumusmudur ki hareket etse anlicam da kizim pek uslu çıktı
Hadi gözün aydın canım, iki 3 haftaya yine göreceksin kuzuyu ☺Kuzular biz geldik..herşey yolunda çok şükür temiz çıktı 4 lü taramamız darısı herkesin başına inşallah...ayrıntılı usg için senin bir değerin taramada yüksekti o yüzden erkene aldırdım dedi ama.şu an sıkıntımız yok 1 hafta ileriye alabilirsin dedi yani 19+4 e 20.haftanın içinde oluyor o zaman.. ayyy Allahıma şükürler olsun kızlar hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahh
Çok şükür CNm çok sevimdim epey bir stresli bekleyiş oldu ama sonuç güzel oldu . Gözün Aydın darısı diğer testlerin başına inş .Kuzular biz geldik..herşey yolunda çok şükür temiz çıktı 4 lü taramamız darısı herkesin başına inşallah...ayrıntılı usg için senin bir değerin taramada yüksekti o yüzden erkene aldırdım dedi ama.şu an sıkıntımız yok 1 hafta ileriye alabilirsin dedi yani 19+4 e 20.haftanın içinde oluyor o zaman.. ayyy Allahıma şükürler olsun kızlar hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahh
Ay ins. Canim ya bana cektiyse yandık huysuzun teki olurBenimki de fazla hareket etmiyor canim doğduktan sonra da belki uslu olurlar :)
Ay ins. Canim ya bana cektiyse yandık huysuzun teki olur20.hafta diyo bazilari bi an önce hissederiz ins. Tekmeleri falan
20. Haftadayım hala hissedemedimBebegin hareketlerini ne zaman tam olarak hissetmeye basladiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?