2015 Nisan Anneleri

sağol canim ya içim ferahladi
Doktoroda sorcam haftaya :)

sağol canim ya içim ferahladi
Doktoroda sorcam haftaya :)

Estağfurullah kuzum. Sonuçta ağır iş yapmıyoruz, ağır kaldırmıyoruz. Esas riskli olan bunlar. Gerçi benim doktor öyle üst rafa uzanıp bir şey alayım deyince bebek düşmez böyle şeylerle gelmeyin bana bile demişti:) Pek rahat bu konularda:) Sen gönlünü ferah tut, farkında olmadan gerinmeyle hiçbir şey olmaz miniğine inşallah:)

Cnm merkezde özel izmit kadın doğum merkezi var bazende orda Ertan bey var ona gidiyorum biliyomusun orayı

CANIM Ben ankara üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gittim ama sitesinde bulamadım kan vermiştim labaratuvar sonuçlarıma ulaşamadım.
acaba bu hizmet tüm kamu hastaneleri için geçerli değilmi? bizim burda o şekilde çünkü ve çok işime yarıyo

tşk ederizzz teyzesiiii

cnmm geçen bnmde kanamam olmuştu mantardan oldu ve aynı bnende rahimden geldiğini sanmıştım ama değildi mantar kılcal damarlarda zedeleme yapıyomuş ondan kanama oluyormuş akıntın varsa şayet bence bi doktora git mantara baktır

Tatlım ayrıntılı ulrtason hakkında sormuştum bi ben miyim girmeyen yoksa doktoruma ısrar mı edeyim die

he anladım canım ama doğrusunu istersen buradaki bizlerin cevap verebileceği türden bir soru değil bu
çünkü uzmanların gerek görüp görmemesi olayını biz bilemeyiz sen doktorun ne diyorsa onu yap tamam burada basit usuldeki konuları paylaşıyor yorumluyoruz ama bu ultrason tetkik vs işleri bizi aşan konular dolayısı ile dediğim gibi bence doktorun ne diyorsa onu yap..

canım benim hala netleşmedimi senin cinsiyet erkek dediler kız dediler hala ne bşey yok mu ?

Cnm merkezde özel izmit kadın doğum merkezi var bazende orda Ertan bey var ona gidiyorum biliyomusun orayı

evet biliyorum duydum oradaki hemşirelerla tanıştım gitmekle gitmemek arasında kaldım.detaylı ultrason yaptırmadım daha ben funda hanım gerek yok ama istersen eğer yaptır dedi napsam etsem bilemedim

Bu arada mantarı olan arkadaslar ilaç milaç hikaye tabi yardımı oluyoda en buyuk fayda iç çamaşırları pamuklu seçmek ütülemek ve özel bölgeyi hep temiz tutmak kuru tutmak minicik bi ıslaklık bile hemen şıp diye mantar ediyo hamile kişilerde en elverişli kişiler oluyo Allah hepimize yardım etsin yolu yarıladık MAŞALLAH :)

Eyveallah dostum başımın üstüne her şekilde kabulümdür arkadaşlığın ki zaten öyledik ehuehuehu .. Tatlım ben söylediklerimde ciddiyim yani pofpoflama yok :)) aynen dediğim gibisin ..dediklerin geçici o dediklerin de güzel zaman zaman merak gideriyoruz işte :)) boşver keyfine sür hiç takma sonuçta alacaklarımıza değecek inş .

Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
ayyyy bayıldım çok güzel hepsi canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah
önemli birşey yoktur inşallah canım evham yapma hemen zorlanma olmuştur belki biraz daha dikkatli olursun ama doktoruna sor yine de bebişi ultrasonda görünüşüyle alakalı daha çok

Burnum kanadi şimdide bu ne ya korkuyorum.giyinip doktora gidicem.bisey yoktur inşallah.
canım bu haftalarda çok normal telaşlanma sakın bende de sıklıkla oluyor doktorumda normal dedi ama aşırı olmadığı müddetçe
ne güzelde yazmışsın canım benim yüreğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…