2015 Nisan Anneleri

Kızlar bu arada aşıyı sordum doktoruma istersen yaptır dedi. Benim elime daha önce çivi batmıştı 5 do yaptırmıştım ondan yaptırmıcam galiba aşı.
Cinsiyetimizde %90 kızmış :) bu haberin coşkusuyla gittim bebeğime çok tatlı bir tulum ve saç bandı aldım. Fotoları akşam paylaşıcam :).

kizlar asilar ne alemde benim.saglik ocaagi hic arayip sormuyor beni gitti yani

Merhabaa, zaman geçmiyor gibi görünsede geçiyor galiba

Bugün kontrole gideceğiz afp sonucuma bakılacak ilk önce kız sonra erkek demişti insan görmek istiyor kuzusunu.

2 hafta önce gittiğimde 20 günde 3.5 kg almıştım bende insülin direnci olduğundan değerlerim normale dönünce ilacı bırakmıştım. okadar kilo alınca şeker yüklemesi yapıldı hemen. Ama Allahtan sorun çıkmadı bütün olay pis boğazlığımdanmış

Bende sigortamdan dolayı medicana çamlıcaya gidiyorum doktorumda iyi maşallah ama kiloya takıntılı tabiki .

Canlar ya benim dünden beri ağrım var sol bel tarafima bisey saplandi sanki ordan kasigima doğru aynı adet sancısı gibi ama bukadar yoktu hic dün gece korktum ağlaya ağlaya bugun sabah aşı oldum ebe kalp atışlarıni dinledi duyduk cok sukur ama sol tarafa tuttu cihazı sol tarafimda agriyo çarpıntımda var biraz dra gitmeye korkuyorm benim minigimede dua edermisiniz teyzeleri

dualarımız müşterek canım burda aile gibi olduk hepinizin yardımcısı olsun rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşallah miniğini sağlıklı bi şekilde alırsın kucagına

Bende sur hastanesine gidiyorum ama evim çakmak erdeme çok yakın. Sur hastanesinde dr bulunca oraya devam edeyim dedim şu anda memnunumda. Ayrıca evet erdemde pahalı ben de duydum ikiliye bile 350 istiyorlarmış
Aa neguzel ümraniyede oturan baya varız kızlar bu güzel bişey evet erdem pahalı 350 dedi ayrıntılıyada radistanbulda 150 tl sondurakta orası yattı kafama

Geçmiş olsun cnm.Eminim önemli bir şey yoktur.Arada olan bu ağrıları normal kabul etmeliyiz sanırım.Ben de 11. haftada gece soluğu acilde alıp sabahlamıştım.Bu arada aşıyı aile hekiminde mi oldun? Orada ebe var mı ve kalp atışı dinlenebiliyor mu? Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum.

kizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok
Çok sevimdim CNm gözün Aydın zaten birşey olduğuna hiç itimat etmemiştim .. Kendine ve bebeğine çok iyi yapmanı dilerim tatlım lütfen artık kimse için kendini üzme . İnan değmiyor şu üç günlük dünya için olan yine sana ve canın yavruna olur .

Oy CNm kıyamam inş birşeyi yoktur , inş güzel haberlerini alırız . Allah'a emanet olun ikinizde dualarımız sizinle ..

dualarımız müşterek canım burda aile gibi olduk hepinizin yardımcısı olsun rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşallah miniğini sağlıklı bi şekilde alırsın kucagına
allah razı olsun cnm aminn hepimiz insallah birbirimize dua edelim hep

saol cnm inşallah dediğin gibidir
evet aile hekimimde oldum her doktorunbi ebesi var benim aile hekimimle ebem karı koca cok iyiler ultrason cihazı yok ama kucuk bi aletle dinledi cok net duyuldu bidahaki aşım 17aralik insallah

CNm okuruz tabiki sen içini ferah tut inş birşeyi çıkmayacak ..

Aa neguzel ümraniyede oturan baya varız kızlar bu güzel bişey evet erdem pahalı 350 dedi ayrıntılıyada radistanbulda 150 tl sondurakta orası yattı kafama
Evet ümraniyeli bikaç kişi olduk :) Benimde gittiğim hastanede 150 ama cihazları iyi mi onu bilemiyorum en iyisi cuma günü gidince dr danışıp ona göre karar vermek olacak ama radistanbul benimde kafama çok yattı

kizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok

Gözleriniz aydın arkadaşlar hayırlı olsun darısı bana inşaallah yarın gideceğim kontrale umarım bende öğrenirim bebeğimin cinsiyetini

Rabbim sağlık versin arkadaşım sana ve bebeğine

Bu arada arkadaşlar sayfanın altında sürekli reklam geçiyor çilekte % 50 indirim diye.Bebek odası için düşünen bakan oldu mu? Henüz erken tabi ama belki bakan olmuştur...?

merhaba annişler. bugün bezmi alem üniversitesi tıp fakültesine gittik eşimle önce muayene olup sonra ayrıntılı ultrason için gün alacaktık. ama ayrıntılı ultrason aralık sonuna kadar doluymuş. avrupa yakasında uygun bir yer önerebilecek olan var mı? yardımmm lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…