2015 Nisan Anneleri

Ya kuzular sizin bebisleriniz babasi gelip konuşunca hareket ediyorum?ben tüm gün konuşuyorum cokkkk az hareket ediyor babası gelip konuşunca durmuyor bide erkek bebekler anneye düşkün olur derler bizimki babaci olacak herhalde kiskaniyorummmmm

80-90 arası ıse senındır. rıtım 100 leri geciyorsa bebısındır :)

BİZ GELDİK TEYZELERİMİZ BEBEĞİMİN GELİŞİMİ İYİYMİŞ haftası ile uyumlu dedi doktorumuz bir anlık bacağını açtı bir ihtimal erkek dedi emin olmamakla beraber benim bebeğim kadar nazlı olan çıkmadı sanırım çok heyecanlıyız babamızın içine kız doğuyordu ama sağlıklı ve hayırlısını istiyoruz herzaman tetanoz aşısını sordum istersen yaptırabilirsin dedi oynama hissediyormusun dedi hayır dedim kilodan dedi

biz ailece koç olacağız ben koç baba koç bebeğimizde koç hayırlısı ile ben koç erkeğinden çok memnunum inşaallah bebeklerimizde öyle güzel huylu olurlar

Kızlar yokmu daha cinsiyeti belli olanlar bana özelden ulaştırsınlar sayfalar akıp gittiği için takip edemiyorum...

emin olmamakla beraber erkek dedi doktorumuz

Marketlerden alihan sucuklari yemeyin canim cooook zararlı etini al kasaba yaptir bence doktorun özellikle yememi söyledi kasaptan yaptiriyorum dedim tamam ozaman dedi.dikkat et kuzum
Sağol canim kafama taklidi benim de iste bi danisayim dedim buradaki arkadaşlara... Ama yememk gerekli onu anladim cook canim çekerse bir iki dilim anca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…