Gunaydin canm gecms olsun bunu her seferinde hasta olanlara yaziyorum bna iyi geldi. Ada cayi gargarasi yap aksam uyumadan da yapÇok fena üşütmüşüm burnum tıkalı boğazım agrıyor yutkunmakta zorlanıyorum ben ne yapayım kızlar bogazımı yumuşatmak için doğal bir yöntem varmı
Ya bnde zirt pirt agliyorum.. Esim süreli yaninda olsun istiyorum ona sarilip tv izleyeyimm.. O da biraz bilgisayarda oyun oynuyor vakit geçiriyor hemen diğer odaya yanina gidiyorm ne zaman gelcen diye... Off çok duygusalim bnde bir şey dedi mi hemen aglamkli oluyorum aramizda bir suru espiri yapardik onlara bile alinir oldum adam bi sey demeye korkuyo gozum doluveriyor.. Hatta geçen gün asi yapilan kolum agriyordu yanina uzanirken koluna dokundu basladim ağlamaya çok acittin sen bna hic dikkat etmiyorsun diye.. Sonradan düşünüyorum komik geliyor ama boyle saçma bi seyler oldum ben yav :)
geçmiş olsun...Çok fena üşütmüşüm burnum tıkalı boğazım agrıyor yutkunmakta zorlanıyorum ben ne yapayım kızlar bogazımı yumuşatmak için doğal bir yöntem varmı
Hepsi hormonların suçu tatlım sen rahat ol :)Ya bnde zirt pirt agliyorum.. Esim süreli yaninda olsun istiyorum ona sarilip tv izleyeyimm.. O da biraz bilgisayarda oyun oynuyor vakit geçiriyor hemen diğer odaya yanina gidiyorm ne zaman gelcen diye... Off çok duygusalim bnde bir şey dedi mi hemen aglamkli oluyorum aramizda bir suru espiri yapardik onlara bile alinir oldum adam bi sey demeye korkuyo gozum doluveriyor.. Hatta geçen gün asi yapilan kolum agriyordu yanina uzanirken koluna dokundu basladim ağlamaya çok acittin sen bna hic dikkat etmiyorsun diye.. Sonradan düşünüyorum komik geliyor ama boyle saçma bi seyler oldum ben yav :)
Günaydın güzeller :) gününüz aydin olsun...
Bebiklere de bol büyümeli bol tepikli bir gün olsun insallah... :)
Biz bugün 18 i bitiriyoruz ama hiç kıpırtı hissetmiyorum malesef.. ilk bebek olduğundan da Sabırla beklemeye calisiyorum daha doğrusu sabırsız oldum demeli :)
Sagol canım iyi fikir şimdi hazırlayıp içeyimçok geçmiş olsun canım ballı limonlu ılık serbet ç canım az da olsa rahatlatır boğazlarını
Sagol canım galiba bademciği şişmiş yumuşatmak için sıcak bir şeyler içmeyi düşğnüyorum zaytenşimdiye kadar garagara yapmayı hiç becerememgeçmiş olsun...
ben genelde yarım cay bardağı sirke iletatlı kaşığı karbonatı karıştırıp gargara yapıyorum boğazım yanmasını geçiriyor...
adaçayıda gargara olarak çok iyidir.deneyebilirisn.
Hepsi hormonların suçu tatlım sen rahat ol :)
Demistim bende de öyleydi sonradan cikiyor bunun agrisi... Bugün anca azaldi bnmki pzt vurulmustum aşıbu arada aşıyı perşembe oldum o gün hiç ağrı yoktu dün kas ağrısı gibi acıdı hep bu sabah daha kötü acıyorkolumu kaldıramıyorum
Güzel haberlerle dön canımgünaydın ve hayırlı cumalar herkese.
saat 1 de randevum var herşey güzel olur inş.
tşkr edrim canım inş.Güzel haberlerle dön canım
o zaman içtiğin şeyler çok sıcak olmasın.Sıcaklık enfeksiyonu daha artırıyor..Sagol canım galiba bademciği şişmiş yumuşatmak için sıcak bir şeyler içmeyi düşğnüyorum zaytenşimdiye kadar garagara yapmayı hiç beceremem
güzel haberlerle dön arseali.Gunaydin ve hayirli cumalar kızlar bugun 3.30da randevum var hayırlı haberler olur ins.
Ben de çok korktum acıcak diye yaparken hiç acımıyo sonradan kas ağrısı oluyomuş gerçi bnm ağrım olmadı diyebilirim üstüne falan bile yattım gece kolumu da kaldırabiliyorumGünaydın kızlar ve küçük kuzular..Bende bugün yarım gün çalıscam 1 de çıkıcam ve aşıyaa gidicezz inş.çok acımazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?