Çok çok geçmiş olsun inşallah bununla kalır canım daha fazla üzmez seni. Benimde kanama olacak diye ödüm kopuyor ama her kanamada kötü değilmiş işte biz herşeyden evham yaptığımız için korkuyoruz doğal olarak. Dinlenmekle iyi yapmışsın hem dr da bişey yok demiş maşallah ona annesini üzmez ki o ben iyiyim demiş kuzucum bak :) Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah dualarımız seninle canım Allah hepsini korusun inşgünaydınnnn canlarrrr :) nasılsınız? biz kötüydük ama şükür şimdi daha iiyiz :) cumartesi gece çok azda olsa kanamam oldu ödüm başımdan gittisabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan helak oldum dün gün içerisinde felaket bir bel ağrısı karın ağrısı sırt ağrısı ve resmen altım zonkluyodu çıkıcak gibi hemen acile gittim doktorumla görüşüldü ebe enfeksiyona yordu ve ağrıları kendin çağırıyosun stres yaparak dedi kan idrar tahlili aldılar ama hepsi temiz çıktı şükür olsun miniğimde dün gün boyu kıpır kıpırdı resmen anne ben iiyim korkma der gibiydi :) şuanda hafif bel ağrım ve her zamanki gibi akıntım var bu işe gitmedim evdeyim dinleniyorum öğleden sonra randevu aldım kontrole gidicez dua edin bişey çıkmasın kızlarrr öpüyorum hepinizi
Güle güle kullan canim çok güzel bi hediye.sen dunyanin en güzel varligini veriyorsun eşine senin hediyen yaninda küçük ama yinede esin ince biriymişBAYILDIMM canımm güle güle kullan
Ama seninki takvime göre koç olacak gibi görünüyoreyvah ben yandım inatçılık meselesinde eşim zaten boğa burcu ,bir kızım var inatçılıkta sınır tanımıyor birde bu bebiş inatçı olursa vay halime :))
. Senin esin kusura bakmada adammi.hamile bi kadinin üzerine bu kadar gidilmez.bak sen bi melek tasiyorsun içinde dua et Rabbim bütün dualarini kabul eder.bollll bolll ayetel kursu oku canim allahim esimi iskan et diye dua et.tavrini koy konuşma taki o senin yanina gelip haram ne diye sorana kadar.yüz verme bide o ceketi al tamamen yirt simdi daha çok rezil ol de.hamilesin sen insan olsun biraz.bunaltma kendini bebeğinde etkilenmesin kendi rahat hissettiğim şeylerle uğraş.allah YARDIMCINIZ olsun.kizlar sizinde esiniz hic sizi darlatiyormu ceketinin icten ya o istirmasi gitmis die kadinliniza laf atiomu bagirarak herkez duyacagi sekilde anne babasi mesela siz bebeginiz icin yeterince endiseliyken kurdunuz sofra size haram ediyormu artik terk edecegim boyle bi zamanda adam destek degil kuslari dogurdu onlarla nasil ilgilenio benin tansiyonum dusse telefona bakar bana degil ne evladim ne ben insan bu kadarmi umursamaz ya b u ceketten sebeb rezil olacakmis ya icten yapisma sey diksem kotu gozukecek ya bunun suclusudami benim o kadar mutsuz ediyorki artik biktim cok biktim
Boğa annelerine ayıp olmasın şimdi :)
Boğa Burcu Bebeği: 21 Nisan 21 Mayıs
En sevdiği cümle: "bana ait!"
İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı
Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici
Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.
Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz
Günaydın herkeslere. Bu hafta benim de dr kontrolüm var ve kısmetse cuma günü aşı olmaya gideceğim.
