- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 37
Çok şıkmış güle güle kullan...günaydın herkese, güzel bir hafta olsunbugün evlilik yıl dönümümüz :) eşimin aldığı hediyeye bakın bir Eki Görüntüle 1305513
dualarımız müşterek canım burda aile gibi olduk hepinizin yardımcısı olsun rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşallah miniğini sağlıklı bi şekilde alırsın kucagınaCanlar ya benim dünden beri ağrım var sol bel tarafima bisey saplandi sanki ordan kasigima doğru aynı adet sancısı gibi ama bukadar yoktu hic dün gece korktum ağlaya ağlaya bugun sabah aşı oldum ebe kalp atışlarıni dinledi duyduk cok sukur ama sol tarafa tuttu cihazı sol tarafimda agriyoçarpıntımda var biraz dra gitmeye korkuyorm benim minigimede dua edermisiniz teyzeleri
Aa neguzel ümraniyede oturan baya varız kızlar bu güzel bişey evet erdem pahalı 350 dedi ayrıntılıyada radistanbulda 150 tl sondurakta orası yattı kafamaBende sur hastanesine gidiyorum ama evim çakmak erdeme çok yakın. Sur hastanesinde dr bulunca oraya devam edeyim dedim şu anda memnunumda. Ayrıca evet erdemde pahalı ben de duydum ikiliye bile 350 istiyorlarmış
Yeni evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş Rabbim hayırlı olsun CNm .iyi olmana çok sevindim canım ben de iyiyim ev taşıdık bu hafta bizde işlerde çok yoğundu o yüzden giremedim bir türlü ama hepiniz hep aklımdaydınız
Geçmiş olsun cnm.Eminim önemli bir şey yoktur.Arada olan bu ağrıları normal kabul etmeliyiz sanırım.Ben de 11. haftada gece soluğu acilde alıp sabahlamıştım.Bu arada aşıyı aile hekiminde mi oldun? Orada ebe var mı ve kalp atışı dinlenebiliyor mu? Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum.Canlar ya benim dünden beri ağrım var sol bel tarafima bisey saplandi sanki ordan kasigima doğru aynı adet sancısı gibi ama bukadar yoktu hic dün gece korktum ağlaya ağlaya bugun sabah aşı oldum ebe kalp atışlarıni dinledi duyduk cok sukur ama sol tarafa tuttu cihazı sol tarafimda agriyoçarpıntımda var biraz dra gitmeye korkuyorm benim minigimede dua edermisiniz teyzeleri
Çok sevimdim CNm gözün Aydın zaten birşey olduğuna hiç itimat etmemiştim .. Kendine ve bebeğine çok iyi yapmanı dilerim tatlım lütfen artık kimse için kendini üzme . İnan değmiyor şu üç günlük dünya için olan yine sana ve canın yavruna olur .kizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
Oy CNm kıyamam inş birşeyi yoktur , inş güzel haberlerini alırız . Allah'a emanet olun ikinizde dualarımız sizinle ..günaydınnnn canlarrrr :) nasılsınız? biz kötüydük ama şükür şimdi daha iiyiz :) cumartesi gece çok azda olsa kanamam oldu ödüm başımdan gittisabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan helak oldum dün gün içerisinde felaket bir bel ağrısı karın ağrısı sırt ağrısı ve resmen altım zonkluyodu çıkıcak gibi hemen acile gittim doktorumla görüşüldü ebe enfeksiyona yordu ve ağrıları kendin çağırıyosun stres yaparak dedi kan idrar tahlili aldılar ama hepsi temiz çıktı şükür olsun miniğimde dün gün boyu kıpır kıpırdı resmen anne ben iiyim korkma der gibiydi :) şuanda hafif bel ağrım ve her zamanki gibi akıntım var bu işe gitmedim evdeyim dinleniyorum öğleden sonra randevu aldım kontrole gidicez dua edin bişey çıkmasın kızlarrr öpüyorum hepinizi
allah razı olsun cnm aminn hepimiz insallah birbirimize dua edelim hepdualarımız müşterek canım burda aile gibi olduk hepinizin yardımcısı olsun rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşallah miniğini sağlıklı bi şekilde alırsın kucagına
saol cnm inşallah dediğin gibidirGeçmiş olsun cnm.Eminim önemli bir şey yoktur.Arada olan bu ağrıları normal kabul etmeliyiz sanırım.Ben de 11. haftada gece soluğu acilde alıp sabahlamıştım.Bu arada aşıyı aile hekiminde mi oldun? Orada ebe var mı ve kalp atışı dinlenebiliyor mu? Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum.
