2015 Nisan Anneleri

kızlar bende kızımn adını
elif rüya
elif bahar
elif ırmak
bunlardan birini düsünüyorum sizce hangisi güzel elifi babamız koydu 2. adı ben.favorim suan elif rüya
Hepside çok güzel ve uyumlu CNm Elif ismi zaten başlı başına harika bir isim yanınada yakışır diğerleri .. Mesela Elif su da var onuda düşünebilirsin ..

Kizlar icinizde kefir tuketen varmi?
klima geldi durduk yere nete girdim baktim her derde deva birazdan kefir almays cikicam o kadar etkiledi beni
Ben tuketiyorum canim.. hem mide- bagirsak calismasina etkisi var hem de hastaliklara karsi koruyo. Ama mayasini alip pastorize sutten kendin yapsan daha guzel olur. Cunku hazir kefirler dogal olmuyo. Biraz ugrastiriyo ama kesinlikle deger

Canim bana yazdın sanirim başka tshirt lü yoktu sanırsam :)
Bizimki de erkek tatlim... allah hepimizinkini bağışlasın insallah...
Ası yaptırmadım ayrıca kuzum. Doktorum önermedi...
Sen ne yaptin nasilsiniz?
Amin Canım bende bugün gittim sağlık ocağına kaydım ailemin yanında gözüküyormuş :S o yüzden kaydolamadım. Hala düşünüyorum aşı olayını sana doktorun neden önermedi , yarın doktorumu arayıp soracağım hem de 4 lü test sonucumu sorucam.

Canim madem sikayetlerin var mutlaka ya doktorunu ara ya da direkt gorusmeye git. Gorunce kendini daha iyi hissedersin.. simdiden gecmis olsun :)

kızlar doktordan geldım 290 gr, 23cm olmusuz bende toplamda 4 kg almıs bulunmaktayım hersey yolunda dedi. kızım cok hareketlı boks yapıyodu ıcerde 3 gun once yaptırdıgım kan tahlıllerımı de gpsterdım ve seker yuklemesıne gerek yok dedı. 2. duzey usg yanı ayrıntılı usg yı yaptır 1 ay sonra gorusuruz dedı demır vıtamın mg devam tabıkı. bu arada esnemek gerinnesmek vs. tehlıkelı ımıs. olabıldıgınce sakınmak gerekıyormus

Ben de Elif rüya ve Elif Bahar ı beğendim Elif ismini çok severim bende
bende ikisi arasında kaldım kuzum

Hepside çok güzel ve uyumlu CNm Elif ismi zaten başlı başına harika bir isim yanınada yakışır diğerleri .. Mesela Elif su da var onuda düşünebilirsin ..
evet canım elif manasıda güzel bide esiminde gönlü olsun istedim .elif rüya ile elif bahar arasında kaldım gülüm
cnm Elif Rüya güzell bence
sagol canım bende en cok onda takıldım

kızlar herkese hayırlı cumalar.
3 gundur bakamadım kızım hastaydı onunla ilgilendim..eşimi bekliyorum tekrar dr a gideceğiz ateşi düşüremiyorum..
kontrolü olanlar güzel haberler donsun..
Geçmiş olsun CNm , kızın için ılık su ile yıkadın mı ve sonrasında sirkeli bezle kol altına tampon iyi gelebilir ..bunlarda yaramazsa calpol verebilirsin . Dikkat et 40 derece ye dayanmasın Allah göstermesin havale riski doğar ..tez vakitte atlatır inş .

Selam kizlar hareketli bi gune basladi. Kizim dun gece hastaydi sabah onu dr goturdum simdi geldim.dogru durustte bakmadi.dr gitursen bi tuelu goturmesen bi turlu
Sanada geçmiş olsun CNm , biz ilkleri hasta etmemek için ne kadar uğraşsak yine oluyorlar .. Bizimde geçen pazar misafir vardı oğlumun yaşıtı Elif arkadaşından grip kaptık ama çok şükür iki üç güne geçirdi .. Aşımız var bu sene çok işe yaradı , aslında çoçuklara düşünebilir ..

Ben tuketiyorum canim.. hem mide- bagirsak calismasina etkisi var hem de hastaliklara karsi koruyo. Ama mayasini alip pastorize sutten kendin yapsan daha guzel olur. Cunku hazir kefirler dogal olmuyo. Biraz ugrastiriyo ama kesinlikle deger
Simdi hevesle aldim disardan ama bu hafta mayasini alicam canim kesinlikle. :) Yogurttan daha faydaliymis bende yogurt tuketemiyorim gunde bir bardak kefirlede o acigimi kapatirim :) Senden alirim detaylarini kefir yapiminin artik Birde doktoruna danistin mi canim hamileler icebilirmi diye nettrpek bilgi bulamadim ama yinede icilebilir herhalde soncta oda protein kaynagi :)

Canim sanki bicak saplar gibimi 5-6 sn surenn bana bu sabah yine oldu baya bi kivrandim ama gecti rahim buyuyo ya ondan olabilir ama yinede doktoruna sor canim bizide bilgilendir :)

Aslında ben de senin gibi düşünüyorum hatta hic aramadım Doktoru da şimdiye kadar... Ama akşama kadar tek tarafta olup da geçmeyince aklima takıldı...

Canim doktor önermedi. Çünkü ateş ağrı vs yapınca vücudun bağışıklıgını olumsuz etkilediğini, bağışıklık sisteminin daha önemli olduğunu söyledi. Tabi bu ası hastanede doğumda olası mikroplar için kullanılıyor malum.. üstüne bir de, Şimdiye kadar hastanede hic öyle bir sorun yaşanmadığını da belirtti.. doktora sor yine de istersen tatlim

Canim sanki bicak saplar gibimi 5-6 sn surenn bana bu sabah yine oldu baya bi kivrandim ama gecti rahim buyuyo ya ondan olabilir ama yinede doktoruna sor canim bizide bilgilendir :)

Aynen kuzum. 6saniye bulmuyordur Ama birkaç saniye sürüyor geçiyor bir daha oluyor... gerci bugun de yoruldum hakikaten ama ağrı sabahtan beri var... Doktoru ararsam haber veririm tatlim. Ama yarını bekleyeceğim sanirim. zaten daha dersteyim. daha eve gidecegim de vs vs vs

hadi geçmiş olsun diyelim şimdilik canım inşallah sonradan da rahatsızlık vermez aşı bende yapmadı bence iyi gidiyoruz hepimiz aşırı kilo almadık gibi sanki

maşallah prensese koca kız olmuş annesi çok şükür gözün aydın inşallah hep böyle geçer kontrolleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…