2015 Nisan Anneleri

Kızlar tetenoz olanlar veya bilgisi olanlar yarın saglık ocagına gidip tetenozumuzu olcac acmı tokmu gitmeliyim siz ne yaptınız
aç şartı yok kuzum ben dün gittim vuruldum çok şükür hiç ağrı filanda olmadı içini rahat tut yani

kuzucum valla bazen sekiz ayına kadar belli olmayabiliyormuş benim kuzende öyle oldu erkek dediklerinde belli oluyor ama kız dediklerinde kordon olarak da görebiliyorlarmış pipişi tabi belli de olmaz inşallah kesinleşir seninde

gözün aydın canım benim çok sevindim sıkıntı olmamasına

Merhaba kizlar cenazemiz vardi yavrumla ilgilenemedim bugun sag tarafimda siddetli agrim var neden olur scaba
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsun. Ağrı üzüntüye bağlı olabilir yada yorulduysan ondan da olmuş olabilir

Merhaba kizlar cenazemiz vardi yavrumla ilgilenemedim bugun sag tarafimda siddetli agrim var neden olur scaba

Allah rahmet eylesin kuzum... Ayakta fazla kaldıysan ya da çok üzülüp kendini fazla kastıysan olabilir canım. Ya da direk rahim genişlediği icin bağlar geriliyor olabilir. Sen en kısa zamanda doktora görün derim ihmal etme.

Bosuna cennetinde annelere yer ayirmamis yuce Rabbim kuzum

Bence de:) Baksan kızılay gibi her gün bir ünite kan bağışlıyorum:)

Canım vajenden gelmiyorsa korkma. Yan taraflarda yara vardır belki veya tahriş olmuştur. Ama yine de içinin rahat etmesi için doktora görün derim. Çok geçmiş olsun

Mantar olabilir canım ben de daha önce yaşamıştım mantar olduğunda kanama yapabiliyor bi dr görün istersen
bendede arada bir mantar oluşuyor canım o zaman çok kaşıntı oluyor belki kaşıdım tahriş ettim dicem ama şükür bir kaç gündür olmuyordu mantar sevinmiştim bu sefer bayagı kan görünce korktum prtsi dr a gidecegim muhakkak sormalıyım daha hareketlerinide tam hissetmeyince iyimi bebek anlamıyorum oda endişe yaratıyor en ufak durumda

inşallah canım benim inşallah öyledir vajenden gelmemesi içimi rahatlattı bir nebzede olsa..muhakkak dr a soracagım allah razı olsun tatlım

Kabız mı olmuştun canım zorladınmı biraz eger hemeroid kanamasıysa bişey olmaz bendede gecende zorlayınca makatta kanama oldu o önemli degil, ama vajinadansa dr a görün usg den baksınlar

Insallah bisey yoktur canim ya uzulme hemen

Bu da bizim son halimiz teyzeler tontik büyüyor galiba
ayyy ayyy maşşallah annesine göbüşüde çıkmış valla allah nazardan saklasın çok güzelsiniz

Ayy çok güldüm gece gece babaannem atlet üstüne giyerdi sütyen lastiği sıkıyor diye. Ben de yakında ona benzeyeceğim diye korkuyorum. Uzun tavuk paça don filan giymeyiz inşallah sıcak tutuyor diye
siz beni güldürdünüz kızlar allah da sizi güldürsün yaw deliler ben bu anı dört gözle bekliyordum gögüslerim minikti şöle kocaman olsun diye hala da öyle büyümedi hala küçük

günaydın kızlar bizim buün kontrolümüz var ve üçlü test yaptırıcaz dualarınızı eksik etmeyin inşallah bizimde sonuçlarımız güzel çıkar
hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah

slm kuzum benimde bazen dudak kısımlarımda kanama oluyo,ben bakıyorum ayna ile peceteyle kontrol ediyorum nerden geliyo diye kan.kasıntı olmasa bile bazen tahriş oluyo akıntımdan pecetyele silerken felan.vajina içinden gelmiyosa korkma.ben öyle olunca yıkıyorum havluyla kuruluyorum.

Canim merak etme, banada dr plesenta kanali kapamis dedi isten cik dinlen dedi. Umarim hersey iyi olacak. Gercekten cok hareket etme, egilip kalkma ne olur ne olmaz. Dikkat et canim.

