bu adamlar yokmu bebegimiz herseyi degistirme basladi bile Allah hepjmize mutluluk saglik sihat versin insallahSorma yaranılmıyor valla. Benimki de patlayacakmış gibi duruyor. Eşim de doktorluğa soyundu rengi değişmiş bunun diye büyük bir titizlikle inceliyor:) Manyak mıdır nedir:)
İnş. yoktur cnm evet körfezdenim sen
Ay cok guldurdun beni yaakiz benimki de oyle. Gelip gidip el atiyo oha nolmus bunlara evrim gecirmisler resmen diyo. sut mu var simdi diyo sıksam gelir mi diyo. Diyo da diyo
ayni haberi bende gordum ama bi 26 haftalik dio bi 4 bucuk aylik haberdede bi karmasa var gibi geldi banaBende şok oldum cnm 400 gr dünyaya gelmiş galiba demi biz 6 aylık yaşamaz zannederken Rabbim nelere kadir
Gunaydin kuzular.ne olur cvp verin 2 gündür sabah kalkip aksam yatana kadar bas Agrisi cekiyorum.benim gibi olan varmiydi bu haftalarda?nedeni ne olabilir gözlerimi acip kapadikca içleri sizliyor.
Ay kızlar iyiki buraya katılmışım gercekten cok tatlısınız ve büyük bi dayanışma var sordugum sorulara cvp alıyoruz dışarda kimseyle paylasamadıklarımızı paylasıyoruz beraber guluyoruz bazen cok komik şeyler yazıyosunuz insanın moralsiz oldugu gun bile gülüyorum bazen birbirimiz için endişe duyuyoruz birimiz dr uzuntulu gelsek hepimiz onun için üzülüyoruz sevincli geldiğimizdedd aynı sekilde hepimiz seviniyoruz dısarda birimiz bişey yasasak hep beraber sinirleniyoruz beraber hatim yapıp yasin okuyoruz herseyimizi ilk burda paylasıyoruz bebişlerin cicileri fotoları doktor kontrolleri gercekten harikasınız üsteki komsu alttaki komşuyu tanımadığı yardımına kosmadıgı sokaklarda insanların vurulup araba carpıp kimsenin yardım etmediği bana dokunmayan bin yasasın denildiği bir ülkede gercekten biz süperiz ya rabbim daima guldursün yüzümüzü ve bebişlerimizi bize bağişlasın
Ay cok guldurdun beni yaakiz benimki de oyle. Gelip gidip el atiyo oha nolmus bunlara evrim gecirmisler resmen diyo. sut mu var simdi diyo sıksam gelir mi diyo. Diyo da diyo
EVET MUCIZE. ben de 86 senesınde 750 gr dogmusum 7 aylıkken sanırım ben de mucızeyımBende şok oldum cnm 400 gr dünyaya gelmiş galiba demi biz 6 aylık yaşamaz zannederken Rabbim nelere kadir
İzmitten ben de isminin sonundaki 41den anladım :) hangi doktora gidiyorsun ?
alemsiniz yaaa
sen de beni güldürdünbenimki de renginden dolayı endişe içinde niye bu kadar morardı acaba diye internette araştırma yapıyor
ayni hab
ayni haberi bende gordum ama bi 26 haftalik dio bi 4 bucuk aylik haberdede bi karmasa var gibi geldi bana
Bugün yine sağlık ocağındaydım. Açlık kan şekerim çok düşük çıktıKan ilacına başladık. Decavite de devam. Pazartesi sabahtan ayrıntılı ultrasona gireceğiz. Öğleden sonra 3'te de tokluk kan şekeri ölçtürmeye yine sağlık ocağına... Gediklisi oldum valla her gün çağırıyor ebe:)
EVET MUCIZE. ben de 86 senesınde 750 gr dogmusum 7 aylıkken sanırım ben de mucızeyımannemden babamdan allah razı olsun, gozu gıbı emek etmısler bana. ben de korkuyorum, genetık olabılırmı erken dogum öykusu dıye
Kızlaaasr soru sordum nie kimse cevap vermiyorrrrrr:-(
bu adamlar yokmu bebegimiz herseyi degistirme basladi bile Allah hepjmize mutluluk saglik sihat versin insallah
CANIM Ben ankara üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gittim ama sitesinde bulamadım kan vermiştim labaratuvar sonuçlarıma ulaşamadım.cnm hastanenin sitesinde çıkıyo bulunduğunuz yerin devlet hastanesi sitesinde laboratuvar sonuç diye bir bölüm vardır ordan tc ve doğum yılını girip çıktı alabilirsin son 5/6 yılın tüm tahlillerini görebiliyorum ben.
ben mavi alıcam canım takım olsun oğluşlarımızla :)günaydın kızlar sorum erkek bebek bekleyen anne adaylarına lohusa pijama takımınızı hangi renk almayı düşünüyorsunuz
Insallah bi sorun yoktur canim. E boyle her seferinde kan mi aliyolar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?