- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
kısın hep hastayım hep hastaaa ciddimisin ama cnm 7 aylıklar yaşıyo bizim burda çayımızın 2 çocuğuda 7 aylık doğmuş korkma inş. yaşamazsın erken doğumu bebeğin zamanında gelir. 7aylıklar çok çabuk hastalanır derler sende öylemisin
Anca boyle abidik gubidik tarafiyla ilgilenirler ya valla hic ise yarar biaey arastirmazlar: ))
kısın hep hastayım hep hastaondanmıdır bılmem antıbıyotık agrı kesıcı yoksa ben de yokum kendıme ıyı bakarım dıkkat ederım usutmeyım dıye esımde dıkkat edıo bebek gıbı davranıyo bana sagolsun ama ı ıhh hasta oluyorum muhakkak.su surecte ılacsız ne cektıgımı bır ben bır allah bılıyo.
aaaa aftların onla ilişkisi var mı!!! benim de aftsız gunum gecem yokCnm normal bizim ofiste 7 aylık bi calışanımız var oda bütün kış hasta ağız yaraları hele hiç bitmiyo bağışıklığınızz gelişmemiş çok zor Allah yardımcın olsun bebişinide iyi bak :)
Selam kizlar hareketli bi gune basladi. Kizim dun gece hastaydi sabah onu dr goturdum simdi geldim.dogru durustte bakmadi.dr gitursen bi tuelu goturmesen bi turlu
kızlar herkese hayırlı cumalar.
3 gundur bakamadım kızım hastaydı onunla ilgilendim..eşimi bekliyorum tekrar dr a gideceğiz ateşi düşüremiyorum..
kontrolü olanlar güzel haberler donsun..
Mrb kızlar biz dr dan geldik kızımın durumu iyi çok şğkür boyu 22 cm kilosu 323 gram plesentası hala aşağıda doktor dikkat edeceksin dedi istediğin zamandabrapor veririm dedi zaten 40 gündğr raporluydum biraz çalışayımda inşallah sıkıntı olmazsa rapor almam.tetanoz iğnemizi de olduk bugün inşallah pazartesiye kadar agrısı kalmaz. Kızıma eve dönerken ciciler aldım teyzeleri bakın begenecek misiniz
Çok geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin kızına
Canım benim çok geçmiş olsunÇocukların hasta olması da çok zor. Sirkeli su denedin mi ateşi için? Hiç mi düşmüyor? Kuzum ya kıyamam
Sagol canım Rabbim hayırlısıyla saglıkla sıhhatle zamanında bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin cicilerinide giydirip mis kokularınk içimize çekelim inşallah
Çok şükür bebeğim:) Allah bu süreci en sıkıntısız şekilde atlatıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Bu arada ciciler enfes:) İçinde bir de tospaa prenses olduğunu düşünsene:)
Amin canım rabbim hayırlısıyla bebişerimize kavuştursun saglık sıhhatleÇok geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin kızına
Canım benim çok geçmiş olsunÇocukların hasta olması da çok zor. Sirkeli su denedin mi ateşi için? Hiç mi düşmüyor? Kuzum ya kıyamam
Çok şükür bebeğim:) Allah bu süreci en sıkıntısız şekilde atlatıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Bu arada ciciler enfes:) İçinde bir de tospaa prenses olduğunu düşünsene:)
Aaa memnun oldum cnm :) marmaraya gidiyorum Erkan beye sen
Çok geçmiş olsun cnmkızlar herkese hayırlı cumalar.
3 gundur bakamadım kızım hastaydı onunla ilgilendim..eşimi bekliyorum tekrar dr a gideceğiz ateşi düşüremiyorum..
kontrolü olanlar güzel haberler donsun..
