- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
canım benim çok geçmiş olsundikkat et kendine iyi yapmışsın işe gitmemekle dinlen güzelcegünaydınnnn canlarrrr :) nasılsınız? biz kötüydük ama şükür şimdi daha iiyiz :) cumartesi gece çok azda olsa kanamam oldu ödüm başımdan gittisabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan helak oldum dün gün içerisinde felaket bir bel ağrısı karın ağrısı sırt ağrısı ve resmen altım zonkluyodu çıkıcak gibi hemen acile gittim doktorumla görüşüldü ebe enfeksiyona yordu ve ağrıları kendin çağırıyosun stres yaparak dedi kan idrar tahlili aldılar ama hepsi temiz çıktı şükür olsun miniğimde dün gün boyu kıpır kıpırdı resmen anne ben iiyim korkma der gibiydi :) şuanda hafif bel ağrım ve her zamanki gibi akıntım var bu işe gitmedim evdeyim dinleniyorum öğleden sonra randevu aldım kontrole gidicez dua edin bişey çıkmasın kızlarrr öpüyorum hepinizi
bir prenses daha mı geliyormuş aramızakizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
Canım benim bol bol dinlen ikinizde Allaha emanetsiniz.günaydınnnn canlarrrr :) nasılsınız? biz kötüydük ama şükür şimdi daha iiyiz :) cumartesi gece çok azda olsa kanamam oldu ödüm başımdan gittisabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan helak oldum dün gün içerisinde felaket bir bel ağrısı karın ağrısı sırt ağrısı ve resmen altım zonkluyodu çıkıcak gibi hemen acile gittim doktorumla görüşüldü ebe enfeksiyona yordu ve ağrıları kendin çağırıyosun stres yaparak dedi kan idrar tahlili aldılar ama hepsi temiz çıktı şükür olsun miniğimde dün gün boyu kıpır kıpırdı resmen anne ben iiyim korkma der gibiydi :) şuanda hafif bel ağrım ve her zamanki gibi akıntım var bu işe gitmedim evdeyim dinleniyorum öğleden sonra randevu aldım kontrole gidicez dua edin bişey çıkmasın kızlarrr öpüyorum hepinizi
Gözün aydın canım. Tüm kötü haberlere rağmen buna çok sevindimkizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
Bende sur hastanesine gidiyorum ama evim çakmak erdeme çok yakın. Sur hastanesinde dr bulunca oraya devam edeyim dedim şu anda memnunumda. Ayrıca evet erdemde pahalı ben de duydum ikiliye bile 350 istiyorlarmışBenmi canım çakmak erdeme gidiyorum ama ayrıntılı için radistanbula gitcem benim hastane pahalı yapıo
Kuzumm bu durumun bir sıkıntı oluşturacağını hiç sanmıyorum. Etraftan çok duyuyorum bunu ama hepsi sağlıklı, sıkıntısız doğuyor. Sen gönlünü ferah tut. Ben de okudum Allah kabul ederse inşallah her şey güzel olacak.
Kuzuuumm hayırlı haberlerle gel inşallah:) Bol bol dua et her şey güzel olur inşallah...
Canım benimm görüşebiliriz inşallah. Dedigin gibi düşünüyorum ben de dogum evleri her zaman daha donanımlıdır. Ama eşim bebeği görmeyi çok istiyor ama tabi Zübede'de içeri almıyorlar. O yüzden eşimin üstüne geçince özele gideceğim. Kontrollerde hem Zübeyde'yi hem özeli beraber götüreceğim inşallah:) Doğuma da nasip kısmet artık
kızlar allh razı olsun hepinizden de.Güzel dileklerinizle içimi rahatlattınız.Rabbim hepimize yavrularımıza sağ salim kavışmayı nasip etsin.iyi olmana çok sevindim canım ben de iyiyim ev taşıdık bu hafta bizde işlerde çok yoğundu o yüzden giremedim bir türlü ama hepiniz hep aklımdaydınız
çok sevindim canım yolunda olmasına herşeyinbende kalbinde bir parlaklık olmasının sıkıntı yaratmadığını duymuştum arkadaşımdan allah şifa versin kuzum allah kabul ederse okudum bende benimde perşembe günü ayrıntılı inşallah bir sıkıntı olmaz
ayyyy çok güzelmiş canım güle güle güzel günlerde kullan nice seneleriniz olsun inşallah
Ama seninki takvime göre koç olacak gibi görünüyor
Meryem'im artık diyecek hiçbir şey bulamıyorum inanEşin malesef karakterini tam oturtamamış. Seninle ilgilenirse ailesi karşısında erkekliğine zeval gelir diye düşünüyor bile olabilir. Böyle erkeklerin evlenip bir kadının sorumluluğunu almaları hata bence. Benim babam da böyleymiş. Anneciğim hamileliklerinde canının çektiği hiçbir şeyi yiyememiş, almamış babam. Annem de rüyasında yer içermiş garibim.
