2015 Nisan Anneleri

günaydın güzel annişler ve bebişler nasılsınız?
cuma günü kontrolüm vardı detaylı usg ye girdim.Benim dr um perinatolog olduğu için detaylıyı kendisi yaptı.bebişim önce beyin incelmesini yaptı sonra sırasıyla dudaklarını ,burun kemiğini,omuriliğini,ellerini ve parmaklarını,böbreklerini,midesini,idrar torbasını,kol ve bacak kemiklerini ,ayaklarını inceledi.Çok şükür bir sıkıntımız olmadı.4 lü test için kan verdim ..Kalbinde bir parlaklık gördü ama detaylı inceleme sonucunda her şeyin normal olması ve 2li testimin de temiz olması nedeniyle sorun teşkil etmediğini söyledi.ilerleyen haftalarda yada doğumda düzelirmiş inş bizde bu gruptan olabiliriz.
tabi benim 2 gündür içim içimi yedi sizlerden şifa niyetine kuzum için bir ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum esirgemezseniz sevinirim.

Kızlar daha erken olabilir ama bebeğiniz için mevlütte ya da doğduğunda eve gelenlere dağıtmak için bir şeyler yapmayı planlıyor musunuz?
.Mevlüt için gelen misafirlere yasin-i şerif ve kokulu tesbih hediye etme gibi bir planım var ama henüz netleştiremedim.Dogumda gelenlerede şeker ,bebek kurabiyesi lavanta kesesi, lohusa şerbeti olabilir.İnş doğum zamanımız yaklaştıkça daha çok şeyler paylaşırız bu konuda.
Bu arada herkese günaydınlar bizden:)

13.40'ta randevum var. İnşallah her şey yolundadır... Kuzumu özledim, ultrasona alır inşallah doktor:)

güzel haberle dön inş ..

Kalbinde parlaklık olan çok kişi duydum ama hiçbirinde de sorun olduğunu görmedim canım işyerinden arkadaşıma da aynısı denmişti ama hiçbir sıkıntısı olmadı doğumda kaybolmuş önemli bişey olduğuu sanmıyorum içini ferah tut ayrıca ayetel kursi okudum Allah kabul etsin canım dediğim gibi sorun yoktur diye inanıyorum ben

eyvah ben yandım inatçılık meselesinde eşim zaten boğa burcu ,bir kızım var inatçılıkta sınır tanımıyor birde bu bebiş inatçı olursa vay halime :))

günaydınnnn canlarrrr :) nasılsınız? biz kötüydük ama şükür şimdi daha iiyiz :) cumartesi gece çok azda olsa kanamam oldu ödüm başımdan gitti sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan helak oldum dün gün içerisinde felaket bir bel ağrısı karın ağrısı sırt ağrısı ve resmen altım zonkluyodu çıkıcak gibi hemen acile gittim doktorumla görüşüldü ebe enfeksiyona yordu ve ağrıları kendin çağırıyosun stres yaparak dedi kan idrar tahlili aldılar ama hepsi temiz çıktı şükür olsun miniğimde dün gün boyu kıpır kıpırdı resmen anne ben iiyim korkma der gibiydi :) şuanda hafif bel ağrım ve her zamanki gibi akıntım var bu işe gitmedim evdeyim dinleniyorum öğleden sonra randevu aldım kontrole gidicez dua edin bişey çıkmasın kızlarrr öpüyorum hepinizi

Kizlar bende bebegimin mevlutunde memleketinde adanada olacagim için kendi annemlerin evinde yapacagim ikram olarak lahmacun sarma dolma ayran ve tatli düşünüyorum gelen misafirlere işlerine yaramasi acisindan havlu veya basortusu dagitabilirim. Bizim misafirlerimiz malum annem yasinda teyzeler komsu kadınlariolacak bebek şekeri yada süslü magnetler onlara anlamsiz gelir öyle yasitim bir arkadaş grubum yok teyzelerede havlu ve başörtüsü iyi olur diye dusunuyorum

Okudum canım ALLAH kabul eder İNŞAALLAH
ağzına sağlık canım allh razı olsun.
vitae ağzına sağlık allh razı olsun..İçimi rahatlattın tşkr ederim.

geçmiş olsun.öğleden sonra herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin inş.

. Canim dun göremedim cvp veremedim.inşallah tabiki isterim ankaraya geldigimde görüşmeyi.burada yasamak cok zor.ozelden daha iyi gittiğin hastane bence ben özele gidiyorum tek fark sira beklemiyorum o kadar.Zübeyde hanim donanimli bi hastane ne gerek var özele gitmeye.bebegini cinsiyetini de bekliyorum hadi hayirlisi hayirli haberlerle gel canim

canım cok dıkkat et allah korusun . cok gecmıs olsun . allahım bu bebeklerı bıze sag salım ve zamanında dogurmayı nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…