2015 Nisan Anneleri

sıvı diğilde tatlım bnm aralarından devamlı beyaz beyaz tortular oluyo önceden de olurdu ama

benimki bildigin beyazla sarımsı arası bi sıvı.. çocuk için çok faydalıymış sıkılmaması gerekiyomuş. bu kadar erken gelmesine şaşırdım ben de içimi bi korku aldı acabalar çoğaldı ???

Kilo durumları nasıl bu arada sizin ? ben 55 le hamile kaldım şimdi 61 kiloyum boyum 170 toplamda 6 kilo almışım :)

kontrole gıttıgınde sor bakalım doktoruna , ben persembe sabahı gıtcem unutmassam sorarım bu haftalarda sut gelmesı normalmı dıye

kızlar şu anda çok üzgünüm geçen haziran ayında erken doğum yapan ve bebeğini kaybeden yanımda çalışan elemanımız (5 aylıktı bebek oldukça sağlıklıydı) tekrar hamile kaldı ekim ayında fakat biraz önce tuvalete gittiğinde kanaması olduğunu farketti sarıldı ağladı cuma günü de hafif pembe akıntısı olmuştu ama doktor mantardan dolayı demişti düşük tehlikesi var da dememiş inşallah tehlikeli bir durum yoktur dua eder misiniz allah yardımcısı olsun

Selam arkadaslar cok fena grip oldum beynim akiyo sanki.ilacta kullanamiyorum.zencefil zarari olur mu acaba iyi geliyomus

Kilo durumları nasıl bu arada sizin ? ben 55 le hamile kaldım şimdi 61 kiloyum boyum 170 toplamda 6 kilo almışım :)
bende 63 le hamile kaldım şuanda 66/67 arası çıkıyorum boyumda 1,68 :)

allahım yardımcısı olsun ikinci bir kayıp travma çok zor

Selam arkadaslar cok fena grip oldum beynim akiyo sanki.ilacta kullanamiyorum.zencefil zarari olur mu acaba iyi geliyomus
cnm bnmde boğaz iltihabım vardı bal+limon+zencefilli sıcak su içtim her akşam şimdi geçti şükürler olsun:) ama zencefili çok koyma günde sadece bir bardak iç fazlası zararlıymış çünkü ok

Slm kızlar bugün geçen hafta yapılan şeker yüklememin sonucu geldi ve malasef gebelik şekeriyim hemde ilk hamileliğinden daha fazla o zamanlar 8 lerde idi şimdi şeker yükleme sonucu 10.5 ki bu epey yüksek yani Benim karaciğer insülin üretmede sorun yaşıyor bizede bebeğimi korumak adına diyet yapmak düşer ki bu sadece şekerden uzak kalmak anlamına gelmiyor kızlar zaman zaman size yedikleri söyler kan şekerimi ölçüp paylaşırım sizde çok şaşıracaksınız yedikleriniz çok az ve protein ağırlıklı olmasına rağmen yüksek olabiliyor .. Neyse inş burda tek bu durumu yaşayan ben olurum ve kimsenin başına gelmez .. Ve umarım ki bende insülin kullanma zorunluluğu yaşamam . Perş günü diyetisyen doktor ve uzmanı ile randevüm var bakalım daha neler bizi bekliyor ..

Reactions: nix
aramıyolarsa sende arama sorma boşversene tatlım ne canını skıkyosunn :) sende ona göre mesafeni koru

Eşinle iyi ol gerisi önemli değil canım benim boşver bebişinin tadını çıkar :)

hepinize çok teşekkür ederim canlarım moral verdiğiniz için. iyiki buraya üye olmuşumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…