2015 Nisan Anneleri

oda imaknsiz gibi birsey sanki akrep ya

Günaydınn güzel anneler ve minik kuzularr.Yeni bir haftaya daha basladık hepimizin günü güzel sorunsuz geçsin inş.Bende henüz bebişini tam hissedemeyenlerdenim 2 gündür karnımda gurultu gibi bişeyler oluyo sanki ama emin olamıyorum bebişim mi yoksa midemden mi bilmiyorum Bende koçumu heycanla bekliyorum eşimde koç burcu iki tane koç gibi adamım olcak diyorum

Kızlar daha erken olabilir ama bebeğiniz için mevlütte ya da doğduğunda eve gelenlere dağıtmak için bir şeyler yapmayı planlıyor musunuz?

yokk korkma annesi :) uyku apnesi olmadıgı ıcın nefessız kalsan riskli duruma gırmeden vucudun senı uyandırır. ayrıca senın aldıgın nefes dırekt akcıgerlerden bebege gecmıyo kanla tasınıyo, anlık bı olaydan bebek etkılenmez

Ama ben de zayıfım benim de ilk gebeliğim neyse azıcık daha sabredeyim belki yakındır
bende sabırsızlıkla bekliyorum ben kilolu anneyim dr biraz geç hissedebilirsin demişti
İnşallah kuzum :) güzel haberlerle gelin yarın geç olsun güç olmasın :)
inşaallah arkadaşım sağol

herkese hayırlı haftalar diliiyorum

Ahhh ah Allah kolaylık versin canim zor gerçekten...
kan beynime sicricak ya suan hastane gidiyoruz yok cok doluysa eve gidecez beklemicez insan evladina esine bu kadar nankor olurmuya sen git ben beklerim diyorum olmuyo it ya it kocama it diyorun bu kadar patladim arkadasim ya kardesim ruyasinda beni gormus kan kaybediyormusum cocum oldu diyormusum

Meryem'im artık diyecek hiçbir şey bulamıyorum inan Eşin malesef karakterini tam oturtamamış. Seninle ilgilenirse ailesi karşısında erkekliğine zeval gelir diye düşünüyor bile olabilir. Böyle erkeklerin evlenip bir kadının sorumluluğunu almaları hata bence. Benim babam da böyleymiş. Anneciğim hamileliklerinde canının çektiği hiçbir şeyi yiyememiş, almamış babam. Annem de rüyasında yer içermiş garibim.

Dua ediyorum senin için. Ama ne yapıp edip şu kayınvaldenlerden ayrılman lazım artık. Seni bu halde bu kadar üzdükleri için Allah'a nasıl hesap verecekler bilemiyorum. Çok büyük vebale giriyorlar... Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah...

Kızlar daha erken olabilir ama bebeğiniz için mevlütte ya da doğduğunda eve gelenlere dağıtmak için bir şeyler yapmayı planlıyor musunuz?
ben istiyorum canım. çok abartmıcam ama mıllete dagıtıcam dıye cok masraf yapmak ıstemıyorum. lavanta fılan ıstemıyorum yenecek bısey olsun. eve goturebılmelerı ıcın sık bır kutuda seker veya cıkolata ıstıyorum. bıde evde ıkram etmek ıcın lokum dusunuyorum lohusa serbetı bıd ebelkı. mevlutte bıraz acılırım belkı. dagıtmak ıcın bebegın resmı olan bısey olabılır. bıde seker yanı ıstıyorum bıseyler ama tam olarak netlestıremedım. emınonune gıdıp malzemeyı kendım alıp yapıcam

ay kızlar benim gibi gobüşü cok tuylenen oldumu tüy çizgısı var baska bişey goremiyom beyaz tenliyim siyah tuylerim olustu karnımda ince ince ama baris belli sıyah sıyah
KUAFÖRDE SİR AĞDA YAPTIR canım bende de oldu şimdi kaymak gibi olduk banyodan sonra bebe yağıda sür yumuşacık gez hiç acımıyor zaten korkmana gerek yok.

Allah sabir versin onlari da nasil biliyorsa öyle yapsin...

Gunaydin hanimlar.8 de kalktim kahvaltimi yaptim bugunki yemegide koydum ocaga.ama canim ortaligi toplamak istemiyo

Sağol canım içim rahatladı gerçekten teşekkür ediyorum çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…