2015 Nisan Anneleri

Ben ayrılmayı düşünüyorum sömestrdan sonra baksınlar başlarının çaresine. Seminer döneminde zaten ögle yemegine kadar duruyorlar okulda, süt iznimi de kullanırım birkaç saatliğine imzami atar dönerim.

bende karasızım canım yaptırmakta ben yaptırayım diyorum ama annem de saglıkcı benim,kesinlikle yaptırma diye kızdı banakarasız kaldım[/QUOTE]

Aynen ben de aynı okuldayim. hatta seminer doneminde annem de gelir gerekirse dönüşte memleteme döneriz büyük ananemiz dedemiz bir an önce görsün bizi diye. :)

benim annemde tvde karatay ızleye ızleye kesınlıkle yaptırma dıyo. aılede seker olsa rısk fılan yaptrayım dıcem ama. bebege bı anda o kdr sekerı dayamak ne kdr saglıklı bılmıyorum sankı bız gunde o kdr seker yıyoruzda.

Canim ben şubat tatilinden sonra ayrilcam.memlekette dogm yapcam o yüzden gittim mi donmicem çok uzak yol cekemem tekrar git gel... Subatta kullanirsam seminere kadar yetiyor sanirim? Degil mi? Seminerde de rapor alirim 15 gunluk fakslarim okula..

merhaba kızlar.. çocuk gelişim kitapları okuyo musunuz? ben çok istiyorum ama kafama göre bir kitap bulamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum.

öğretmen arkadaşlar ne kadar şanslısınız 2. dönem ayrılsanız bile yaz tatiliniz var ben mart 25 e kadar çalışcam yine de temmuz 15 de bitecek iznim

bende alışveriş yapmak istiyorum yaaa. ama biz daha cinsiyetini ögrenemedik bile
olsun canım acele etme ben normalde bebek çocuk kıyafeti almayı çok seviyorum yeğenime sürekli alıyorum cinsiyeti 12. haftada öğrenmemize rağmen kendi bebeğime daha ilk bugün aldım insan hamileyken biraz temkinli oluyor onu anladım şimdi de ayrıntılı usg yi bekleyeyim ondan sonra alayım diyorum

Ne is yapiyosun canim özelde mi? Ozeller genellikle az izin veriyor
yok canım devlet memuruyum son 3 haftaya kadar çalışcam ki 5 haftayı doğum sonrasına aktarayım eğer şubatta doğum iznine ayrılacak olursam haziran 15 de bitecek o daha kötü Allaha hep dua ediyorum o 5 hafta sağlığım yerinde olsun da çalışayım çünkü o 5 haftada rapor izin hiç bişey kullanamıyorsun ya doğum iznine ayrılcam ya da çalışcam benim eşim öğretmen yazı beraber geçirelim diye mart 25 e kadar çalışmaya çalışcam sonra da 1 ay heyet raporu alırım biraz da iznimden kullanırsam eylülde başlarım ben de inşallah

karıştırıp mı sürüosun

bende karasızım canım yaptırmakta ben yaptırayım diyorum ama annem de saglıkcı benim,kesinlikle yaptırma diye kızdı banakarasız kaldım
[/QUOTE]

iyce arastırmak gerek canım sizde ailede varmıs sen yaptırt mutlaka.bende doktorumla konusup karar vercegim insallah
nix bende karasızım ama doktorla konusup karar verecegim insallah

Reactions: nix
İnş canim yaa.. Ama sizin niye öyle az izin veriyor ki.. Annemin zamanında da çok azmis ogretmnlere izin.. 40 ınız cikinca biraktim bakiciya diyor...

bebeklerinize kim bakıcak kızlar? ben sanırım işten ayrılıcam. annem çalışıyor kardeşim üniversiteye gidiyor onun masraflarını karşılayabılmek ıcın. ben ısten ayrılabılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…