- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Canım benide ekle yas 29 ilk cocuk sat 3 temmuz 2014 bdt 9 nisan 2015 erkek bebekKızlar yokmu daha cinsiyeti belli olanlar bana özelden ulaştırsınlar sayfalar akıp gittiği için takip edemiyorum...
Yas 25 tahmini doğum tarihi 24.04.2015 cinsiyet erkek canimKızlar yokmu daha cinsiyeti belli olanlar bana özelden ulaştırsınlar sayfalar akıp gittiği için takip edemiyorum...
Benim kendi adıma öyle bi problemim yok. Süt olabilir ama bazen erken gelebiliyormuş canım
Benden gelmedi canim daha.
Yas 25 tahmini doğum tarihi 24.04.2015 cinsiyet erkek canim
Benimde son adet tarihi 16 temmuz bdt 22.04.15 cinsiyet erkekYas 25 tahmini doğum tarihi 24.04.2015 cinsiyet erkek canim
Benİm yarın kesin belli olur yazarımBenimki de erkek..
Canım yaşın kaç satlarımız aynıBenimde son adet tarihi 16 temmuz bdt 22.04.15 cinsiyet erkek
80-90 arası ıse senındır. rıtım 100 leri geciyorsa bebısındır :)Kızlar 5 ayda bebegin kalp atışlarını dışardan duyabilirsiniz diye bir yazı okudum, elimi göbegimin biraz aşağısına koydum kalp atşi gibi seyirmeler var acab bu bebegin kalp atışımı bizim kalp atışımız mı
Yasim 29 canimCanım yaşın kaç satlarımız aynı
Canım benide ekle yas 29 ilk cocuk sat 3 temmuz 2014 bdt 9 nisan 2015 erkek bebek
KOÇ BURCU BEBEĞİKoç Burcu Bebeği: 21 Mart 20 Nisan
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...
Kızlar yokmu daha cinsiyeti belli olanlar bana özelden ulaştırsınlar sayfalar akıp gittiği için takip edemiyorum...
sıvı diğilde tatlım bnm aralarından devamlı beyaz beyaz tortular oluyo önceden de olurdu amagöğüsünden sıvı gelen yok heralde kimsenin
Ay hakketten ha yaş cinsiyet bukadar yani rabbim aynı zamanda gondermiş nerde oturuyosun peki ben istanbulcnm satımız tahmini doğum tarihimiz ve bebişimizin cinsiyeti aynı
cajnın ıstıyosa tadımlık ye bence. hrgun hergun yersen sıkıntılı olabılr.Kizlar sucuk yemek zararli mii
Sağol canim kafama taklidi benim de iste bi danisayim dedim buradaki arkadaşlara... Ama yememk gerekli onu anladim cook canim çekerse bir iki dilim anca...Marketlerden alihan sucuklari yemeyin canim cooook zararlı etini al kasaba yaptir bence doktorun özellikle yememi söyledi kasaptan yaptiriyorum dedim tamam ozaman dedi.dikkat et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?