2015 Nisan Anneleri

Rengine bayıldım çok güzelmiş, güle güle giysin minigin :) güzel günlerde kullanın inşallah
sağol canım ben de rengi çok hoşuma gittiği için aldım hep pembe olacak arada yeşil mavi falan da lazım her ne kadar renkli gözlü olma ihtimali sıfır olsa da kuzumun yakışır inşallah:)

Ya k.bakmada doktorun doktorluğunu bilsin bu senin dusuncen.bebeğini düşünüyorsun yaptırmak istemiyorum bitti öyle bi hakki yok yaptirmazsan yaptirmazsin bu sana kalmis bisey.
Özellikle yaptıran hastalarıma soruyorum şeker yükleme testinden sonra çok fena oluyolarmış kendi doktorunuz yapmazsa gidin endokrine orda tahlil yaptırın

Mrb kızlar canan karatayı bende dinlemştim yaptırmayın die burada sormuştm pek benim dediğimle ilgilenen olmadı ozaman sadece bir arkadşla konşmştuk benim ailemde şekr hastalığı olan var sizce yaptırmalımıyım şeker yüklemesi

Benim yapimda da var biraz erkek bebekçiyim bende sevsinler oluşun çükünü :)
Bende erkek bebekleri cok seviyorum bir kizim bir oglum var sevgileri ayni ama bunda kiz oldugunu duyunca biran hayal kirikligina ugradim hatta esim kizlar anne babaya bakar ben cok mutlu oldum dedi sonra tabi kendime cok kizdim:))

sağol canım ben de rengi çok hoşuma gittiği için aldım hep pembe olacak arada yeşil mavi falan da lazım her ne kadar renkli gözlü olma ihtimali sıfır olsa da kuzumun yakışır inşallah:)
Ay o güzelliklere ne giyseler yakışır ki annesi hiç merak etme :) çok güzel düşünmüşsün

16 haftalık doğum izninin hepsini doğumdan sonra kullanabiliyormıyuz acaba
son 3 hafta ayrılmak mecburi. Ama atıyorum 37.haftada izne ayrıldın 1 hafta sonra doğum yaptın, böyle bir durumda 13 haftayı zaten doğum sonrasına aktarmıştın, kullanamadığın 2 hafta daha ekleniyo ve doğum sonrası iznin 15 hafta oluyor

Güle güle kullansın fıstık , eminim ki çok yakışıcak .. Şimdiden insanın yüreği pıtır pıtır atıyor giydirme heyecanı basıyor ..
Ewet canım biz doğudayız burda imkanlar yok bebek magzaları yok kardeşim ankarada çalışıyor ordan almış resimlerini gönderdi bende sizinle paylaşmak istedim inşallah 3 hafatasonra büyük bir şehre ayrıntılı usg içşn gidecegiz o zaman bende bebişime giysiler alacagım inşallah

Canım bu durumun genetikle alakası yok, hamilelik hormonların dan kaynaklı insülin salınımı azalıyor, zaten doğum sonrası herşey normale dönüyor ama kesinlikle yaptırılması gerek. Karatay kalp doktoru, işin uzmanı Jinekolog lar yaptırın diyor. Karataya bakarsan meyve de yetmeyecek, meyvesiz gün geçiren var mı

Ay cok guzellerrr masallah ne de yakisicak prensese
Guzel gunlerde giysin annesi
Sagol canım kardeşime hep diyoordum pembe pembe kıyafetler almak istediğimi birde kulaklı şapkalrı sevdiğimi onlardan almış beni okadr mutlu ettiki bende bebegimi içinde hayal ettim çok güzel bir duygu bizde kuzularımıza begenerek secerek güzel güzel ciciler alacagız inşallah

herkese iyi aksamlar
Çok güzel bir resim ama bazen terside oluyor kızlar babası gibi erkekler annesi gibi, ben eşimi çok seviyorum kızımın babasına benzemesini istiyorum dış görünüşünün şimdiden babasının kızı diye seviyorum onu bakalım hangimize benzeyecek

orasıda doğru canım geçen günde meyve bile yedirmeyin çoçuklara bağırsakları iflas ediyo bal pekmez şekerli herşey yasak arkadaşlr yine kendi aralarında konuşmşlarda bende haliyle bebeğim için edişeleniyorum tekrar sorma gereği duydum çok teşekkür ederim verdiğin cvp için ben çok fazla giremiyorum nete oyüzden arasıra katılıyorum aranıza

Tatlim aslında ondan önce de çok konuşuldu bu konu. Ondan belki pek cevap gelmemiş olabilir. Ama kadin doğum uzmanları derneği mi ne, açıklama yaptı bunun üzerine... hamilelik şekerinin ne kadar ciddi olduğunu, yol açabileceği hastalıkları vs vs uzun uzun anlatmışlardı. Ve üzerine, karatay in yönlendirmesinin yanlış olduğunu hatta tehlikeli olduğunu yazmışlardı.

Ben de şöyle düşünüyorum, karatay kalp doktoru. Bir uzman hele ki doktor, her alanda herşeye hakim olamaz açıkçası.. Ben de çok doğru bulmuyorum.. hani birkac kisi çıksa söylese düşünürüm ama bir kişi var bunu iddia eden.. biraz körü körüne gitmemek gerek diye düşünüyorum...
Umarım hicbirimizin çıkmaz da gerek kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…