2015 Nisan Anneleri

canım benim çok geçmiş olsundikkat et kendine iyi yapmışsın işe gitmemekle dinlen güzelce önceden yaşadıklarından dolayı evhamlı olman normal ama bu kadar da stres yapma kendine sana yazık helak ediyorsun kendini iyidir annesi o hem bak buradaki tüm teyzeleri dua ediyoruz tüm meleklerimiz için allah sağlık sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin diye...üzme kendini lütfen

kizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
bir prenses daha mı geliyormuş aramıza ne güzel canım çok sevindim gözünüz aydın olsun çok şükür sıkıntı da yokmuş hep böyle gider inşallah allah çocuktan yana yüzünü güldürsün inşallah

Canım benim bol bol dinlen ikinizde Allaha emanetsiniz.

kizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
Gözün aydın canım. Tüm kötü haberlere rağmen buna çok sevindim

Benmi canım çakmak erdeme gidiyorum ama ayrıntılı için radistanbula gitcem benim hastane pahalı yapıo
Bende sur hastanesine gidiyorum ama evim çakmak erdeme çok yakın. Sur hastanesinde dr bulunca oraya devam edeyim dedim şu anda memnunumda. Ayrıca evet erdemde pahalı ben de duydum ikiliye bile 350 istiyorlarmış

kızlar allh razı olsun hepinizden de.Güzel dileklerinizle içimi rahatlattınız.Rabbim hepimize yavrularımıza sağ salim kavışmayı nasip etsin.

saol arkadasim guzel gunler cabuk gelir vb insallah simdi evdeyim.artik

iste insallah oda.artik bizim farkina varir yoksa.bu gidis kotu.cok arkadasim tek.mutlulugum bebegin artik

yeni cohazi ben beklemeden gittim ama buda baya gelismis kalbine bakti beyninie damarlarina olcumler yapti hep tek tek baya ilgilendi 2 kontrol hakkim daha var cok memnun kaldim minimde uyanikdi

cdyi bida gidisimde verecek biraz daha buyusun dedi ama ayrintili cok guzel bakti cok memnun kaldim her yerini bakti baya anlatti citir gelio dedi cok memnun kaldim ben baya gidenide varmis soruj gormedim dedi o nasil doktor basindan salmis seni dedi arkadasim bence ii cok

yeni cohazi ben beklemeden gittim ama buda baya gelismis kalbine bakti beyninie damarlarina olcumler yapti hep tek tek baya ilgilendi 2 kontrol hakkim daha var cok memnun kaldim minimde uyanikdi
Anladım hadi gözünaydın maşallah hiçbir sıkıntısı yokmuş inşallah bi dahada yaşamazsın canım Allah bebeğinden güldürsün inşallah

cdyi bida gidisimde verecek biraz daha buyusun dedi ama ayrintili cok guzel bakti cok memnun kaldim her yerini bakti baya anlatti citir gelio dedi cok memnun kaldim ben baya gidenide varmis soruj gormedim dedi o nasil doktor basindan salmis seni dedi arkadasim bence ii cok

amin arkadasim bu beni mutlu eden en ii haber.bu ay icinde

E="weryew, post: 37828465, member: 479070"]evet 3 kez erkek denmisti ama kesin kiz dedi seyine baktik cikinti yok :)[/QUOTE]
GozunAydin canim tebrik ederim.peki esin bir sey dedimi uzuldumu yoksa erkek olmadigina

afp testi ne canım ya bnm doktorum cok ilgisiz testleri bile ben söylüyorum
Canım omur açıklığına bakılıyormuş kan verdim. İnterntte 2li test yaptıranların 3lüyü yaptırmasına gerek yok diyor. Bu afpde 3 lünün içinde bir değer . Biz sadece afpye baktırıcaz 3lü yapmıcak. Aralık ortasıda ayrıntılıya giricez inşallah :)

E="weryew, post: 37828465, member: 479070"]evet 3 kez erkek denmisti ama kesin kiz dedi seyine baktik cikinti yok :)
GozunAydin canim tebrik ederim.peki esin bir sey dedimi uzuldumu yoksa erkek olmadigina[/QUOTE]

o biraz odun erkek olacakdi bana yardim edecekdi dedi hani kiz olmasi karsi degil ama biraz bise oldu yani bende bagirdim kizimiz duyuyo ne dion sen die ama kizimizada sevindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…