- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Ben ayrılmayı düşünüyorum sömestrdan sonra baksınlar başlarının çaresine. Seminer döneminde zaten ögle yemegine kadar duruyorlar okulda, süt iznimi de kullanırım birkaç saatliğine imzami atar dönerim.öğretmen arkadaşlar izni nasıl yapacksınız?doğum öncesi aktarma yapmaya gerek pek kalmıyor aslında ama benim beklenen dogum tarihim 15 nisan.ikinci dönemin başında 31 haftalık oluyorum.idarecimde gıcık.ya diyorum şubat sonuna kadar çalışıp seminerlerde de raporla uğraşmak zorunda kalmayayım...fikri olan var mı
yok gülüm calısıyorum izin almadım,cok kötü olursam rapor alırım.simdilik idare ediyorum bitanem Allah razı olsunYa valla bende kararsizim ama bide su var ilerleyen haftalarda dahada belli oluyor seker.ablamda annemde seker hastasi bide allah korusun yavrularimizi bizim akraba yaptirmadi seker yüzünden bebeğini kaybetti.
bende karasızım canım yaptırmakta ben yaptırayım diyorum ama annem de saglıkcı benim,kesinlikle yaptırma diye kızdı banakarasız kaldım
Aynen ben de aynı okuldayim. hatta seminer doneminde annem de gelir gerekirse dönüşte memleteme döneriz büyük ananemiz dedemiz bir an önce görsün bizi diye. :)Canim 2. Doneme hic baslamayim diyorum bn seminere de bebisimle gelmeyi dusunuyorum esimle ayni okuldayim o yuzden kizimizla bahcede otururuz diyoruz3 saat suruyo zaten rapor almam ama rahatsiz olmazsam subat sonuna kadar da calisirim belki o zamana baglu yani
benim annemde tvde karatay ızleye ızleye kesınlıkle yaptırma dıyo. aılede seker olsa rısk fılan yaptrayım dıcem ama. bebege bı anda o kdr sekerı dayamak ne kdr saglıklı bılmıyorum sankı bız gunde o kdr seker yıyoruzda.yok gülüm calısıyorum izin almadım,cok kötü olursam rapor alırım.simdilik idare ediyorum bitanem Allah razı olsun
bende karasızım canım yaptırmakta ben yaptırayım diyorum ama annem de saglıkcı benim,kesinlikle yaptırma diye kızdı banakarasız kaldım
Canim ben şubat tatilinden sonra ayrilcam.memlekette dogm yapcam o yüzden gittim mi donmicem çok uzak yol cekemem tekrar git gel... Subatta kullanirsam seminere kadar yetiyor sanirim? Degil mi? Seminerde de rapor alirim 15 gunluk fakslarim okula..öğretmen arkadaşlar izni nasıl yapacksınız?doğum öncesi aktarma yapmaya gerek pek kalmıyor aslında ama benim beklenen dogum tarihim 15 nisan.ikinci dönemin başında 31 haftalık oluyorum.idarecimde gıcık.ya diyorum şubat sonuna kadar çalışıp seminerlerde de raporla uğraşmak zorunda kalmayayım...fikri olan var mı
bende alışveriş yapmak istiyorum yaaa. ama biz daha cinsiyetini ögrenemedik bileselam güzel anneler bugün kadife tulum aldım kuzuma aldığım ilk kıyafet ayın 25 inde ayrıntılı ultrsaonu da atlatalım kendimi alışverişe vercem
olsun canım acele etme ben normalde bebek çocuk kıyafeti almayı çok seviyorum yeğenime sürekli alıyorum cinsiyeti 12. haftada öğrenmemize rağmen kendi bebeğime daha ilk bugün aldım insan hamileyken biraz temkinli oluyor onu anladım şimdi de ayrıntılı usg yi bekleyeyim ondan sonra alayım diyorumbende alışveriş yapmak istiyorum yaaa. ama biz daha cinsiyetini ögrenemedik bile
Ne is yapiyosun canim özelde mi? Ozeller genellikle az izin veriyoröğretmen arkadaşlar ne kadar şanslısınız 2. dönem ayrılsanız bile yaz tatiliniz var ben mart 25 e kadar çalışcam yine de temmuz 15 de bitecek iznim
Okumuyorum canim. Netten takip ediyorum. Doğuma yakin belki üniversite kitaplarimdan karistiririm birkaç..merhaba kızlar.. çocuk gelişim kitapları okuyo musunuz? ben çok istiyorum ama kafama göre bir kitap bulamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum.
yok canım devlet memuruyum son 3 haftaya kadar çalışcam ki 5 haftayı doğum sonrasına aktarayım eğer şubatta doğum iznine ayrılacak olursam haziran 15 de bitecek o daha kötü Allaha hep dua ediyorum o 5 hafta sağlığım yerinde olsun da çalışayım çünkü o 5 haftada rapor izin hiç bişey kullanamıyorsun ya doğum iznine ayrılcam ya da çalışcam benim eşim öğretmen yazı beraber geçirelim diye mart 25 e kadar çalışmaya çalışcam sonra da 1 ay heyet raporu alırım biraz da iznimden kullanırsam eylülde başlarım ben de inşallahNe is yapiyosun canim özelde mi? Ozeller genellikle az izin veriyor
karıştırıp mı sürüosunKızlar bende 47 ile başladım 50.5 kiloyum çatlak için kakao yağı kayısı yağı susam yağı sürüyorum hem çok güzel kokuyor karnımda gerginlik hissediyorum patlıycakmış gibi aynı durumu yaşayanlar var mı :)
[/QUOTE]bende karasızım canım yaptırmakta ben yaptırayım diyorum ama annem de saglıkcı benim,kesinlikle yaptırma diye kızdı banakarasız kaldım
benim annemde tvde karatay ızleye ızleye kesınlıkle yaptırma dıyo. aılede seker olsa rısk fılan yaptrayım dıcem ama. bebege bı anda o kdr sekerı dayamak ne kdr saglıklı bılmıyorum sankı bız gunde o kdr seker yıyoruzda.
Evet canım karıştırıp banyo yaptıktan sonra sürüyorumkarıştırıp mı sürüosun
İnşallah canım tabi yağ depolamazsakOleey dogumla çoğu gitcekkk
İnş canim yaa.. Ama sizin niye öyle az izin veriyor ki.. Annemin zamanında da çok azmis ogretmnlere izin.. 40 ınız cikinca biraktim bakiciya diyor...yok canım devlet memuruyum son 3 haftaya kadar çalışcam ki 5 haftayı doğum sonrasına aktarayım eğer şubatta doğum iznine ayrılacak olursam haziran 15 de bitecek o daha kötü Allaha hep dua ediyorum o 5 hafta sağlığım yerinde olsun da çalışayım çünkü o 5 haftada rapor izin hiç bişey kullanamıyorsun ya doğum iznine ayrılcam ya da çalışcam benim eşim öğretmen yazı beraber geçirelim diye mart 25 e kadar çalışmaya çalışcam sonra da 1 ay heyet raporu alırım biraz da iznimden kullanırsam eylülde başlarım ben de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?