2015 Nisan Anneleri

Çok canın isterse nefsini körlemek için 1 2 taneden sorun olmaz canım bende geçen gün kokoreç yedim napayım engel olamadım arada olur kaçamak

ya benimde canım kokoreç istiyor ama ona cesaret edemedim eşimde olmaz diyor doktorum dan izin mi alsam acaba bidahakine diyorum :)

evet canım ama onla ilgisi oldugunu düşünmüyorum. bana karşı hep böyleler varsa yoksa ogulları.. onla konuştular zaten ama benle değil.
Ouu maşallah ona Allah sağlık versin prensese. Bende onunla mı ilgili yoksa dedim. Bizimkiler kız diye 1 aydır aramıyorda öyle sandım sizinkini de :)

Kokoreç bende yemistim 7. Haftamda ama simdi burada yok memlekete gidince yine azcik yerim yaa :)
O kadar da hakkımız olsun ama bizimkide can napalım istiyor işte :)

ya benimde canım kokoreç istiyor ama ona cesaret edemedim eşimde olmaz diyor doktorum dan izin mi alsam acaba bidahakine diyorum :)
Ben dr sordum hattta gülmüştü bile şaşırdı sanırım daha önce kimse sormamış kadına :) Bana iyi bi yerde iyi pişmiş olarak yiyebilirsin ama çok fazla değil dedi bende 1 kere yedim şimdiye kadar daha da canım isterse bi tane daha hakkım var diye düşünüyorum

evet canım ama onla ilgisi oldugunu düşünmüyorum. bana karşı hep böyleler varsa yoksa ogulları.. onla konuştular zaten ama benle değil.
aramıyolarsa sende arama sorma boşversene tatlım ne canını skıkyosunn :) sende ona göre mesafeni koru

Bizde geldik. Şunu farkettim ki bebeğimle beraber daha sabırlı ve anlayışlı bir insan olmaya başladım. Hayata daha olumlu bakıyorum. Canım kızımda benim gibi olacak galiba onun hayatıma girmesiyle çok zor dönemlerimde bile unudumu hiç kaybetmedim. Çok seviyorumm ben kuzumuuu

canım maşşllh kızına :)
bende kan sulandırıcı kullanıyorum ve diş etlerim her fırçalamada kanıyor dr a sormayı unutmuştum bilgi iyi oldu tşkr ederim.
ayrıntılıda da herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin inş.

günaydın bugün akşam iş çıkışı yeni bir hastane ve dr denemesi yapacağım ınsallah memnun kalırım ve artık orda devam ederım sıkıldım dr degıstırmekten.
umarım dr u beğenirsin anlayışsıız insanlarla bu süreç ilerlemiyor maalesef.

canım allh sabır versin ....bebek doğunca da en cok onlar sahiplenir torunumda torunum diye maalesef bu kv ler böyle ...

bende oyleyım bambaska bı ınsan olma yolundayım cok hırcın asi gurultulu sabırsız bı ınsandım . ama bu bebek bana sabrı ve sukunetı ogrettı. daha hassasım artık.dunyaya farklı bı gozle bakıyorum artık onceden cok onemsedıklerım artık onemlı degıl. cok sukur hamd olsun bze bunları yasatana

canım ya nasıl korkutmuş seni ruhsuz adam.
allh akıl fikir versin bunlara.
bundan sonra inş her kontrolün huzur dolu geçer.

Selam kızlarr güzel bir gün olsun müdürüm istifa etti, 1 ay önce de aynı departmandan başka biri ayrıldı iş yükü azalacağı yerde daha da bir arttı

Canim kötü olmus valla allah kolaylık versin insallah...

ya bndede yabancı bı kıtap var onda 20. haftadan itibaren artık bırı kulagını karnınıza dayadıgında bebgın kalp sesını duyabılır yazıyodu. esıme denetım barı.

Ayy bize da haberini verin merak ettim...
simdiden bile eli koyunca damar atıyor gibi ama sanıyorum ki o göbek kordonu olmalı... hatta bazen onun yüzünden hissetmiyorum hareketini diyorum

Bende yemeyeyim bari... Arada canim istiyor gibi oluyor gecen gece yedim napim çok istedim..

Tatlim o kadaR sıkma kendini. Canın cok istiyorsa ye tabi sadece pişmesine dikkat et yeter

Kuzum bazı aileler öyle benim kayinvalideler de öyle. Hic sıkma canını Takilma... hatta onlar aramaz aranmayi bekler. esim uzakta olduğu için gönülleri olsun diye her muayeneden sonra ben ararim. Hatta erkek olduğunu söylediğimde de öyle aman aman tepki vermediler. Hele kayınpeder... o hiç belli etmez hislerini... eşime göndermek için video ya aliyorum bebek ultrasonlarını. Bir kere onu izletiyordum. Yarısına bile bakmadan kalktı gitti... normalde çocuklarla cok iyidir cok sever çocukları. Bize böyle olunca garip oldu yani ilk torun onların da.. esim de uzaktan hic sevinemiyor gibiler diye evham yapıyor iyice, bir de ona moral veriyorum göstermiyorlar ondan falan diye..
Ama geçen haftasonu ilk kez gördüm kayinvalidem heves yapmaya başlamış. Yok battaniye için pazen almis falan.. görünce ben bile sevindim. anlayamıyorum çünkü o hallerini...
O yüzden hic düşünme bence tatlim. En kötü ihtimalle bile kucaklarina alınca iner yelkenler suya merak etme sen :) cins oluyor bazıları ne yapcan

KIZLAR Elifin listesine baktım ankarada olan üyelerimizden sadece 2 kişinin kızı olcak diye görünüyor 18 e yakın erkek 1 kaç tanesinin belli değil :)

Eşinle iyi ol gerisi önemli değil canım benim boşver bebişinin tadını çıkar :)

İşte bazen bnde de istek oluyor maalesef...
Ya kafani taktigin şeye bak boşver cokmu lazimlar sanki.daha iyi mesafeli ol gelmemeleri gelmelerinden daha iyi.ilgili olurlarsa bu sefer esin baslar çok ilgililer sana karsi diye.benimkilerde ayni ama ben diyorum direk yüzlerine karsi ne yaptikta ayaginizi kestiniz hayirdir diyorum.daha gelini olmayan kiz için geberiyorlar evlerine bi gitsin girecekler bakalim.gorumcelerde uyuz oluyor zaten sen kuzuna bak bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…