- 3 Nisan 2014
- 304
- 375
- 78
Canım hiç korkma aynısını bende yaşadım doktorumu aradım hemen devam etniyosa hiç kotkmana gerek yok hatta geleyim dedim gelmene gerek yok dedi tafana takılcak bişi yok aynen devam dedi :))Günaydın kızlar dün geceden beri çok kötüyüm akşam ilişkiden sonra lavayo gittiğimde kan geldi biraz acıkcası çok korktum yattım dinlendim takip ettim gelcekmi diye daha gelmedi sabah sağlık ocağına gittim ebe kalp atışlarına baktı normal atıyordu sıkıntı yok dedi içim azda olsa rahatladı akşam kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum bakalım
Maasallah maasallah cok tatli olmussun. Ayni bodyi almisiz bu arada. Ben de bikac gun once aldim.sarip sarmaliyo sicak tutuyo sevdim :)kızlarrrr işte miniğim ve koca göbüşümmm maşallah diyinnnEki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837 Eki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837
tşk ederimm tatlımm :) bnmki hediye ablam almış :) sende güle güle giyyy :)Maasallah maasallah cok tatli olmussun. Ayni bodyi almisiz bu arada. Ben de bikac gun once aldim.sarip sarmaliyo sicak tutuyo sevdim :)
ben yaklaşık 1 aydır hissediyorum tatlımmm :) bnm minik erken başladı :)Bebişin hareketlerini hisseden var mi
Bebişin hareketlerini hisseden var mi
evet biliyorum duydum oradaki hemşirelerla tanıştım gitmekle gitmemek arasında kaldım.detaylı ultrason yaptırmadım daha ben funda hanım gerek yok ama istersen eğer yaptır dedi napsam etsem bilemedim
ayyyy bayıldım çok güzel hepsi canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah
önemli birşey yoktur inşallah canım evham yapma hemen zorlanma olmuştur belki biraz daha dikkatli olursun ama doktoruna sor yine de bebişi ultrasonda görünüşüyle alakalı daha çok
canım bu haftalarda çok normal telaşlanma sakın bende de sıklıkla oluyor doktorumda normal dedi ama aşırı olmadığı müddetçe
ne güzelde yazmışsın canım benim yüreğine sağlık
kızlar bende kızımn adını
elif rüya
elif bahar
elif ırmak
bunlardan birini düsünüyorum sizce hangisi güzel elifi babamız koydu 2. adı ben.favorim suan elif rüya
Canım hiç korkma aynısını bende yaşadım doktorumu aradım hemen devam etniyosa hiç kotkmana gerek yok hatta geleyim dedim gelmene gerek yok dedi tafana takılcak bişi yok aynen devam dedi :))
aaaa aftların onla ilişkisi var mı!!! benim de aftsız gunum gecem yok
Teşekkür ederiz teyzesi :)maşallah paşaya çok şükür güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın kuzum
evet teyzesi bana da öyle geldi benziyorlar sanki maşallah sıpalarımıza hepimizin doğsunlar valla ya sabırsızlanıyo insan iyice
adıyla serpilsin büyüsün prenses bahtı açık olsun canım allah uzun ömürler versin
maşallah annesi ne güzel göbüşün var senin
İnşallah sorun yaşamazsın canımDr tam olarak bebek yukarı kaymamış hala plesenta rahim agzına yakın bebekte ona yakın dedi çok aşırı yürümediğin sürece bişey olmaz dedi tek vasıta gidiyorum işyerine inşallah sıkıntısız gider gelirim
bende yaptırmadım devlette kısa yaptılar bişey cıkmadı üniversitede de sıra dolmuş Eray bey var yalan prof onunda muayenesi 200 tl bizde yaptırmadık sorun görülmüyorsa gerisi Allahın takdiri
Geçmiş olsun CNm dediğin bendede oluyor bazen ama benimki sezeryan yerleri diye düşünüyorum o sende yok belki yanlış bir hareket sebep olmuş olabilir , gerilme veya eğilme gibi yada gece ters yatiş tabiki kesin bilinmez neden olduğu ama hamilelikte tüm ağrılar mubaptır diye bir durumda var . Doktora her soruşumda bana normal deniyor .Ya kizlar bugun sabahtan beri, tam çamaşırın bittiği hiza sağ tarafta bir sancı var.. yani kasik desem degil bebek desem o daha yukarıda... Ama bir sancı saplanip duruyor sabahtan beri... var mi benzer şeyi yaşayan? Doktoru mu arasam emin olayım önce sizlerle konuşup
Valla cnm devamlı gitmiyorum uzak kaldığı için marmara yakın olduğu için buraya gidiyorum Ertan beye 1 kere gittim herşeyi detaylı anlatıyo memnunum yaniAYNEN CANIM YA HERŞEY ALLAHIN TAKDİRİ :) ERTAN BEYDEN MEMNUN MUSUN PEKİ?
açlık ve tokluk şekerine bakıldığında belli olur tabiki zaten kimsenin içine sinmediği için kararsız kalıyor ve yaptırıyor sonuçta karar seninben de bunu merak ediyordum ya en azından yemekten sonra kan şekeri ölçülse anlaşılmaz mı diye, bi bilgim de yok ki, içime sinmiyor doğrusu...
Ayrıntılı ultrason çok önem arzediyor bence doktoruna bunu yaptırmak istediğini söyle CNm başka bir sebep şu olabilir önermiyor olmasının , kendisi bakıyor olabilir düzenli bazı doktorların uzmanlık alanı fakat emin olmak için sorup iyice öğrenmek en güzeli olucaktır tatlım .Tatlım ayrıntılı ulrtason hakkında sormuştum bi ben miyim girmeyen yoksa doktoruma ısrar mı edeyim die
Maasallah sana :)haril haril ugrasiyo bidiklar buyumek icinBu da bizim son halimiz teyzeler tontik büyüyor galiba
aaa orda hastane çıkış seti olduğunu bilmiyodum bence de çok uygun sonuçta kaç hafta giycekki bebiş onları okdr para vermeye değmez gidip bakcam ben dekızlar bu arada LCW ne kadar ucuzmuş yahu.. hastahane çıkışı seti vardı birsürü parça 30 tl aldım şimdi. diğer ürünlerde çok ucuzz mutlaka gidin görün derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?