2015 Nisan Anneleri

ben daha hic birsey almadim tostigime cumartesi ykm yw guttim cok guzel seyler vardi ama 7 ayimizi bekliyorum.kizimdada 7 ayda almaya baslamistim.

Değiştir canim doktorunu. Bir tanesine bagli kalma ben değiştirdim bnmkide ilgisizdi şimdikinden memnunum :)
Aynen değiştircem ulturasonla bakıp iyi tamm deyip yollamak testleri de söylememek bilgilendirmemek yani özele gidiyorum bir de ankara çağ hastanesi doktorları iyi diyorlar oraya gitcem.

Pes valla pes bu kadarıda olmaz hani adam bunu sevdiklerine nasıl yapar aklım almıyor . Üzücü bir durum Allah yardımcın olsun CNm keşke başka şeyler yapabilsek ..

Bu arada arkadaşlar sayfanın altında sürekli reklam geçiyor çilekte % 50 indirim diye.Bebek odası için düşünen bakan oldu mu? Henüz erken tabi ama belki bakan olmuştur...?

canım biz bakmıştık geçen ay bir tür mobilya için dolaştık Çilek'e de baktık ama çok az model var kaliteli oya fln ama benim çok hoşuma giden olmadı bir de biz büyüyen yataklı kullanıslı bir oda alalım istiyoruz ama çilek'in modelleri bana küçük geldi büyüyen yataklar bile diğer mağazalara göre o kadar büyük ve kullanışlı değil gibi geldi tabi ki yinede gidip görmenizde fayda var

:)) benim oğlumda boğa burcu ve ikincide büyük ihtimal boğa olur ki koç olsa dahi inatçılıktan yine kaçamıyacaz . Varsın öyle olsun ben boğa ve koç burç larını seviyorum anlaştığım burçlar .. Oğlak anneleri olucak onlar düşünsünler biraz da Muhahaha

Mobilya ve yatak konusunda benim kafa darmaduman. İzmirdeyim çıksam dolaşmaya eminim bir sürü yer bulabilirim ama aklıma direk çilek geliyor.Haklısın gidip incelemek gerekiyor.Fiyatlar da çok uçuk. Park yatağa da aklım kaymıyor değil. Teşekkür ederim cnm

kızlar catlaktan korunmak ıcın ne kullanıyorsunuz. evet %100 engellemeyecek ama surmekte yararvar bence. ben goguslerıme surmuyordum altlarda hafıf kızarıklıklar olusmus mesela. cok uzuldum dogrusu.
ben Palmers Çatlak Kremi kullanıyorum, bugun bır ınternet sıtesınden de bı-oıl yağ sıparıs ettım. gratıslerde 25 tl ıken ben 20 tl ye almıs oldum. Cok pahalı seylere para vermek ıstemıyorum. bunlar ıdare eder ıns.

kızlar merhabalar yazamadım bi haftadır büyük bi şok yaşadım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize,dr değiştirdim Muaynem vardı geçen hafta dr % 99 kız dediği miniğime aynı oranda erkek dedi...
Kız dediniz dedim kesin ailene soyle dediniz dedim yok yanlışınız var dedi kaldım öyle..Başka bi doktora gittim hemen keşke daha evvel gitseymişim bi oğlum olcakmış saklamış kendini genelde hep baacak bacak ustune atar at biner gibi durur saklar kendini o yuzden kız denmiş ama % 99 da rakammıdır yani...

Bu arada Oğlum olacağına da çok fazla sevindim ama içimdeki şokta acabaları getirdi...

Bende yoğurdumu kendim mayalıyorum Feridun kunak tarifiyle çok lezzetli oluyor ve kolay kolay bozulmuyor süt olarak ise hazır pastörize süt içiyorum canım en sağlıklı olan bunlarmış.
Feeidun kunak tarifini bimiyorum CNm bizimlede paylaşırmısın malasef mayalama konusunda iyi değilim ben (

devlet hastaneleri hep dolu canım ya gün vermiyorlar özellerde çok pahalı 150-250-300 hep bu şekilde istedi araştırdığım yerler

hayırlı olsun canım sağlıklı olsunda inşallah o yüzden hiç bi hazırlık yapmadım bende ya degişirse diye birkez daha baktırıp emin olup ona göre alışveriş yapıcam :)

Gulkokulum43
İnş ağrıların biran önce geçer CNm galiba haftaya yolculuk dimi hay Allah umarım iyi bir yolculuk olur güle güle git gel .. Çok geçmiş olsun .

devlet hastaneleri hep dolu canım ya gün vermiyorlar özellerde çok pahalı 150-250-300 hep bu şekilde istedi araştırdığım yerler
aynen canım bende çok araştırdım en uygun burasıydı ondada gün yok. şart mı acaba bu ayrıntılı ultrasonu yaptırmak. bir kaç hafta sonra doktora kontrole gittiğimde aceleye getirilip pahalı yapılmasından korkuyorum. benim gittiğim hastanede 300 liraymış çünkü

Canim bebisin nasilmis?cinsiyeti belli olduğu?

. Ya kuşlar sizin bu ayrintili ultrason fiyatları neden bukadar fazla?ben özele gidiyorum eskişehirde hastane tam donanimli ayrintili ultrasyon fiyati 150 TL bide bebegin resmini veriyorlar çerçeve halinde eğer albüm istersem de 25 TL daha ödemek gerekiyormus.300 TL abarti bence yazik ya.

bende küçükköy bilge hastanesini önerdi arkadaşlarım 250 tl perinatoloğ dr profmuş çapa tıp fakültesinden geliyormuş ama çok pahalı diye biraz tedirginim ya yapıp yaptırmama konusunda

sorma canım ya devlette gün bulamıyorum özellerde çok pahalı yaptırmasak sorun olurmu acaba ya gerçi heveste etmiyo değilim hani öyle renkli renkli görmek daha bi güzeldir ama çok pahalı ya

bende küçükköy bilge hastanesini önerdi arkadaşlarım 250 tl perinatoloğ dr profmuş çapa tıp fakültesinden geliyormuş ama çok pahalı diye biraz tedirginim ya yapıp yaptırmama konusunda
Peki tek ultrason goruntulenecek okadarmi?bebekle ilgili bi resim filan vermiyorlarmi?

hayırlı olsun canım sağlıklı olsunda inşallah o yüzden hiç bi hazırlık yapmadım bende ya degişirse diye birkez daha baktırıp emin olup ona göre alışveriş yapıcam :)

canım benim resmen şok geçirdim çok mutlu oldum ama kızımlada çok mutluydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…