Aklıma takılan bişey oldu kızlar; geceleri bazen burnum tıkanıyor ve nefessiz kalıyor olabilirim bu durumda bebeğim oksijensiz kalıyor olabilir mi acaba
çok güzel ve anlamlı bi hediye olmuş canım güle güle kullangünaydın herkese, güzel bir hafta olsunbugün evlilik yıl dönümümüz :) eşimin aldığı hediyeye bakın bir Eki Görüntüle 1305513
günaydınnnn canlarrrr :) nasılsınız? biz kötüydük ama şükür şimdi daha iiyiz :) cumartesi gece çok azda olsa kanamam oldu ödüm başımdan gittisabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan helak oldum dün gün içerisinde felaket bir bel ağrısı karın ağrısı sırt ağrısı ve resmen altım zonkluyodu çıkıcak gibi hemen acile gittim doktorumla görüşüldü ebe enfeksiyona yordu ve ağrıları kendin çağırıyosun stres yaparak dedi kan idrar tahlili aldılar ama hepsi temiz çıktı şükür olsun miniğimde dün gün boyu kıpır kıpırdı resmen anne ben iiyim korkma der gibiydi :) şuanda hafif bel ağrım ve her zamanki gibi akıntım var bu işe gitmedim evdeyim dinleniyorum öğleden sonra randevu aldım kontrole gidicez dua edin bişey çıkmasın kızlarrr öpüyorum hepinizi
Hadi gözün aydın boşuna sıkıntıya sokup üzdüler seni ne güzel hiçbir sorun yokmuş çok sevindim gerçekten. Cinsiyeti de kesinleşmiş hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni cihaz gelmiş mi peki onunla mı baktıkizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
Sağol tatlım içim rahatladı geçen gün uyandığımda zor nefes alıyordum o yüzden endişelendim açıkçası ama dediğin gibi sanırım o kadar uzun süre nefessiz kalmamışımdır. Cattle tavsiyeni de mutlaka yapacağım teşekkür ederim canımEsim de oğlak.. ohh iki inat bir arada... yazık valla bendeniz yengeç hatuna :)
Tatlim bebegin etkilenmesi için kandaki oksijen in çok çok düşmesi gerekiyor. ki bu da şiddetli nefes darlığı demek.. astım türevi hastalığa sahip oldugum için biliyorum. sikinti yok bundan birsey olmaz bu benim genel halim diyebilirim :)
Ama benden tavsiye, muhakkak evinde cattle falan vardır. Yatak odana koy yatmadan yarım saat önce falan.. ve kaynasın orada.. Oda iyice nemli olsun yani.. o zaman daha rahat uyursun ve bu sorunu yaşamazsın..
saol lucimmm desteğin için çok az oldu zaten iki gündürde hiç bişey yok ama çok korktum çok stres yaptım ağrıları tetikledim bugün daha iiyim ve ağrımda az şükür olsun bakalım öğleden sonra doktorum ne diyecek :)canım çok çok geçmişler olsun rabbim korusun seni ve miniğini dinlen canım kalkma hiç bugün hatta mümkünse yarında gitme işe benimde kanamam olmuştu 3 hafta önce hemde bi peçeteyi doldurdum sayılır zaten vajinal progestan kullanıyorum ben canını sıkmamaya stres yapmamaya çalış ayaklarını üşütme çok fazla sende iltihap var galiba o yapabilir altını hep kuru tutmaya bak arada benim hala lekelenmem oluyor hep can sıkıyor bunlar biliyorum rabbim korusun hepsini tesbih çek yatarken iyi gelir öpüyorum canım.
saol lucimmm desteğin için çok az oldu zaten iki gündürde hiç bişey yok ama çok korktum çok stres yaptım ağrıları tetikledim bugün daha iiyim ve ağrımda az şükür olsun bakalım öğleden sonra doktorum ne diyecek :)
Gözün aydın canım nebiçim doktor seni okadar sıkıntıya soktu bak bebiş iyiymiş cok şükür bende 10 gune kadar radistanbulda ayrıntılıya gırcem banada plesanta asagıda ve suyun fazla dedi oyuzden benimde canım sıkıldı insallah bende senin gibi ogrenirim bişey olmadığını rabbimin izniyle nasıl ayrıntılıda daha nettir bebişin cd aldınmı canın istediğinde izlersinkizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
Hangi hastaneye gidiyorsun canımGözün aydın canım nebiçim doktor seni okadar sıkıntıya soktu bak bebiş iyiymiş cok şükür bende 10 gune kadar radistanbulda ayrıntılıya gırcem banada plesanta asagıda ve suyun fazla dedi oyuzden benimde canım sıkıldı insallah bende senin gibi ogrenirim bişey olmadığını rabbimin izniyle nasıl ayrıntılıda daha nettir bebişin cd aldınmı canın istediğinde izlersin
Benmi canım çakmak erdeme gidiyorum ama ayrıntılı için radistanbula gitcem benim hastane pahalı yapıoHangi hastaneye gidiyorsun canım
Gozunaydin canim cok sukur.peku cinsiyetine son olarak ne dedi ilk once erkek sonra kiz demislerdi galibakizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
ben istiyorum canım. çok abartmıcam ama mıllete dagıtıcam dıye cok masraf yapmak ıstemıyorum. lavanta fılan ıstemıyorum yenecek bısey olsun. eve goturebılmelerı ıcın sık bır kutuda seker veya cıkolata ıstıyorum. bıde evde ıkram etmek ıcın lokum dusunuyorum lohusa serbetı bıd ebelkı. mevlutte bıraz acılırım belkı. dagıtmak ıcın bebegın resmı olan bısey olabılır. bıde seker yanı ıstıyorum bıseyler ama tam olarak netlestıremedım. emınonune gıdıp malzemeyı kendım alıp yapıcam
günaydın güzel annişler ve bebişler nasılsınız?