Valla tatlım hiç yorum yapılmadı bizde kız erkek diye. Artık ayrıntılıda da belli olmazsa doğumda görürüz pipisi mi var kukusu mu Eşek sıpası ne var ki gösterse kendini annesine

inşallah canım benim inşallah öyledir vajenden gelmemesi içimi rahatlattı bir nebzede olsa..muhakkak dr a soracagım allah razı olsun tatlım

Allah senden de razı olsun kuzum ben ne yaptım ki Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah

tez zamanda kavuşalım inşallah zaman su gibi akıp geçsin =) doğum fotoğraflarımızıd paylaşırız o zaman netleşir benzerlikleri güzel teyzemiz

Canm benm şukur iyiyim doktorum ayrıntılı ultrasona gerek yok 2 li uçlu sorun yoktu dedi..ama herkes giriyor tek ben miyim girmeyen die merak ettim

Amin hepimiz gülelim her zaman inşallah tatlım

Benimki de pek minikti ama şimdi maşallahı var. Sen sıkıntı yapma şimdiden çok büyümesin. Malum doğumdan sonra Ceyhan karpuzu gibi olurlar

amiin inşallah :) eşinin isim seçimi ilginç olmuş cidden :) hayırlısı olsun inşallah ismiyle yaşasın :)
kız söyledim de ismiyle yaşasın dedin ya tekrar söyleyeyim hadi YAMAN istiyoruz :)

Evet mantar kaşıntı da yapar aslında ama vajinadan değilse sıkıntı yapma bebekler ilgili değildir canım tahriş olmuş olabilir ptesi gidince sorarsın için rahat eder en azından muayene ederse

kızlar bu ay sefer ayı Peygamberimizin hasta oldugu ay mıs.bu ay bu duaları okuyalım belalardan korunmak için

“YA DAFİAL BELAYA İDFA’ ANNEL BELAYA FALLAHÜ HAYRÜN HAFİZAN VE HÜVE ERHAMÜRRAHİMİN İNNEKE ALA KÜLLİ ŞEY’İN KADİR."

Meali: “Ey belaları def eden Allahım! Belaları bizden uzaklaştır. Allah muhafaza edicilerin en merhametlisidir. Muhakkak ki senin kudretin her şeye yeter."

“Bismillâhirrahmânirrahîm: Allah’ım; hamd ve şükür Sana mahsustur! Minnetim Sana’dır! Ben Senin kulunum; ve ben bundan dolayı huzurluyum! Nefsimi, dînimi, dünyamı, âhiretimi, işlerimin sonunu ve amelimi Sana emânet ediyorum. Bütün Muhammed (asm) ümmetini Senin gücünün, havlinin, kudretinin ve kuvvetinin şiddetinden, Sana emânet ediyorum! Muhakkak Sen, emâneti koruyansın; hükmü nâfiz olansın; kazâsı gâlib olansın!"

"Yâ Ahkeme’l-Hâkimîn ve yâ Esrae’l-Hâsibîn ve yâ Ekrame me’mûlin ve ecvede mes’ûlin yâ Hayyu yâ Kayyûmu yâ Kadîmü yâ Ferdu yâ Vitru yâ Ehadu yâ Samedu yâ men lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû küfüven ehad! Yâ Azîzu Yâ Vehhâbu Salla’llâhu alâ hayr-i halkıhî Muhammedin ve âlihî ve sahbihî ecma’în! Âmin!”

BELALARIN 1. KAT SEMAYA İNDİĞİ AY "SAFER AYI"
(Efendimiz (s.a.v) bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)

Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak için Ayet-el Kûrsi'yi Evden çıkarken ve eve girerken her daim okumalıdır.
Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir.
Günde 100 kere söyleyenden en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela musibet kaldırılır.
Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur. En EFDÂL Salâvat'ı Şerife: "ALLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"

ALLAH'u Teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira ALLAH'u Teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "LA İLAHE İLLALLAH" dır.

Canm benm şukur iyiyim doktorum ayrıntılı ultrasona gerek yok 2 li uçlu sorun yoktu dedi..ama herkes giriyor tek ben miyim girmeyen die merak ettim

Allah iyiliğinizi artırsın kuzum:) İkili test yaptırdım ben sadece, 3'lüyü yaptırmadım. Etlik doğumda muayene olmustum ben. Orada rutin ultrasonda bile iç organlarını inceliyorlar. Doktor da pek gerek yok ama istiyorsan ayrıntılıya girebilirsin demişti. Bu pazartesi ayrıntılıya gireceğim ben. Eger senin gittiğin hastane de böyleyse belki ondan gerek yok demiştir. Eger için rahat etmiyorsa yaptırmak istedigini söyle. Ya da başka bir hastaneden randevu alabilirsin ayrıntılı için. Yani ben olsam duramaz yaptırırdım. Sağlıklı günler görsün kuzun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…