Dua ediyorum senin için. Ama ne yapıp edip şu kayınvaldenlerden ayrılman lazım artık. Seni bu halde bu kadar üzdükleri için Allah'a nasıl hesap verecekler bilemiyorum. Çok büyük vebale giriyorlar... Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah...
. Senin esin kusura bakmada adammi.hamile bi kadinin üzerine bu kadar gidilmez.bak sen bi melek tasiyorsun içinde dua et Rabbim bütün dualarini kabul eder.bollll bolll ayetel kursu oku canim allahim esimi iskan et diye dua et.tavrini koy konuşma taki o senin yanina gelip haram ne diye sorana kadar.yüz verme bide o ceketi al tamamen yirt simdi daha çok rezil ol de.hamilesin sen insan olsun biraz.bunaltma kendini bebeğinde etkilenmesin kendi rahat hissettiğim şeylerle uğraş.allah YARDIMCINIZ olsun.
Hadi gözün aydın boşuna sıkıntıya sokup üzdüler seni ne güzel hiçbir sorun yokmuş çok sevindim gerçekten. Cinsiyeti de kesinleşmiş hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni cihaz gelmiş mi peki onunla mı baktı
Gözün aydın canım nebiçim doktor seni okadar sıkıntıya soktu bak bebiş iyiymiş cok şükür bende 10 gune kadar radistanbulda ayrıntılıya gırcem banada plesanta asagıda ve suyun fazla dedi oyuzden benimde canım sıkıldı insallah bende senin gibi ogrenirim bişey olmadığını rabbimin izniyle nasıl ayrıntılıda daha nettir bebişin cd aldınmı canın istediğinde izlersin
Anladım hadi gözünaydın maşallah hiçbir sıkıntısı yokmuş inşallah bi dahada yaşamazsın canım Allah bebeğinden güldürsün inşallahyeni cohazi ben beklemeden gittim ama buda baya gelismis kalbine bakti beyninie damarlarina olcumler yapti hep tek tek baya ilgilendi 2 kontrol hakkim daha var cok memnun kaldim minimde uyanikdi
Gözün aydın canım nebiçim doktor seni okadar sıkıntıya soktu bak bebiş iyiymiş cok şükür bende 10 gune kadar radistanbulda ayrıntılıya gırcem banada plesanta asagıda ve suyun fazla dedi oyuzden benimde canım sıkıldı insallah bende senin gibi ogrenirim bişey olmadığını rabbimin izniyle nasıl ayrıntılıda daha nettir bebişin cd aldınmı canın istediğinde izlersin
evet 3 kez erkek denmisti ama kesin kiz dedi seyine baktik cikinti yok :)G
Gozunaydin canim cok sukur.peku cinsiyetine son olarak ne dedi ilk once erkek sonra kiz demislerdi galiba
canım benim çok geçmiş olsundikkat et kendine iyi yapmışsın işe gitmemekle dinlen güzelceönceden yaşadıklarından dolayı evhamlı olman normal ama bu kadar da stres yapma kendine sana yazık helak ediyorsun kendini iyidir annesi o hem bak buradaki tüm teyzeleri dua ediyoruz tüm meleklerimiz için allah sağlık sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin diye...üzme kendini lütfen
bir prenses daha mı geliyormuş aramızane güzel canım çok sevindim gözünüz aydın olsun çok şükür sıkıntı da yokmuş hep böyle gider inşallah allah çocuktan yana yüzünü güldürsün inşallah
Anladım hadi gözünaydın maşallah hiçbir sıkıntısı yokmuş inşallah bi dahada yaşamazsın canım Allah bebeğinden güldürsün inşallah
Canım omur açıklığına bakılıyormuş kan verdim. İnterntte 2li test yaptıranların 3lüyü yaptırmasına gerek yok diyor. Bu afpde 3 lünün içinde bir değer . Biz sadece afpye baktırıcaz 3lü yapmıcak. Aralık ortasıda ayrıntılıya giricez inşallah :)afp testi ne canım ya bnm doktorum cok ilgisiz testleri bile ben söylüyorum
GozunAydin canim tebrik ederim.peki esin bir sey dedimi uzuldumu yoksa erkek olmadigina[/QUOTE]E="weryew, post: 37828465, member: 479070"]evet 3 kez erkek denmisti ama kesin kiz dedi seyine baktik cikinti yok :)
Ben de aynı şeyi düşünerek cuma yaptırmaya karar verdim inşallah ptesiye kadar geçerKizar bende cuma günü asi ilacagim 3 günde agrusi gecermi pazartesi ise baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?