2015 Nisan Anneleri

evet canım aynen olumsuz bişey değil,bundan sonra evhamsız geçirelim hamileliğimizi inşallah.. :)
Evet canim azaliyor haftalar artik ne kadar stresli meraklı ve mutlu gecsede haftalar aslında çok cabuk gecti 20 hafta :) inşallah güzel hayirli haberlerle gel tatlim :)

Hayırlı cumalar teyzeler :) babamız evde olunca telefonu elimize fazla alamıyoruz malesef o gidince geliyoruz hemen. Miniş çok hareketli gene hepsine maşallah Rabbim bizlere bağışlasın :)

Ay severim onun o minik hareketlerini benn:):) canim benim esim de o konuda cok pimpirikli. Ama haklilar da aslinda.

çok beğendim cicileri :) nereden aldın?
Küçük bi bebek mağazasından aldım canım markası minidamla.kumaşın yumuşaklıgı ve rengi çok hoşuma gitti :)

Oyy be bunu yerm yaa dusunsene icinde minicik bi melek olcak 4 5 ay sonraaa allahim bunlara bakmak bile mutluluk veriyo :)

ya inanırmısın dün bütün gün bunlara bakıp güldüm :) sarıldım kokladımm sanki bebişim yanımda gibi :))

Dikkat et canım umarım bişiciği yoktur bebişin :) bu arada kocaelinden misin elif ?

bu gidisle yandik geliyo bana esim benle dalga gecme basladi yerden toplicaksin die hatta dioki esim yardim et sut vercem gibi yerden kaldiriyomus gibi o kadar kotu degil ya ama moralim bozuo evlendimdede duz tahta diodu buyusede yarrarlanilmioya

Sorma yaranılmıyor valla. Benimki de patlayacakmış gibi duruyor. Eşim de doktorluğa soyundu rengi değişmiş bunun diye büyük bir titizlikle inceliyor:) Manyak mıdır nedir:)

CNMM GEÇMİŞ OLSUNN BENİMDE GEÇEN ÇOK AZ KANAMAM OLMUŞTU DOKTORA GİTTİĞİMDE İLİŞKİMİ OLDU DEDİ AMA OLMAMIŞTI :) DEMEKKİ İLİŞKİDEN SONRA OLABİLİYO ÇOK SIKINTI ETME BİŞEY OLMAZ OK :)

İnş. yoktur cnm evet körfezdenim sen

ayy saol cnm içim ferahladı sizle konuşunca

Sorma yaranılmıyor valla. Benimki de patlayacakmış gibi duruyor. Eşim de doktorluğa soyundu rengi değişmiş bunun diye büyük bir titizlikle inceliyor:) Manyak mıdır nedir:)

Ay cok guldurdun beni yaa kiz benimki de oyle. Gelip gidip el atiyo oha nolmus bunlara evrim gecirmisler resmen diyo. sut mu var simdi diyo sıksam gelir mi diyo. Diyo da diyo

Sorma Sorma ben de korkuyorum ondan... insallah çok teslim olmadan hallederiz bu işleri :)

İnşallah:) Yoksa eşler bizi babaanneleri gibi görmeye başlayacaklar mazallah:)

yaşasın cumalar, hiç bitmesin hergün cuma olsunnn

Dimi dimi

Kızlar ya ben gece uyurken çok gerindigimi farkettim. Hatta sabah uyanirkende gerinerek uyaniyorum.. Bu bebegime zarar verir mi? Sanirim gece boyunca her yerim agriyor uyusuyor gibi oluyor ondan boyle yapiyorum

Tatlım benim doktorum takılmayın böyle şeylere. Bu kadarcık şeyle bebeğe hiçbir şey olmaz, Allah ona son derece korunaklı bir yuva vermiş demişti. Sıkıntı yapma, ilk üç ay hassas ama biz o dönemi atlattık çok şükür. Rahat ol sen. Bir de farkında olarak yapmıyorsun sonuçta. Kontrole gittiğinde doktora da sor mutlaka. Gerçi her doktor ayrı telden çalıyor ama olsun:)

Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)

Çok güzel bunlar bayıldım bayıldım:) Sağlıkla giysin oğluşun inşallah

Bende şok oldum cnm 400 gr dünyaya gelmiş galiba demi biz 6 aylık yaşamaz zannederken Rabbim nelere kadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…