o konuda bende çok dertliyim.bebeklerinize kim bakıcak kızlar? ben sanırım işten ayrılıcam. annem çalışıyor kardeşim üniversiteye gidiyor onun masraflarını karşılayabılmek ıcın. ben ısten ayrılabılırım.
canım AYŞE ÖNER HAMİLELİK BEBEK BAKIMI DİYE BİR KİTABI VAR GÜlben ergen falan da 3 çocuğunu onunla büyüttüm diyor ben aldım içinde bayanlara dair herşey var gebelik dahilinde herkes edinmeli bence kitapyurdundan siparişle getirttim benmerhaba kızlar.. çocuk gelişim kitapları okuyo musunuz? ben çok istiyorum ama kafama göre bir kitap bulamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum.
doğumdan önce 8 hafta sonra 8 hafta toplamda 16 hafta canım son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alarak çalışıyosun kalan 5 haftayı sonraya aktarıyorsun o da 13 hafta yapıyor eğer sizin de doğum yaz tatiline denk gelmese böyle olacaktı o yüzden çok şanslı bi dönemde doğum yapacaksınız bizim için farketmiyor ama yazı raporla geçirirsem ben de şanslı olacağım eşimle ve bebeğimizle 2 ay yaz tatili yaşamış olacağızİnş canim yaa.. Ama sizin niye öyle az izin veriyor ki.. Annemin zamanında da çok azmis ogretmnlere izin.. 40 ınız cikinca biraktim bakiciya diyor...
Eşim gibi konuştun canım yaaGök görmediğin bir oğlu olmuş çekmiş koparmis misali oluruz bizdeahahaa
sen burda bahsedince merak ettim alıcam galiba bu kitabı teşekkürlercanım AYŞE ÖNER HAMİLELİK BEBEK BAKIMI DİYE BİR KİTABI VAR GÜlben ergen falan da 3 çocuğunu onunla büyüttüm diyor ben aldım içinde bayanlara dair herşey var gebelik dahilinde herkes edinmeli bence kitapyurdundan siparişle getirttim ben
Bakalim hafta sonu doktoruma sorucam.ama büyük ihtimalle yaptirmam yükleme.kiyamam yavruma.benim annemde tvde karatay ızleye ızleye kesınlıkle yaptırma dıyo. aılede seker olsa rısk fılan yaptrayım dıcem ama. bebege bı anda o kdr sekerı dayamak ne kdr saglıklı bılmıyorum sankı bız gunde o kdr seker yıyoruzda.
canım AYŞE ÖNER HAMİLELİK BEBEK BAKIMI DİYE BİR KİTABI VAR GÜlben ergen falan da 3 çocuğunu onunla büyüttüm diyor ben aldım içinde bayanlara dair herşey var gebelik dahilinde herkes edinmeli bence kitapyurdundan siparişle getirttim ben
Kanda bakilmasi yeterli mi.bide zaten ben hic seker tüketen biri değilim.arkadaşlar ben eczacıyım annem de hemşire ve ben şeker yüklemesi kesinlikle yaptırmıcam Karatay Hoca çok doğru söylüyor sonuçta şeker yüklemesi yaptırmadan gebelik şekeri farkediliyor. D vitaminine ve kandaki insülin miktarına baktırmak yeterli
bende yaptırmak istemiyorum aslında ama hem doktorum hemde aile hekimi yaptırmak istiycek muhtemelen. doktorum çok inatçı zıtlaşmak istemiyorum ama bebişime zarar verir diyede korkuyorumarkadaşlar ben eczacıyım annem de hemşire ve ben şeker yüklemesi kesinlikle yaptırmıcam Karatay Hoca çok doğru söylüyor sonuçta şeker yüklemesi yaptırmadan gebelik şekeri farkediliyor. D vitaminine ve kandaki insülin miktarına baktırmak yeterli
Aynı kitabı bana da annem sipariş edip yollamış bencede çok güzel bir kitap ayrıca doğum sonrasındada işine yarayacaktır.canım AYŞE ÖNER HAMİLELİK BEBEK BAKIMI DİYE BİR KİTABI VAR GÜlben ergen falan da 3 çocuğunu onunla büyüttüm diyor ben aldım içinde bayanlara dair herşey var gebelik dahilinde herkes edinmeli bence kitapyurdundan siparişle getirttim ben
CNm niye iki araba alıyorsun ki çok güzel ve sağlam ikili arabalar var mesela graconun böyle bir modelinini gördüm çok sağlam ve büyüklük olarakta bir taneye yakın öyle Kocaman'da değil kullananlar çok memnunlarda , sen o tiplerede bir göz at istersen ..
peki siz ne almayı düşünüyosunuz?
Anladim canım aslnda bizimkiyle ayni izinmis ama tatil okayi olunca is değişti .. İnş seninki de gönlüne gore olur da rahat edersindoğumdan önce 8 hafta sonra 8 hafta toplamda 16 hafta canım son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alarak çalışıyosun kalan 5 haftayı sonraya aktarıyorsun o da 13 hafta yapıyor eğer sizin de doğum yaz tatiline denk gelmese böyle olacaktı o yüzden çok şanslı bi dönemde doğum yapacaksınız bizim için farketmiyor ama yazı raporla geçirirsem ben de şanslı olacağım eşimle ve bebeğimizle 2 ay yaz tatili yaşamış olacağız
BENİMDE AKLIMA YATTI BENDE ALMAK İSTİYORUM FİYATI NE KADAR NASIL ALDINIZ KIZLARRR?canım AYŞE ÖNER HAMİLELİK BEBEK BAKIMI DİYE BİR KİTABI VAR GÜlben ergen falan da 3 çocuğunu onunla büyüttüm diyor ben aldım içinde bayanlara dair herşey var gebelik dahilinde herkes edinmeli bence kitapyurdundan siparişle getirttim ben
Ya k.bakmada doktorun doktorluğunu bilsin bu senin dusuncen.bebeğini düşünüyorsun yaptırmak istemiyorum bitti öyle bi hakki yok yaptirmazsan yaptirmazsin bu sana kalmis bisey.bende yaptırmak istemiyorum aslında ama hem doktorum hemde aile hekimi yaptırmak istiycek muhtemelen. doktorum çok inatçı zıtlaşmak istemiyorum ama bebişime zarar verir diyede korkuyorum
MART 25 KADAR NASIL ÇALIŞICAN CNM YAA BENDE BİR İKİ HAFTA ERTELİYCEM AMA MART 1 DE ÇIKICAM BEN BİR AKSİLİK OLMAZSAöğretmen arkadaşlar ne kadar şanslısınız 2. dönem ayrılsanız bile yaz tatiliniz var ben mart 25 e kadar çalışcam yine de temmuz 15 de bitecek iznim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?