2015 Nisan Anneleri

Öğretmenim. Benim doğum 30 nisan gözüküyor. Ya tatili de gireceği için 3 2 hafta da ayrılığın izne. Annem komşumuz. O bakacak inşallah. Oğlum doğduğunda bursaaydik. Kimse mız yoktu orda. Bakicilarda büyüdü bu junior şanslı bu konuda. Sağlıkla doğdun daa..

bebeklerinize kim bakıcak kızlar? ben sanırım işten ayrılıcam. annem çalışıyor kardeşim üniversiteye gidiyor onun masraflarını karşılayabılmek ıcın. ben ısten ayrılabılırım.
o konuda bende çok dertliyim. istanbulda oturuyorum annem ve kayınvalidem ikiside şehir dışında. ikiside gelirim diyo ama bir yere kadar onlarda ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum sonrada kreş olur galiba

Uçak konusu geçmiş kizlar 28.haftamiza kadar raporsuz binebiliyoruz dr izin verdikce 28den 35haftamiza kadarda raporla binebiliyoruz ben 22kasimda almanyaya ucuyorum doktorum dün nolur nolmz rapor verdi yinede binebilir diye
doktorum en son nezamana izin verirse ozaman tekrar binicem ben inşallah 34.haftada fln bi aksilik cikmaz insallah cokta erken gitmek istemiyorm eşimi birakipta

merhaba kızlar.. çocuk gelişim kitapları okuyo musunuz? ben çok istiyorum ama kafama göre bir kitap bulamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum.
canım AYŞE ÖNER HAMİLELİK BEBEK BAKIMI DİYE BİR KİTABI VAR GÜlben ergen falan da 3 çocuğunu onunla büyüttüm diyor ben aldım içinde bayanlara dair herşey var gebelik dahilinde herkes edinmeli bence kitapyurdundan siparişle getirttim ben

İnş canim yaa.. Ama sizin niye öyle az izin veriyor ki.. Annemin zamanında da çok azmis ogretmnlere izin.. 40 ınız cikinca biraktim bakiciya diyor...
doğumdan önce 8 hafta sonra 8 hafta toplamda 16 hafta canım son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alarak çalışıyosun kalan 5 haftayı sonraya aktarıyorsun o da 13 hafta yapıyor eğer sizin de doğum yaz tatiline denk gelmese böyle olacaktı o yüzden çok şanslı bi dönemde doğum yapacaksınız bizim için farketmiyor ama yazı raporla geçirirsem ben de şanslı olacağım eşimle ve bebeğimizle 2 ay yaz tatili yaşamış olacağız

sen burda bahsedince merak ettim alıcam galiba bu kitabı teşekkürler

Bakalim hafta sonu doktoruma sorucam.ama büyük ihtimalle yaptirmam yükleme.kiyamam yavruma.

Reactions: nix

araştırmaya başladım bile en kısa zamanda alıcam teşekkürler canım..

Kanda bakilmasi yeterli mi.bide zaten ben hic seker tüketen biri değilim.

bende yaptırmak istemiyorum aslında ama hem doktorum hemde aile hekimi yaptırmak istiycek muhtemelen. doktorum çok inatçı zıtlaşmak istemiyorum ama bebişime zarar verir diyede korkuyorum

Aynı kitabı bana da annem sipariş edip yollamış bencede çok güzel bir kitap ayrıca doğum sonrasındada işine yarayacaktır.

ben ozellikle iki ayri araba olsun istiyorum. Ikiz arabalari asansore fln sigmiyor, kullanmak cok zor oluyor. Iki bebegi ayri ayri bir yere goturmek istesen goturemiyorsun. Zaten bak8cimiz da olacagi icin tek basima disari cikmayacagim hic cocuklarla. O yuzden 2 araba alacagiz.

peki siz ne almayı düşünüyosunuz?

biz mamas papas urbo 2 almaya karar verdik. Renkleri de cok guzel, cok da saglam.

Anladim canım aslnda bizimkiyle ayni izinmis ama tatil okayi olunca is değişti .. İnş seninki de gönlüne gore olur da rahat edersin

BENİMDE AKLIMA YATTI BENDE ALMAK İSTİYORUM FİYATI NE KADAR NASIL ALDINIZ KIZLARRR?

KIZLARR BOĞAZ İÇİN FISFIS KULLANILABİLİYORMU EVDE VARDI BOĞAZ FISFISIM

bende yaptırmak istemiyorum aslında ama hem doktorum hemde aile hekimi yaptırmak istiycek muhtemelen. doktorum çok inatçı zıtlaşmak istemiyorum ama bebişime zarar verir diyede korkuyorum
Ya k.bakmada doktorun doktorluğunu bilsin bu senin dusuncen.bebeğini düşünüyorsun yaptırmak istemiyorum bitti öyle bi hakki yok yaptirmazsan yaptirmazsin bu sana kalmis bisey.

öğretmen arkadaşlar ne kadar şanslısınız 2. dönem ayrılsanız bile yaz tatiliniz var ben mart 25 e kadar çalışcam yine de temmuz 15 de bitecek iznim
MART 25 KADAR NASIL ÇALIŞICAN CNM YAA BENDE BİR İKİ HAFTA ERTELİYCEM AMA MART 1 DE ÇIKICAM BEN BİR AKSİLİK OLMAZSA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…