2015 Nisan Anneleri

sorma canım ya devlette gün bulamıyorum özellerde çok pahalı yaptırmasak sorun olurmu acaba ya gerçi heveste etmiyo değilim hani öyle renkli renkli görmek daha bi güzeldir ama çok pahalı ya
Canim renkli görmek tabiki güzel ama bebeğimiz için gerekli diye düşünüyorum.sonuçta bebegin bütün organlarina bakiliyor herşeyi tek tek cekaptan geçiriliyor.bizim acimizdan dusunursekte bebegimizde problem olup olmadigini düşünmekten kurtulucaz.

Üüüü süper yaw çok zevkliymiş enişte maşallah .. Rabbim daha nice yıllar nasip etsin inş CNm , bir ömür mutluluklar dilerim .
çok teşekkür ederim :) sağolsun düşünmesi yeter, çok düşünceli canım aşkımm Allah hepimizin kalplerini eşlerine karşı sevgi ve aşk ile doldursun hep mutlu olalımm

canım ıstanbulda buyuk sehırlerde cok pahalı bnm yaptıracagım yerde 270 tl mıs.

sorma canım ya devlette gün bulamıyorum özellerde çok pahalı yaptırmasak sorun olurmu acaba ya gerçi heveste etmiyo değilim hani öyle renkli renkli görmek daha bi güzeldir ama çok pahalı ya
bence mutlaka yapılması gerek allahın dedıgı olur tabıkı ama bu usg ıle bebekte olabılecek anomalılerın cogu gorulebılyo ve belkıde dogum anında yada dogum sonrası hemen mudehele edılecek bısey var sa hmn mudahele edılıyo. 3 e 5 e bakmayın bunu mutlaka yaptırın. tedbır bızden takdır allahtan.

benim de 300 hastaneler artık amacından sapmış, ticarethaneye dönüşmüşler...

hastaned ebı kadın gormustum ayrıntılı usg de bebegın kalp odacılarından bırı kucukmus takıbnı cok sık yapıyolarmıs ve dogumuna bebek kalp cerrahı da gırecekmıs ve dogum dan sonra hmn bakıp gerekırse amelıyata alacaklardı. allah korusun hepımızınkını

merhaba arkadaşlar kasıklarımda ağrı vardı benim birde tuvaletten sonra yanma oluyordu tahlillerde enfeksiyon çıktı doktor bi ilaç verdi birde bol su içecekmişim doktor daha dün enfeksiyon yüzünden 6 aylık erken doğum oldu dedi korktum açıkçası böyle bi durum yaşayanınız var mı

Canim benim doktorun her gittiğimde soruyor idrar yaparken agri oluyordu diye ara sira oluyor dedim.normal dedi az su tukettiginden oluyordur.günde 2 lt iç çok faydali.akintin filanda olmuyor çok faydali yani

:) Çok hoşmuş ya bak sen paşaya.ama tabi insan Dr.'a kızıyor...

Feeidun kunak tarifini bimiyorum CNm bizimlede paylaşırmısın malasef mayalama konusunda iyi değilim ben (
Kuzum 5 Kilo sütü açık sütü kaynatıyorum. Ilıktan biraz sıcakken 3 - 4 kaşık ev yoğurdumu bi kaba alıyorum sıcak sütten içine biraz alıp karıştırıyorum sonra hepsini süte döküyorum. Midi fırına ağzı açık şekilde koyuyorum gece, sabah uyanınca çıkarıyorum. Kapağını kapatıp buz dolabıma koyuyorum. Taş gibi lezzetli yoğurt hazır :) bu kadar canım

Canim benim doktorun her gittiğimde soruyor idrar yaparken agri oluyordu diye ara sira oluyor dedim.normal dedi az su tukettiginden oluyordur.günde 2 lt iç çok faydali.akintin filanda olmuyor çok faydali yani
evet çok az su içiyorum çünkü hiçç susamıyorum ama bundan sonra 2 litreyi bitireceğim şuan bile ağrıyo kasıklarım

kesinlikle çok pahalı cnm fiyatlar.Biz ayrıca park yatakta almayı düşünüyoruz daha doğrusu amcasına siparişi verdik park yatagımızı alıcak ilk aylarda yatak odamızda yanımızda park yatakta kalır ilerde biraz zaman geçince odasına yatagına geçer park yatagıda gün içinde evdeyken tasınabilir diye kullanırız dedik sonraları hem biryere gidiceğimiz zamanda çok küçülüyor pratik tasınıyor

Ayy gozum korktu vallahi surekli ilgi bekleyen tezcanli bi bebek. Benim ki bi de erkek.o ooww :) isim cok zor

kızlarrrr biz geldik şükür bebeğim gayet iyiymiş keyfi yerinde dedi doktorumuz :) kanamama gelince altan muayene yaptı rahimle alakalı bişey yok ama aşırı mantarım varmış ve kanama ve akıntı büyük bir ihtimalle mantardan olmuştur dedi altıma vuran ağrımda mantar kaynaklıymış fitil ve krem verdi ve bu mantar enfeksiyon gibi bebeği pek etkilemezmiş internetten araştırdım biraz olsun rahatladımmm :) desteğiniz şçşn hepinize çok teşekkür ederim rabbim miniklerimize bizlere bağışlasın :) ayrıntılı için 22 haftada git dedi aralığın başında gel sevkini veriyim dedi veeeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizzz bu defa kesinleşti gibi galiba KIZIM olacakkkkk :):)

yaptırcaz o zaman canım ya ne yapalım bebeğimiz iyi olsunda kıyarız paraya

slm arkadaşlar ,14. haftamda bebeğim için erkek dendi ama bugün kendini göstermedi ,sizce değişmişte olabilir mi sizler kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…