Mrb kızlar biz dr dan geldik kızımın durumu iyi çok şğkür boyu 22 cm kilosu 323 gram plesentası hala aşağıda doktor dikkat edeceksin dedi istediğin zamandabrapor veririm dedi zaten 40 gündğr raporluydum biraz çalışayımda inşallah sıkıntı olmazsa rapor almam.tetanoz iğnemizi de olduk bugün inşallah pazartesiye kadar agrısı kalmaz. Kızıma eve dönerken ciciler aldım teyzeleri bakın begenecek misiniz
aaaa aftların onla ilişkisi var mı!!! benim de aftsız gunum gecem yok
İyi günlerde kullansın bebişin :) doktor başlayavilirsin dedi mi canım. Çok dikkat et Allah korusun bebişini ve seniMrb kızlar biz dr dan geldik kızımın durumu iyi çok şğkür boyu 22 cm kilosu 323 gram plesentası hala aşağıda doktor dikkat edeceksin dedi istediğin zamandabrapor veririm dedi zaten 40 gündğr raporluydum biraz çalışayımda inşallah sıkıntı olmazsa rapor almam.tetanoz iğnemizi de olduk bugün inşallah pazartesiye kadar agrısı kalmaz. Kızıma eve dönerken ciciler aldım teyzeleri bakın begenecek misiniz
Bebisimi gordum bugun 350 gr olmus.masallah.pasamherseyi gayet iyi doktorumuz bobreklerini.beynini.kalbini ayaklarini.ellerini.migdesini.heryerini.inceledi eliyle yuzunu.kapatmış utangac.olcak.pasam ayrintili ultrasona gerek yok dedi bana napcm bilmiyorum onumuzdeki ay ac.karnina geliceksin seker yuklemesi.fln yapilacak.dedi ilk doz asimi vuruldum.saglik ocagina gidip bizde haberler.boyle bebegin boyunu nasil hesapliyorduk doktora sormayi unuttum
evet teyzesi bana da öyle geldi benziyorlar sanki maşallah sıpalarımıza hepimizin doğsunlar valla ya sabırsızlanıyo insan iyiceCanım benim bebişlere nazar değmesinçok tatlılar yaa bi An önce doğsalar kokularıyla uyansak senin bebişinle benziyorlar sanki teyzesi kardeşler ya
adıyla serpilsin büyüsün prenses bahtı açık olsun canım allah uzun ömürler versinKızzzlar kızımın adına karar verdik :)
Evimin prensesinin adı ÜLKÜ olacak inşallahh :)
kızlarrrr işte miniğim ve koca göbüşümmm maşallah diyinnnEki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837 Eki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837
şimdi mübarek cuma günü kocamın hakkını yemeyeyim benimki herbişeyi araştırıyor yardımcı oluyor canımın içisi o benim
senin de bebiş erkek sanırım isim ne düşündünüz?
Sagol canım hepimizin kuzuları saglıkla giysin inşallah, burası küçük bir yer küçük bir dükkatdan 18 tl ye aldım,Konak hastanesinde Funda hanıma gidiyorum canım ben de.
Çok geçmiş olsun cnm
çok güzel cicileri sağlıkla giysin inşş güzel kızın :) kaç tl aldın takımı ?
Aftlar için karadut receli kesin çözüm canım yaşamış denemiş biri olarak söylüyorum :)
Sağol tatlım inşallah. Çarşamba günü ilk kez kan alındı onda açlık şekerim düşük çıkmış. Bugün yine açlık şekeri için kan alındı. Pazartesi öğleden sonra 3'te de tokluk şekerine bakmak için kan alacaklar. Her seferinde değil de işte test sıkıntılı çıkınca bir daha yapmak istediler bakalım. Böyle kan almaya devam ederlerse içtiğim sular fıskiye gibi fışkıracak iğne deliklerinden:)
kızlar biraz önce lavobaya gittim iç çamaşırımda kan lekeleri vardı peçeteyle afedersiniz vajinayı sildim oradan gelmedi yanlardan geliyor kan sanki tahriş olmuş gibi acıyor orası kanamış baya anlamadım neden oldu nasıl oldu korkuyorum. vajenden gelmedi tehlikeli degildir demi
Dr tam olarak bebek yukarı kaymamış hala plesenta rahim agzına yakın bebekte ona yakın dedi çok aşırı yürümediğin sürece bişey olmaz dedi tek vasıta gidiyorum işyerine inşallah sıkıntısız gider gelirimİyi günlerde kullansın bebişin :) doktor başlayavilirsin dedi mi canım. Çok dikkat et Allah korusun bebişini ve seni
Mantar olabilir canım ben de daha önce yaşamıştım mantar olduğunda kanama yapabiliyor bi dr görün istersenkızlar biraz önce lavobaya gittim iç çamaşırımda kan lekeleri vardı peçeteyle afedersiniz vajinayı sildim oradan gelmedi yanlardan geliyor kan sanki tahriş olmuş gibi acıyor orası kanamış baya anlamadım neden oldu nasıl oldu korkuyorum. vajenden gelmedi tehlikeli degildir demi
canım baktım sivilce de yok ama çok acıyor dokununca.agda vs de dokundurmadım bir kaç gün içinde, ilişkiyede girmedk neden bu kadar acıyor kanamış anlamadım tatlım çok şükür vajenden gelmedi diyorum.allahım sen koru dr ada pazartesi gitcem nasıl gececek 3 gün gider gitmez soriimCanim ordan gelmemisse sorun degil. Ama yan tarafta sivilce yara vs mi vardi acaba? O kanamis olabilir. Bi bak bakalim da Allah korusun oyle bisey varsa da mikrop falan kapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?