2015 Nisan Anneleri

Sorma yaranılmıyor valla. Benimki de patlayacakmış gibi duruyor. Eşim de doktorluğa soyundu rengi değişmiş bunun diye büyük bir titizlikle inceliyor:) Manyak mıdır nedir:)
bu adamlar yokmu bebegimiz herseyi degistirme basladi bile Allah hepjmize mutluluk saglik sihat versin insallah

Gunaydin kuzular.ne olur cvp verin 2 gündür sabah kalkip aksam yatana kadar bas Agrisi cekiyorum.benim gibi olan varmiydi bu haftalarda?nedeni ne olabilir gözlerimi acip kapadikca içleri sizliyor.

Canım benim bu dönemde kan basıncı çok yükseldiğinden baş ağrısı ve burun kanaması oluyor. Ama baş ağrın tansiyon düşüklüğünden de olabilir. Benim tansiyonum bu ara 8'e 7 civarında ve bu seviye bile dengemi bozuyor. Allah şifa versin inşallah kuzum...

Kesinlikle katılıyorum:) Yargılamadan beraber sevinip beraber üzülüyoruz. Her haberi burada paylaşmaya can atıyoruz. Kimsenin nin bizi anlamayıp herkesin abartıyorsun dediği anlarda destek oluyoruz, anlıyoruz birbirimizi... O yüzden burayı ve topikteki herkesi tanımadan çok seviyorum:) İyi ki varsınız hatunlaaaarrr:)

Ay cok guldurdun beni yaa kiz benimki de oyle. Gelip gidip el atiyo oha nolmus bunlara evrim gecirmisler resmen diyo. sut mu var simdi diyo sıksam gelir mi diyo. Diyo da diyo

sen de beni güldürdün benimki de renginden dolayı endişe içinde niye bu kadar morardı acaba diye internette araştırma yapıyor

Bende şok oldum cnm 400 gr dünyaya gelmiş galiba demi biz 6 aylık yaşamaz zannederken Rabbim nelere kadir
EVET MUCIZE. ben de 86 senesınde 750 gr dogmusum 7 aylıkken sanırım ben de mucızeyım annemden babamdan allah razı olsun, gozu gıbı emek etmısler bana. ben de korkuyorum, genetık olabılırmı erken dogum öykusu dıye

Bugün yine sağlık ocağındaydım. Açlık kan şekerim çok düşük çıktı Kan ilacına başladık. Decavite de devam. Pazartesi sabahtan ayrıntılı ultrasona gireceğiz. Öğleden sonra 3'te de tokluk kan şekeri ölçtürmeye yine sağlık ocağına... Gediklisi oldum valla her gün çağırıyor ebe:)

sen de beni güldürdün benimki de renginden dolayı endişe içinde niye bu kadar morardı acaba diye internette araştırma yapıyor

Anca boyle abidik gubidik tarafiyla ilgilenirler ya valla hic ise yarar biaey arastirmazlar: ))

Insallah bi sorun yoktur canim. E boyle her seferinde kan mi aliyolar ?

Selam kizlar hareketli bi gune basladi. Kizim dun gece hastaydi sabah onu dr goturdum simdi geldim.dogru durustte bakmadi.dr gitursen bi tuelu goturmesen bi turlu

aa ciddimisin ama cnm 7 aylıklar yaşıyo bizim burda çayımızın 2 çocuğuda 7 aylık doğmuş korkma inş. yaşamazsın erken doğumu bebeğin zamanında gelir. 7aylıklar çok çabuk hastalanır derler sende öylemisin

kızlar herkese hayırlı cumalar.
3 gundur bakamadım kızım hastaydı onunla ilgilendim..eşimi bekliyorum tekrar dr a gideceğiz ateşi düşüremiyorum..
kontrolü olanlar güzel haberler donsun..

Ay cok guldurdun beni yaa kiz benimki de oyle. Gelip gidip el atiyo oha nolmus bunlara evrim gecirmisler resmen diyo. sut mu var simdi diyo sıksam gelir mi diyo. Diyo da diyo

Bizimki de öyle Entegre süt tesisiymişim ben. Sütaşın çiftliğinde işe gir diyor bana

Kızlaaasr soru sordum nie kimse cevap vermiyorrrrrr:-(

Canım ben de ne zamandır seni merak ediyordum nerelerdesin diye. Görmedim ben sorunu kuzum noldu hayırdır

bu adamlar yokmu bebegimiz herseyi degistirme basladi bile Allah hepjmize mutluluk saglik sihat versin insallah

Amin bebeğim:) Rabbim dünyada cenneti sundu bize... Bir de doğurup o mis kokularını duyabilseydik hayırlısıyla:)

CANIM Ben ankara üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gittim ama sitesinde bulamadım kan vermiştim labaratuvar sonuçlarıma ulaşamadım.

Mrb kızlar biz dr dan geldik kızımın durumu iyi çok şğkür boyu 22 cm kilosu 323 gram plesentası hala aşağıda doktor dikkat edeceksin dedi istediğin zamandabrapor veririm dedi zaten 40 gündğr raporluydum biraz çalışayımda inşallah sıkıntı olmazsa rapor almam.tetanoz iğnemizi de olduk bugün inşallah pazartesiye kadar agrısı kalmaz. Kızıma eve dönerken ciciler aldım teyzeleri bakın begenecek misiniz

Eklentiler

• 20141121_113718.webp
    165,1 KB · Görüntüleme: 95
Insallah bi sorun yoktur canim. E boyle her seferinde kan mi aliyolar ?

Sağol tatlım inşallah. Çarşamba günü ilk kez kan alındı onda açlık şekerim düşük çıkmış. Bugün yine açlık şekeri için kan alındı. Pazartesi öğleden sonra 3'te de tokluk şekerine bakmak için kan alacaklar. Her seferinde değil de işte test sıkıntılı çıkınca bir daha yapmak istediler bakalım. Böyle kan almaya devam ederlerse içtiğim sular fıskiye gibi fışkıracak iğne deliklerinden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…