cuma günü kontrolüm vardı detaylı usg ye girdim.Benim dr um perinatolog olduğu için detaylıyı kendisi yaptı.bebişim önce beyin incelmesini yaptı sonra sırasıyla dudaklarını ,burun kemiğini,omuriliğini,ellerini ve parmaklarını,böbreklerini,midesini,idrar torbasını,kol ve bacak kemiklerini ,ayaklarını inceledi.Çok şükür bir sıkıntımız olmadı.4 lü test için kan verdim ..Kalbinde bir parlaklık gördü ama detaylı inceleme sonucunda her şeyin normal olması ve 2li testimin de temiz olması nedeniyle sorun teşkil etmediğini söyledi.ilerleyen haftalarda yada doğumda düzelirmiş inş bizde bu gruptan olabiliriz.
tabi benim 2 gündür içim içimi yedi sizlerden şifa niyetine kuzum için bir ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum esirgemezseniz sevinirim.
günaydınnnn canlarrrr :) nasılsınız? biz kötüydük ama şükür şimdi daha iiyiz :) cumartesi gece çok azda olsa kanamam oldu ödüm başımdan gittisabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan helak oldum dün gün içerisinde felaket bir bel ağrısı karın ağrısı sırt ağrısı ve resmen altım zonkluyodu çıkıcak gibi hemen acile gittim doktorumla görüşüldü ebe enfeksiyona yordu ve ağrıları kendin çağırıyosun stres yaparak dedi kan idrar tahlili aldılar ama hepsi temiz çıktı şükür olsun miniğimde dün gün boyu kıpır kıpırdı resmen anne ben iiyim korkma der gibiydi :) şuanda hafif bel ağrım ve her zamanki gibi akıntım var bu işe gitmedim evdeyim dinleniyorum öğleden sonra randevu aldım kontrole gidicez dua edin bişey çıkmasın kızlarrr öpüyorum hepinizi
. Canim dun göremedim cvp veremedim.inşallah tabiki isterim ankaraya geldigimde görüşmeyi.burada yasamak cok zor.ozelden daha iyi gittiğin hastane bence ben özele gidiyorum tek fark sira beklemiyorum o kadar.Zübeyde hanim donanimli bi hastane ne gerek var özele gitmeye.bebegini cinsiyetini de bekliyorum hadi hayirlisi hayirli haberlerle gel canim
günaydın herkese, güzel bir hafta olsunbugün evlilik yıl dönümümüz :) eşimin aldığı hediyeye bakın bir Eki Görüntüle 1305513
iyi olmana çok sevindim canım ben de iyiyim ev taşıdık bu hafta bizde işlerde çok yoğundu o yüzden giremedim bir türlü ama hepiniz hep aklımdaydınızHoşgeldin kuzummmm:) Ben kendi adıma iyiyim. Esas sen nasılsın:)
çok sevindim canım yolunda olmasına herşeyingünaydın güzel annişler ve bebişler nasılsınız?
cuma günü kontrolüm vardı detaylı usg ye girdim.Benim dr um perinatolog olduğu için detaylıyı kendisi yaptı.bebişim önce beyin incelmesini yaptı sonra sırasıyla dudaklarını ,burun kemiğini,omuriliğini,ellerini ve parmaklarını,böbreklerini,midesini,idrar torbasını,kol ve bacak kemiklerini ,ayaklarını inceledi.Çok şükür bir sıkıntımız olmadı.4 lü test için kan verdim ..Kalbinde bir parlaklık gördü ama detaylı inceleme sonucunda her şeyin normal olması ve 2li testimin de temiz olması nedeniyle sorun teşkil etmediğini söyledi.ilerleyen haftalarda yada doğumda düzelirmiş inş bizde bu gruptan olabiliriz.
tabi benim 2 gündür içim içimi yedi sizlerden şifa niyetine kuzum için bir ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum esirgemezseniz sevinirim.
ayyyy çok güzelmiş canım güle güle güzel günlerde kullan nice seneleriniz olsun inşallahgünaydın herkese, güzel bir hafta olsunbugün evlilik yıl dönümümüz :) eşimin aldığı hediyeye bakın bir Eki Görüntüle 1305513
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?