Çok canın isterse nefsini körlemek için 1 2 taneden sorun olmaz canım bende geçen gün kokoreç yedim napayım engel olamadım arada olur kaçamak
Ouu maşallah ona Allah sağlık versin prensese. Bende onunla mı ilgili yoksa dedim. Bizimkiler kız diye 1 aydır aramıyorda öyle sandım sizinkini de :)evet canım ama onla ilgisi oldugunu düşünmüyorum. bana karşı hep böyleler varsa yoksa ogulları.. onla konuştular zaten ama benle değil.
O kadar da hakkımız olsun ama bizimkide can napalım istiyor işte :)Kokoreç bende yemistim 7. Haftamda ama simdi burada yok memlekete gidince yine azcik yerim yaa :)
Ben dr sordum hattta gülmüştü bile şaşırdı sanırım daha önce kimse sormamış kadına :) Bana iyi bi yerde iyi pişmiş olarak yiyebilirsin ama çok fazla değil dedi bende 1 kere yedim şimdiye kadar daha da canım isterse bi tane daha hakkım var diye düşünüyorumya benimde canım kokoreç istiyor ama ona cesaret edemedim eşimde olmaz diyor doktorum dan izin mi alsam acaba bidahakine diyorum :)
aramıyolarsa sende arama sorma boşversene tatlım ne canını skıkyosunn :) sende ona göre mesafeni koruevet canım ama onla ilgisi oldugunu düşünmüyorum. bana karşı hep böyleler varsa yoksa ogulları.. onla konuştular zaten ama benle değil.
canım maşşllh kızına :)Herkese günaydın öncelikle hayalperdesi çok geçmiş olsun çok şükür yolundaymış herşey sonuna kadar okuyunca sevindim.Bizim de dün akşam 9 buçukda randevumuz vardı doktorumuzla şansa sıra bana gelince doktorumun birine acil müdahale etmesi gerekti 1 saat bekledik koltukta zaten ağrıyan kuyruksokumum tavan yaptı.
Muayenemizi olduk çok şükür herşey yolunda kızımız olacağı iyice netleşti.21 cm 250 gr tuzlu fıstık kadar bişi :)
Dörtlü testimizi yaptık 20 gün sonra da renkli doplere girecekmişiz.Aklıma takılan soruları sordum hep.Bizimki riskli gebelik uzmanı işinize yarar bilgi varsa şöyle özet geçeyim:
Saç boyası: Sonuna kadar önermiyorum, otizmle bağlantısı olduğunu düşünenlerdenim dedi yolu kapadı bana. Ama bazı doktorlar 4 aydan sonra bitkisele müsaade ediyormuş dedim.Olabilir ama ben izin vermem dedi.
Çay: Günde 1 bardaktan ötesi gereksiz sınırla dedi.
Renkli dopler ile detaylı ultrason farklı bişey mi: İkisi de aynı şeymiş
Ne kadar su içmeliyim: Günde 2-2.5 litre su 2 bardak süt dedi.
Diş eti kanaması: Kan sulandırıcı kullandığım için oluyormuş.Bebekler için diş fırçası var ondan al fırçalamaya devam dedi.
He bir de ultrason sırasında bebek kıpırdarken karnımda 1 haftadır hissettiğim ama bağırsak hareketi sandığım şeyi hissettim solumda.Ayakları nerede diye sordum solunuzda deyince o an aslında hareketlerini hissettiğimi anladım.Eve gece gelince muz yedim ve uzandım en az 4-5 kere bunun olduğunu farkettim.Nasıl bir mucizeymiş bu...
umarım dr u beğenirsin anlayışsıız insanlarla bu süreç ilerlemiyor maalesef.günaydın bugün akşam iş çıkışı yeni bir hastane ve dr denemesi yapacağım ınsallah memnun kalırım ve artık orda devam ederım sıkıldım dr degıstırmekten.
