- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
bende meryem suresi okumustum canım kızım olacak hayırlısı ile.olabilir.Rabbimin takdiriMesela kız ya da erkek bebek isteyenlerin tabiki önce sağlık okuyacağı dualar var hamile kalmadan önce tabi ör: Meryem suresini okuyan kızı olabiliomuş. :)
Bende okudum 41 gün boyunca doktor erkek dedi %90 bakalim hafta sonu tam ogrenicem hayirlisi ilebende meryem suresi okumustum canım kızım olacak hayırlısı ile.olabilir.Rabbimin takdiri
ben de bugün 8.30 da oldum çok şükür hiç ağrısı vs. olmadı, inş. senin ki de geçer hemen
Kızlar aynı gün ağrı olmuyor ertesi günü kas ağrısı yapıyor, aşı olunan kolu kullanmak pek mümkün olmuyorSimdi saglik ocagindan geldim kizlar. Aşımı oldum, hic korktugum gibi olmadi valla. Sifir agri:) 12araliga 2.doz icin gun verdi hemsire
Rabbim hayırlısını versin canım.Allaha sükür.canım ben arapca bilmiyorum hatim yapmak istiyorum ama türkcesinden yada latincesinden okusam olurmuBende okudum 41 gün boyunca doktor erkek dedi %90 bakalim hafta sonu tam ogrenicem hayirlisi ile
hemsire öyle uygun görmüs canım ama sagdanda yapılıyor kullanmadıgınız kolunuz hangisi diye soruyoruz ası yaparken bizE soyledim ben yavrum . Soldan yapalim dedi
hemsire öyle uygun görmüs canım ama sagdanda yapılıyor kullanmadıgınız kolunuz hangisi diye soruyoruz ası yaparken biz
Kızlar aynı gün ağrı olmuyor ertesi günü kas ağrısı yapıyor, aşı olunan kolu kullanmak pek mümkün olmuyor
Aklıma kendi özel sektör dönemim geldi bende aynı sıkıntıları yaşadım şimdi devletteyim 2 ay raporluydum ama devlet olduğu için sıkıntı olmadı. Allah özelde ki arkadaşlara kolaylık patronlarada merhamet versin.canım devletin bütün kurumlarında bu imkanlar var tabi bunları suistimal eden de çok ben de özel sektörde çalışırken 1 gün bile rapor kullanamadım müdür raporu kabul etmiyordu kör kütük hasta işe gidiyordum ayrıca bir keresinde perşmbe cuma 2 gün izin istedim cumartesi pazarı da katıp 4 gün izin kullandırttılar hem de şu anda Türkiyenin en büyük bankalarından biriydi bunu yapan ülkenin en büyük kurumsal firmalarından biri bile böyle uygulamalar yapabiliyorsa daha küçük işletmeler senin patronun gibi izinden düşme olayını her türlü yapabilir malesef düşük riskim var diye 2 ay raporlu yattım ben ama özel sektörde olsaydım kapının önündeydim şimdiye o yüzden şükrediyorum ve kıymetini biliyorum canım
Canım sorun pantalonda değil bende kilolu hamile kaldım o yüZden zorlabıyorum biraz ama gazmış sanırım hafif bi rahatlama oldu1 haftadır ben de giyemiyorum işte, karnım çok yok ama normalde zayıftım, karnım olmasa da belim genişlediği kalça da hafif büyüdüğü için hamile pantolonu ile rahatım, belini ayarladım büzüşük duruyor ama çooook rahat.
sende gaz şişkinliği falan olabilir, bir de afedersin tuvalete çıkamadığım zaman benim de öyle şiş oluyoryoksa ayarların sonda olacağı zamanda değilsin. ya da küçük beden mi aldın acaba?
bende sadece onu kullanıyorumben de sadece gynoferrosanol kullanıyorum vitamin ilacı elzem değil dedi dr ama ben o gün ii beslenemediysem içiyorum vitamini
inşallah cnm ama bnm ilkimde 9 ay sürdü bunda da öyle olacak gibi hayırlısı olsun minikler sağlıklıca doğsunda önemlidiğil :)Çok sağol canim moral oldu bana. Evden cikip bi arkadasa bile gidemiyorum salya silmekten rahatsızlık vericem diye. Dokuz ay da surebilir diyosun yani InsaAllah cabuk gecer..
Geçmiş olsun inş ağrısız atlatırsın ..Simdi saglik ocagindan geldim kizlar. Aşımı oldum, hic korktugum gibi olmadi valla. Sifir agri:) 12araliga 2.doz icin gun verdi hemsire
Evet dogru söylüyorsun arkadasim hayırlısı ile saglikli sihatli hayirli evlat olurlar InsaAllahinşallah cnm ama bnm ilkimde 9 ay sürdü bunda da öyle olacak gibi hayırlısı olsun minikler sağlıklıca doğsunda önemlidiğil :)
hamile kalmadan önce okumuştun di mi canım içinden geçmişmiydi hiç kız olması..bende meryem suresi okumustum canım kızım olacak hayırlısı ile.olabilir.Rabbimin takdiri
Allah razı olsun arkadaşım bana da vesile olucan inşaallah her ay hatim fikrini çok beğendim her ay hatim olmasada doğuma kadar düzenli kuran okuyayım inşaallah Allah kabul etsin senin ve bütün arkadaşların dualarınıTabiki ederim hepimiz için.kuran okundugunda veya dinlendiginde bebeklerimiz daha güzel gelisiyormus.onu koruyan melekler her okuduğum ayete amin derlermiş.
cnm aşı için aile hekimine git onlar kaydını yapıp seni çağırcaklarkızlar ben istanbulda yaşıyorum istanbulda olan varsa bu ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırıyorsunuz? doktorum bana hiç birşey söylemedi. 19 haftalığım zamanı gelmemiş midir? ayrıca aşıda vurulmadım
teşekkür ederim canım aslında kaydımı yaptırmıştım oraya ama kendimi bir hatırlatmam gerekecek galiba. en kısa zamanda gidicem. peki ayrıntılı ultrason yaptırdın mı sen?cnm aşı için aile hekimine git onlar kaydını yapıp seni çağırcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?