Yapmadiklari kalmadi karina.. Ayip günah ya bu kadari da pes diyorum...Erkek işte hepsi eninde sonunda aynı ayy nası sinir oldum duruma .
CNm okuruz tabiki sen içini ferah tut inş birşeyi çıkmayacak ..günaydın güzel annişler ve bebişler nasılsınız?
cuma günü kontrolüm vardı detaylı usg ye girdim.Benim dr um perinatolog olduğu için detaylıyı kendisi yaptı.bebişim önce beyin incelmesini yaptı sonra sırasıyla dudaklarını ,burun kemiğini,omuriliğini,ellerini ve parmaklarını,böbreklerini,midesini,idrar torbasını,kol ve bacak kemiklerini ,ayaklarını inceledi.Çok şükür bir sıkıntımız olmadı.4 lü test için kan verdim ..Kalbinde bir parlaklık gördü ama detaylı inceleme sonucunda her şeyin normal olması ve 2li testimin de temiz olması nedeniyle sorun teşkil etmediğini söyledi.ilerleyen haftalarda yada doğumda düzelirmiş inş bizde bu gruptan olabiliriz.
tabi benim 2 gündür içim içimi yedi sizlerden şifa niyetine kuzum için bir ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum esirgemezseniz sevinirim.
Üüüü süper yaw çok zevkliymiş enişte maşallah .. Rabbim daha nice yıllar nasip etsin inş CNm , bir ömür mutluluklar dilerim .günaydın herkese, güzel bir hafta olsunbugün evlilik yıl dönümümüz :) eşimin aldığı hediyeye bakın bir Eki Görüntüle 1305513
Evet ümraniyeli bikaç kişi olduk :) Benimde gittiğim hastanede 150 ama cihazları iyi mi onu bilemiyorum en iyisi cuma günü gidince dr danışıp ona göre karar vermek olacak ama radistanbul benimde kafama çok yattıAa neguzel ümraniyede oturan baya varız kızlar bu güzel bişey evet erdem pahalı 350 dedi ayrıntılıyada radistanbulda 150 tl sondurakta orası yattı kafama
kizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
Kızlar bu arada aşıyı sordum doktoruma istersen yaptır dedi. Benim elime daha önce çivi batmıştı 5 do yaptırmıştım ondan yaptırmıcam galiba aşı.
Cinsiyetimizde %90 kızmış :)bu haberin coşkusuyla gittim bebeğime çok tatlı bir tulum ve saç bandı aldım. Fotoları akşam paylaşıcam :).
Rabbim sağlık versin arkadaşım sana ve bebeğineCanlar ya benim dünden beri ağrım var sol bel tarafima bisey saplandi sanki ordan kasigima doğru aynı adet sancısı gibi ama bukadar yoktu hic dün gece korktum ağlaya ağlaya bugun sabah aşı oldum ebe kalp atışlarıni dinledi duyduk cok sukur ama sol tarafa tuttu cihazı sol tarafimda agriyoçarpıntımda var biraz dra gitmeye korkuyorm benim minigimede dua edermisiniz teyzeleri
Değiştir canim doktorunu. Bir tanesine bagli kalma ben değiştirdim bnmkide ilgisizdi şimdikinden memnunum :)afp testi ne canım ya bnm doktorum cok ilgisiz testleri bile ben söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?