off benimde canım sıkkın ya. dün bebişimizin cinsiyetini öğrendik annemler havalara uçtu. ama ne kayınvalidem, ne kayınbabam, nede görümcem aramadı bile beni. ben anlamıyorum cidden iki tarafında ilk torunu ama bunlarda hiç heves yok sanki. zaten ayda yılda bir arıyorlar, insan bekliyor yinede
bende oyleyım bambaska bı ınsan olma yolundayım cok hırcın asi gurultulu sabırsız bı ınsandım . ama bu bebek bana sabrı ve sukunetı ogrettı. daha hassasım artık.dunyaya farklı bı gozle bakıyorum artık onceden cok onemsedıklerım artık onemlı degıl. cok sukur hamd olsun bze bunları yasatanaBizde geldik. Şunu farkettim ki bebeğimle beraber daha sabırlı ve anlayışlı bir insan olmaya başladım. Hayata daha olumlu bakıyorum. Canım kızımda benim gibi olacak galiba onun hayatıma girmesiyle çok zor dönemlerimde bile unudumu hiç kaybetmedim. Çok seviyorumm ben kuzumuuu
Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah. .. Zaten ona emanet hepsi... Hem güldüm hem ağladım bugün. Eşim Allah razı olsun her zaman destek bana. Bugün de bak gördün mü bantı koparıp atmış o biiirr süper kahraman diyor:) Namazımı da kıldım Allah'ım dedim benim günahım çok, ama karnımda günahsız yavrumla geldim huzuruna, bak o da sana secde ediyor daha doğmadan, sen onu benden daha çok korursun yavrum sana emanet... İçim ferahladı çok şükür...
İnan bitanem çok kötü oldum orada... Allah'ım dedim kopan neresi eli mi ayağı mı, yandı içim...
Doktora da dedim "Ben insanım kurbanlık koyun değilim. Nasıl bu şekilde davranabiliyorsunuz?" "Dikkatim dağılmasın diye cevaplamadım sorularınızı." diyor bana. Ben de şikayet edeceğim sizi dedim. Yarın bimere şikayet edeceğiz eşimle.
Yüz göz olmak istemedim... Ama ömrümde hiçbir şeye bu kadar yanmadı içim... Ağlamaktan helak oldum çıkınca... İsyan etmedim Allah biliyor, sadece gerginlikten, korkudan ağladım...
Allah'tan korkuları olsa böyle davranmazlar zaten. Nasıl insan deniyor bunlara ben de bilmiyorum...
Ama her şeye rağmen çok şükür ki kuzumun bir şeyi yok... Tek sevincim bu...
Selam kızlarr güzel bir gün olsunmüdürüm istifa etti, 1 ay önce de aynı departmandan başka biri ayrıldı iş yükü azalacağı yerde daha da bir arttı
ya bndede yabancı bı kıtap var onda 20. haftadan itibaren artık bırı kulagını karnınıza dayadıgında bebgın kalp sesını duyabılır yazıyodu. esıme denetım barı.
Bende yemeyeyim bari... Arada canim istiyor gibi oluyor gecen gece yedim napim çok istedim..
off benimde canım sıkkın ya. dün bebişimizin cinsiyetini öğrendik annemler havalara uçtu. ama ne kayınvalidem, ne kayınbabam, nede görümcem aramadı bile beni. ben anlamıyorum cidden iki tarafında ilk torunu ama bunlarda hiç heves yok sanki. zaten ayda yılda bir arıyorlar, insan bekliyor yinede
Bazi doktorlar maalesef insan gibi davramniyor.canım ya nasıl korkutmuş seni ruhsuz adam.
allh akıl fikir versin bunlara.
bundan sonra inş her kontrolün huzur dolu geçer.
Marketlerden alihan sucuklari yemeyin canim cooook zararlı etini al kasaba yaptir bence doktorun özellikle yememi söyledi kasaptan yaptiriyorum dedim tamam ozaman dedi.dikkat et kuzumGecen gece yemistim en iyisi yememek...
Eşinle iyi ol gerisi önemli değil canım benim boşver bebişinin tadını çıkar :)off benimde canım sıkkın ya. dün bebişimizin cinsiyetini öğrendik annemler havalara uçtu. ama ne kayınvalidem, ne kayınbabam, nede görümcem aramadı bile beni. ben anlamıyorum cidden iki tarafında ilk torunu ama bunlarda hiç heves yok sanki. zaten ayda yılda bir arıyorlar, insan bekliyor yinede
Benim kendi adıma öyle bi problemim yok. Süt olabilir ama bazen erken gelebiliyormuş canımgöğüsünden sıvı gelen yok heralde kimsenin
Ya kafani taktigin şeye bak boşver cokmu lazimlar sanki.daha iyi mesafeli ol gelmemeleri gelmelerinden daha iyi.ilgili olurlarsa bu sefer esin baslar çok ilgililer sana karsi diye.benimkilerde ayni ama ben diyorum direk yüzlerine karsi ne yaptikta ayaginizi kestiniz hayirdir diyorum.daha gelini olmayan kiz için geberiyorlar evlerine bi gitsin girecekler bakalim.gorumcelerde uyuz oluyor zaten sen kuzuna bak bitanem.İşte bazen bnde de istek oluyormaalesef...
Benden gelmedi canim daha.göğüsünden sıvı gelen yok heralde kimsenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?