2015 Nisan Anneleri

bende her sabah evden cıkmadan kendıme azık topluyorum iş yerinde yerim dıye kı hepsınıde yıyıyorum

bende geceleri uyuyamıyorum dönüp duruyorum sol tarafa yatıcam diye. bi uyanıyorum yine sırt üstü yatmışım.. çok kızıyorum kendime...
ayy cok guldum ya aynı durum bende var hep sola yatmaya calısıyom ama yok bi uyanıyom sırt üstuyum hemen donuyom bi de nekadar sure oyle kaldığımıda bilmiyom sinir oluyom bide esim cok deli yatıyo gece hep elimi karnıma koruma kalkanı yapıom vurmasın diye bişeyde dıyemiyom esime üzülmesin diye annelik cok tuhaf bi duygu bide boyle komik yanları oluyo

Ne guzel dusunmussun canim, herhalde annemize en ihtiyac duydugumuz zaman dogum yaptigimiz zaman olucak. Bende 2.donem okulu birakicam. Benim etrafimda hamile arkadasim hic olmadigi icin neler yasiyacagimi hic bilmiyorum. Acikcasi ben de anneme guveniyorum. Bakalim neler yasayacagiz hep beraber:)

buarada ayrıntılıya 20.haftadan sonra 24.haftaya göre girilebiliyor ben 22+3 günlükken gitcem kalp atışları daha net görülebiliyormuş sana da tavsiye ederim.
evet ya canım bana 19 dediler ama cok erken oluyo bende ozaman 22 haftada gidiyim zaten kendi doktorumdan baska biyerde yaptırcam saol tatlım

sende onlara bağıracaksın ki kendilerine gelecekler.

Günaydın herkese bizim de randevumuz pazartesi ne zormuş beklemek ya of ne alemde çok merak ediyorum henüz hareket hissetmediğim için de endişe duyuyorum istemeden. Ben 55 le hamile kalmıştım şimdi 58 oldum önümüzdeki her ay iki kilo alsam 11-12 kiloyla tamamlamk hedefim inşallah 67 yi geçmem

Kızlar bende 47 ile başladım 50.5 kiloyum çatlak için kakao yağı kayısı yağı susam yağı sürüyorum hem çok güzel kokuyor karnımda gerginlik hissediyorum patlıycakmış gibi aynı durumu yaşayanlar var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…