Gebelik şekerim çıktı CNm belki ben artık kaşar dahi yiyemem ki normalde yemiyordum zaten beyaz peynir ile idare ederim artık doğuma kadar sabretmem lazım karnımdaki yavrum içinÇok kalabalıktı zaten canım pazar yeri gibitulum aslında o kadar kalorili değil canım en kalorili peynir kaşar aslında bide kan şekeri ne zaman cıktı ?her şeyden bi parça ye ama canının çektiğinden bişe olmaz o kadardan
tatlım benım bıldıgım seker yuklemesı 24-28. haftalkar arasında yapılıyo senınkı az erken olmamıs mıSlm kızlar bugün geçen hafta yapılan şeker yüklememin sonucu geldi ve malasef gebelik şekeriyim hemde ilk hamileliğinden daha fazla o zamanlar 8 lerde idi şimdi şeker yükleme sonucu 10.5 ki bu epey yüksek yani Benim karaciğer insülin üretmede sorun yaşıyor bizede bebeğimi korumak adına diyet yapmak düşer ki bu sadece şekerden uzak kalmak anlamına gelmiyor kızlar zaman zaman size yedikleri söyler kan şekerimi ölçüp paylaşırım sizde çok şaşıracaksınız yedikleriniz çok az ve protein ağırlıklı olmasına rağmen yüksek olabiliyor .. Neyse inş burda tek bu durumu yaşayan ben olurum ve kimsenin başına gelmez .. Ve umarım ki bende insülin kullanma zorunluluğu yaşamam . Perş günü diyetisyen doktor ve uzmanı ile randevüm var bakalım daha neler bizi bekliyor ..
Çok geçmiş olsun neyseki erken farkettiniz bu durumu bende kendimden şüpheleniyorum şekerim çıkacak muhtemelen hatta bu gittiğimde söylemeyi düşünüyorum sıkıntılarımı ama bakalım dr ne diyecek.İnşallah diyetin işe yararda insülin kullanmana gerek kalmaz tatlım Allahım şifasını versin kolaylıklar versin bi de diyetindeSlm kızlar bugün geçen hafta yapılan şeker yüklememin sonucu geldi ve malasef gebelik şekeriyim hemde ilk hamileliğinden daha fazla o zamanlar 8 lerde idi şimdi şeker yükleme sonucu 10.5 ki bu epey yüksek yani Benim karaciğer insülin üretmede sorun yaşıyor bizede bebeğimi korumak adına diyet yapmak düşer ki bu sadece şekerden uzak kalmak anlamına gelmiyor kızlar zaman zaman size yedikleri söyler kan şekerimi ölçüp paylaşırım sizde çok şaşıracaksınız yedikleriniz çok az ve protein ağırlıklı olmasına rağmen yüksek olabiliyor .. Neyse inş burda tek bu durumu yaşayan ben olurum ve kimsenin başına gelmez .. Ve umarım ki bende insülin kullanma zorunluluğu yaşamam . Perş günü diyetisyen doktor ve uzmanı ile randevüm var bakalım daha neler bizi bekliyor ..
Tatlım benim ilk gebelikte olduğu için erken verdiler ve malasef düşündükleri gibi şeker çıktı yani bazı durumlarda 28 . Haftayı beklememeli beni iyiki bekletmemişler şimdi kontrol altında tutulacam .. Sizinde özellikle ailede varsa ve doktorunuz öneriyorsa beklemeyin . Erken teşhis herşeyde olduğu gibi bu hastalıkta da çok önemli .tatlım benım bıldıgım seker yuklemesı 24-28. haftalkar arasında yapılıyo senınkı az erken olmamıs mı
Sağol CNm inş sende çıkmaz , eğer şüpheleniyorsan doktoruna bunu biran önce söylemelisin.Çok geçmiş olsun neyseki erken farkettiniz bu durumu bende kendimden şüpheleniyorum şekerim çıkacak muhtemelen hatta bu gittiğimde söylemeyi düşünüyorum sıkıntılarımı ama bakalım dr ne diyecek.İnşallah diyetin işe yararda insülin kullanmana gerek kalmaz tatlım Allahım şifasını versin kolaylıklar versin bi de diyetinde
Evet cuma günü gittiğimde söyleyeceğim belki banada erken yükleme yaptırır en azından bi aksilik varsa bende ona göre diyet uygularımSağol CNm inş sende çıkmaz , eğer şüpheleniyorsan doktoruna bunu biran önce söylemelisin.
ıkınmaktan bısey olcagını hıc sanmıyorum korkma, ben gebelıgın taaa baslarında sormustum doktoruma kabız oldugmuda korkuyorum ıkınmaya dıye. kahkahalarla gulmustu banaKızlar aklıma takılan bişeyi sormak istiyorum. Malum demir ilaçlarından dolayı kabızlık yaşıyorum ve dün sanırım biraz zorlamışım farkında olmadan ve kasıklarımda ağrı hissettim o anda hemen bıraktım kasmayı ve o andan sonra kasıklarımda hafif ağrı oldu şimdide ara ara su içtikçe hafif ağrım oluyor rahim bölgemde. Sizce kötü bişey yapmış olabilir miyim ağrı biraz korkuttu beni
Ona agiz deniyor canim kesinlikle bebek onu içmeli. Antibiyotik gibi koruyor onu.. Ama çok erken değil mi şimdiden?benimki bildigin beyazla sarımsı arası bi sıvı.. çocuk için çok faydalıymış sıkılmaması gerekiyomuş. bu kadar erken gelmesine şaşırdım ben de içimi bi korku aldı acabalar çoğaldı ???
