- 7 Temmuz 2014
- 405
- 404
- 158
Evet canim azaliyor haftalar artik ne kadar stresli meraklı ve mutlu gecsede haftalar aslında çok cabuk gecti 20 hafta :) inşallah güzel hayirli haberlerle gel tatlim :)evet canım aynen olumsuz bişey değil,bundan sonra evhamsız geçirelim hamileliğimizi inşallah.. :)
Hayırlı cumalar teyzeler :) babamız evde olunca telefonu elimize fazla alamıyoruz malesefo gidince geliyoruz hemen. Miniş çok hareketli gene hepsine maşallah Rabbim bizlere bağışlasın :)
Küçük bi bebek mağazasından aldım canım markası minidamla.kumaşın yumuşaklıgı ve rengi çok hoşuma gitti :)çok beğendim cicileri :) nereden aldın?
Oyy be bunu yerm yaa dusunsene icinde minicik bi melek olcak 4 5 ay sonraaa allahim bunlara bakmak bile mutluluk veriyo :)
Günaydın kızlar dün geceden beri çok kötüyüm akşam ilişkiden sonra lavayo gittiğimde kan geldi biraz acıkcası çok korktum yattım dinlendim takip ettim gelcekmi diye daha gelmedi sabah sağlık ocağına gittim ebe kalp atışlarına baktı normal atıyordu sıkıntı yok dedi içim azda olsa rahatladı akşam kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum bakalım
Onda iste ikisinden birini giyerim kayinvalidemn aldigini bilmiyorum da annmnkini gördüm beyaz düz saten önden düğmesi var.. Biraz bol kalacak gibi gerçi dogm sonraki yine şişlik olur vucuttaevet hastanedekini diyorum canım
biz minik şehzademizin ismini yaman düşünüyoruz teyzoşları hatta ikincisi erkek olursa onu da civan :))
bu gidisle yandik geliyo bana esim benle dalga gecme basladi yerden toplicaksin die hatta dioki esim yardim et sut vercem gibi yerden kaldiriyomus gibi o kadar kotu degil ya ama moralim bozuo evlendimdede duz tahta diodu buyusede yarrarlanilmioya
CNMM GEÇMİŞ OLSUNN BENİMDE GEÇEN ÇOK AZ KANAMAM OLMUŞTU DOKTORA GİTTİĞİMDE İLİŞKİMİ OLDU DEDİ AMA OLMAMIŞTI :) DEMEKKİ İLİŞKİDEN SONRA OLABİLİYO ÇOK SIKINTI ETME BİŞEY OLMAZ OK :)Günaydın kızlar dün geceden beri çok kötüyüm akşam ilişkiden sonra lavayo gittiğimde kan geldi biraz acıkcası çok korktum yattım dinlendim takip ettim gelcekmi diye daha gelmedi sabah sağlık ocağına gittim ebe kalp atışlarına baktı normal atıyordu sıkıntı yok dedi içim azda olsa rahatladı akşam kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum bakalım
Onda iste ikisinden birini giyerim kayinvalidemn aldigini bilmiyorum da annmnkini gördüm beyaz düz saten önden düğmesi var.. Biraz bol kalacaevet hastanedekini diyorum canım
Küçük bi bebek mağazasından aldım canım markası minidamla.kumaşın yumuşaklıgı ve rengi çok hoşuma gitti :)
ya inanırmısın dün bütün gün bunlara bakıp güldüm :) sarıldım kokladımm sanki bebişim yanımda gibi :))
Dikkat et canım umarım bişiciği yoktur bebişin :) bu arada kocaelinden misin elif ?
CNMM GEÇMİŞ OLSUNN BENİMDE GEÇEN ÇOK AZ KANAMAM OLMUŞTU DOKTORA GİTTİĞİMDE İLİŞKİMİ OLDU DEDİ AMA OLMAMIŞTI :) DEMEKKİ İLİŞKİDEN SONRA OLABİLİYO ÇOK SIKINTI ETME BİŞEY OLMAZ OK :)
Sorma yaranılmıyor valla. Benimki de patlayacakmış gibi duruyor. Eşim de doktorluğa soyundu rengi değişmiş bunun diye büyük bir titizlikle inceliyor:) Manyak mıdır nedir:)
Sorma Sorma ben de korkuyorum ondan... insallah çok teslim olmadan hallederiz bu işleri :)
yaşasın cumalar, hiç bitmesin hergün cuma olsunnn
Kızlar ya ben gece uyurken çok gerindigimi farkettim. Hatta sabah uyanirkende gerinerek uyaniyorum.. Bu bebegime zarar verir mi? Sanirim gece boyunca her yerim agriyor uyusuyor gibi oluyor ondan boyle yapiyorum
Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
Adiyla yasasin insallah annesi:) ooo sen de ikinci demeye baslamissin simdiden ben gibi
dogrudur 2. gebelık olması onemlı. ben175 ım ama senden azcık kucugumOLABİLİR CNM GERÇİ BİRÇOK ŞEYİN ETKİSİ VAR BENDE 1,70 İM AMA İKİNCİ GEBELİĞİM BEN ONA YORUYORUM :)
Kızlaaasr soru sordum nie kimse cevap vermiyorrrrrr:-(
Kizlar dun haberlerde dinledim ve sok oldum Rabbimin mucizesine bir kez daha inandum.bir anne ikiz bebeklere hamile 4.5 aylikken erken doğum yapiyor ve hayata tutunuyorlar su an 4 ayliklarmis dogmalari gereken zamanda 4 ayluk olarak hastaneden ciktilar Türkiye de olmuş bu olay ve bebekler çok sagliklu hicbir sikintilari yok maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?