2015 Nisan Anneleri

Canım hiç korkma aynısını bende yaşadım doktorumu aradım hemen devam etniyosa hiç kotkmana gerek yok hatta geleyim dedim gelmene gerek yok dedi tafana takılcak bişi yok aynen devam dedi :))

Maasallah maasallah cok tatli olmussun. Ayni bodyi almisiz bu arada. Ben de bikac gun once aldim.sarip sarmaliyo sicak tutuyo sevdim :)
tşk ederimm tatlımm :) bnmki hediye ablam almış :) sende güle güle giyyy :)

evet biliyorum duydum oradaki hemşirelerla tanıştım gitmekle gitmemek arasında kaldım.detaylı ultrason yaptırmadım daha ben funda hanım gerek yok ama istersen eğer yaptır dedi napsam etsem bilemedim

bende yaptırmadım devlette kısa yaptılar bişey cıkmadı üniversitede de sıra dolmuş Eray bey var yalan prof onunda muayenesi 200 tl bizde yaptırmadık sorun görülmüyorsa gerisi Allahın takdiri

İşte cnm söz konusu bebiş olunca hepimiz evhamlı oluyoruz akşam gidicem bakalım içim rahatlar enazından

Canım hiç korkma aynısını bende yaşadım doktorumu aradım hemen devam etniyosa hiç kotkmana gerek yok hatta geleyim dedim gelmene gerek yok dedi tafana takılcak bişi yok aynen devam dedi :))

Demmekki yanlız değilim iyi bari cnm sevindim şimdi çok teşekkür ederimm :)

aaaa aftların onla ilişkisi var mı!!! benim de aftsız gunum gecem yok

bende sezeryan çocuğuyum aftlarım hiç bitmez ama hamile oldğumdan beri yememe çok dikkat ediyorum ağzımda hiç aft çıkmadı. bence aft çoğunlukla yeme içme vitamin alma ile alakalı :)

Teşekkür ederiz teyzesi :)

İnşallah sorun yaşamazsın canım

bende yaptırmadım devlette kısa yaptılar bişey cıkmadı üniversitede de sıra dolmuş Eray bey var yalan prof onunda muayenesi 200 tl bizde yaptırmadık sorun görülmüyorsa gerisi Allahın takdiri

AYNEN CANIM YA HERŞEY ALLAHIN TAKDİRİ :) ERTAN BEYDEN MEMNUN MUSUN PEKİ?

Ya kizlar bugun sabahtan beri, tam çamaşırın bittiği hiza sağ tarafta bir sancı var.. yani kasik desem degil bebek desem o daha yukarıda... Ama bir sancı saplanip duruyor sabahtan beri... var mi benzer şeyi yaşayan? Doktoru mu arasam emin olayım önce sizlerle konuşup

Geçmiş olsun CNm dediğin bendede oluyor bazen ama benimki sezeryan yerleri diye düşünüyorum o sende yok belki yanlış bir hareket sebep olmuş olabilir , gerilme veya eğilme gibi yada gece ters yatiş tabiki kesin bilinmez neden olduğu ama hamilelikte tüm ağrılar mubaptır diye bir durumda var . Doktora her soruşumda bana normal deniyor .

AYNEN CANIM YA HERŞEY ALLAHIN TAKDİRİ :) ERTAN BEYDEN MEMNUN MUSUN PEKİ?
Valla cnm devamlı gitmiyorum uzak kaldığı için marmara yakın olduğu için buraya gidiyorum Ertan beye 1 kere gittim herşeyi detaylı anlatıyo memnunum yani

ben de bunu merak ediyordum ya en azından yemekten sonra kan şekeri ölçülse anlaşılmaz mı diye, bi bilgim de yok ki, içime sinmiyor doğrusu...
açlık ve tokluk şekerine bakıldığında belli olur tabiki zaten kimsenin içine sinmediği için kararsız kalıyor ve yaptırıyor sonuçta karar senin

Tatlım ayrıntılı ulrtason hakkında sormuştum bi ben miyim girmeyen yoksa doktoruma ısrar mı edeyim die
Ayrıntılı ultrason çok önem arzediyor bence doktoruna bunu yaptırmak istediğini söyle CNm başka bir sebep şu olabilir önermiyor olmasının , kendisi bakıyor olabilir düzenli bazı doktorların uzmanlık alanı fakat emin olmak için sorup iyice öğrenmek en güzeli olucaktır tatlım .

Canlar merhaba saglik ocagina gittik oglusumla tansiyonuma bakildi normal.kilomuz olculdu 5.5 kilo almisiz.asimiz yapildi hic acimadi bakalim sonra agrisi olacakmi.bas agrimizi sirduk giriptenmis burnumuzun kanamasida kilcal damarlardanmis.boyle yani simdide ne yemek yapicam ona bunaldim

kızlar bu arada LCW ne kadar ucuzmuş yahu.. hastahane çıkışı seti vardı birsürü parça 30 tl aldım şimdi. diğer ürünlerde çok ucuzz mutlaka gidin görün derim :)
aaa orda hastane çıkış seti olduğunu bilmiyodum bence de çok uygun sonuçta kaç hafta giycekki bebiş onları okdr para vermeye değmez gidip bakcam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…