canım bız basından berı hıc yapmadık tup bebek zaten bızım ılk ay yasaktı sonra kanamam oldu kanama alanı gıdene kadar yıne yasak dedı. su an ıcınde her ıhtımale karsı bız korkuyoruz zor elde ettıgımız bı bebek. esımde bende ıstıyoruz ama yapamıyoruz yapmayıda dusunmuyoruz sonuna kdr.Kızlar özel bi soru ama sormadan edemicem bende mi var bi anormallik. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Ben hiç istemiyorumeşim de bişey demiyo allahtan. Sadece bugün laf arasında benden tiksiniyo musun diye sordu ne alaka ya falan diye şakaya vurdurdum. Sadece ilişki istemiyorum Normal mi
İyi bari çok rahatladım çünkü ağrıda olunca hafiften korkmaya başladım açıkçası ama dediğin gibi sanırım bu kadardan bişey olmaz :)Ağrıda zorlamaya bağlıdır diye düşünüyorum umarım geçer hemen. Sağol tatlımıkınmaktan bısey olcagını hıc sanmıyorum korkma, ben gebelıgın taaa baslarında sormustum doktoruma kabız oldugmuda korkuyorum ıkınmaya dıye. kahkahalarla gulmustu banaıkınmaktan dusecek olsaydı kımsede bebek kalmazdı demıstı
Bende pek istemiyorum. Bazen de istiyor gibi oluyorum eşim hayir olmaz bebeğe bir se olur diye korkuyor :) inanir misiniz biz hamileliği öğrendikten beri hic yapmadik arada küçük küçük sevişmek oluyordu onlarda pek olmuyor. Esim çok korkuyordu enfeksiyon bir şey kaparsin diye benim ki de boyle bir adam ahahaaaKızlar özel bi soru ama sormadan edemicem bende mi var bi anormallik. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Ben hiç istemiyorumeşim de bişey demiyo allahtan. Sadece bugün laf arasında benden tiksiniyo musun diye sordu ne alaka ya falan diye şakaya vurdurdum. Sadece ilişki istemiyorum Normal mi
amin canım benim cidden çok kötü onunla bende kötü oldum durduramadım kendimi ağlayıp duruyorumallahım yardımcısı olsun ikinci bir kayıp travma çok zor
Bende de isteksizlik var normalde gebeyken istek olur derler ama bende hiç olmadı yani bazen bana sarılınca bile daralıyorum bu da normal diye düşünüyorumKızlar özel bi soru ama sormadan edemicem bende mi var bi anormallik. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Ben hiç istemiyorumeşim de bişey demiyo allahtan. Sadece bugün laf arasında benden tiksiniyo musun diye sordu ne alaka ya falan diye şakaya vurdurdum. Sadece ilişki istemiyorum Normal mi
geçmiş olsun canım acil şifalar olsun fazla tüketmediğin müddetçe sıkıntı olmuyor ama bol bol su iç ve dinlen yoksa çok uzuyorSelam arkadaslar cok fena grip oldum beynim akiyo sanki.ilacta kullanamiyorum.zencefil zarari olur mu acaba iyi geliyomus
Benim 24. Haftada yapacakmis bakalim bizde nasil cikacak.. Çok zayif basladim kilo aldim baya.. Yani 47 den 55.6 ya ciktim.. Acaba zararli mi bilmiyorum bir anda kilo aldim sankiSlm kızlar bugün geçen hafta yapılan şeker yüklememin sonucu geldi ve malasef gebelik şekeriyim hemde ilk hamileliğinden daha fazla o zamanlar 8 lerde idi şimdi şeker yükleme sonucu 10.5 ki bu epey yüksek yani Benim karaciğer insülin üretmede sorun yaşıyor bizede bebeğimi korumak adına diyet yapmak düşer ki bu sadece şekerden uzak kalmak anlamına gelmiyor kızlar zaman zaman size yedikleri söyler kan şekerimi ölçüp paylaşırım sizde çok şaşıracaksınız yedikleriniz çok az ve protein ağırlıklı olmasına rağmen yüksek olabiliyor .. Neyse inş burda tek bu durumu yaşayan ben olurum ve kimsenin başına gelmez .. Ve umarım ki bende insülin kullanma zorunluluğu yaşamam . Perş günü diyetisyen doktor ve uzmanı ile randevüm var bakalım daha neler bizi bekliyor ..
Ohhh içim rahatladı. Sağolsun hakkını ödeyememem. Bi tek ben böyleyim sorun var kendimde sandım :)Bende de isteksizlik var normalde gebeyken istek olur derler ama bende hiç olmadı yani bazen bana sarılınca bile daralıyorum bu da normal diye düşünüyorumBenim eşimde çok anlayışlı sağolsun hiç zorlamıyor bazen şakayla karışık söylüyor ama hiç uzatmıyor sanırım bu durum normal
:) :) kuzum bizimde hamilelikten sonra ayda 3,4 anca oluyordu. Kısa Kısa tabi. 2 haftadır bende tık yokBende pek istemiyorum. Bazen de istiyor gibi oluyorum eşim hayir olmaz bebeğe bir se olur diye korkuyor :) inanir misiniz biz hamileliği öğrendikten beri hic yapmadik arada küçük küçük sevişmek oluyordu onlarda pek olmuyor. Esim çok korkuyordu enfeksiyon bir şey kaparsin diye benim ki de boyle bir adam ahahaaaben sabrediyorum sende et diyor.. Doktor da bize sık yapmayin demişti kistten dolayı.. Benim adam hic yapmayin anliyor israrla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?