Hepside çok güzel ve uyumlu CNm Elif ismi zaten başlı başına harika bir isim yanınada yakışır diğerleri .. Mesela Elif su da var onuda düşünebilirsin ..kızlar bende kızımn adını
elif rüya
elif bahar
elif ırmak
bunlardan birini düsünüyorum sizce hangisi güzel elifi babamız koydu 2. adı ben.favorim suan elif rüya
Ba-yil-dim.. klasik hastane cikisi gibi degil. Renkli renkli enerjik.. gule gule giysin minnosun :)Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
Ben tuketiyorum canim.. hem mide- bagirsak calismasina etkisi var hem de hastaliklara karsi koruyo. Ama mayasini alip pastorize sutten kendin yapsan daha guzel olur. Cunku hazir kefirler dogal olmuyo. Biraz ugrastiriyo ama kesinlikle degerKizlar icinizde kefir tuketen varmi?
klima geldi durduk yere nete girdim baktim her derde deva birazdan kefir almays cikicam o kadar etkiledi beni
Amin Canım bende bugün gittim sağlık ocağına kaydım ailemin yanında gözüküyormuş :S o yüzden kaydolamadım. Hala düşünüyorum aşı olayını sana doktorun neden önermedi , yarın doktorumu arayıp soracağım hem de 4 lü test sonucumu sorucam.Canim bana yazdın sanirim başka tshirt lü yoktu sanırsam :)
Bizimki de erkek tatlim... allah hepimizinkini bağışlasın insallah...
Ası yaptırmadım ayrıca kuzum. Doktorum önermedi...
Sen ne yaptin nasilsiniz?
Canim madem sikayetlerin var mutlaka ya doktorunu ara ya da direkt gorusmeye git. Gorunce kendini daha iyi hissedersin.. simdiden gecmis olsun :)günaydın kızlar nsılsınız ben çokta iyi değilim tansiyonum hep düşük çok kötü hissediyorum bazen sizdede varmı bide bebeği hala hissedemedim kıpırtı bişey yok ve eğilince çok kötü bi sancım oluyo sanki bebek aşağı tarafta hep bi baskı var sizdede varmı bunlar kontrole daha var doktora gitmelimiyim acaba yarın gitsemmi
Başınız sağolsun , Rabbim sevdiklerine sabır versin inş . Sanada çok geçmiş olsun .Merhaba kizlar cenazemiz vardi yavrumla ilgilenemedim bugun sag tarafimda siddetli agrim var neden olur scaba
bende ikisi arasında kaldım kuzumBen de Elif rüya ve Elif Bahar ı beğendimElif ismini çok severim bende
evet canım elif manasıda güzel bide esiminde gönlü olsun istedim .elif rüya ile elif bahar arasında kaldım gülümHepside çok güzel ve uyumlu CNm Elif ismi zaten başlı başına harika bir isim yanınada yakışır diğerleri .. Mesela Elif su da var onuda düşünebilirsin ..
sagol canım bende en cok onda takıldımcnm Elif Rüya güzell bence
Geçmiş olsun CNm , kızın için ılık su ile yıkadın mı ve sonrasında sirkeli bezle kol altına tampon iyi gelebilir ..bunlarda yaramazsa calpol verebilirsin . Dikkat et 40 derece ye dayanmasın Allah göstermesin havale riski doğar ..tez vakitte atlatır inş .kızlar herkese hayırlı cumalar.
3 gundur bakamadım kızım hastaydı onunla ilgilendim..eşimi bekliyorum tekrar dr a gideceğiz ateşi düşüremiyorum..
kontrolü olanlar güzel haberler donsun..
Sanada geçmiş olsun CNm , biz ilkleri hasta etmemek için ne kadar uğraşsak yine oluyorlar .. Bizimde geçen pazar misafir vardı oğlumun yaşıtı Elif arkadaşından grip kaptık ama çok şükür iki üç güne geçirdi .. Aşımız var bu sene çok işe yaradı , aslında çoçuklara düşünebilir ..Selam kizlar hareketli bi gune basladi. Kizim dun gece hastaydi sabah onu dr goturdum simdi geldim.dogru durustte bakmadi.dr gitursen bi tuelu goturmesen bi turlu
canım doktorun gerek görmemiş ama ben senin yerinde olsam yaptırırım devlet hastanesindede yaptırabilirsin randevu alıp.hem miniğini görürdün canım.Tatlım ayrıntılı ulrtason hakkında sormuştum bi ben miyim girmeyen yoksa doktoruma ısrar mı edeyim die
Simdi hevesle aldim disardan ama bu hafta mayasini alicam canim kesinlikle. :) Yogurttan daha faydaliymis bende yogurt tuketemiyorim gunde bir bardak kefirlede o acigimi kapatirim :) Senden alirim detaylarini kefir yapiminin artikBen tuketiyorum canim.. hem mide- bagirsak calismasina etkisi var hem de hastaliklara karsi koruyo. Ama mayasini alip pastorize sutten kendin yapsan daha guzel olur. Cunku hazir kefirler dogal olmuyo. Biraz ugrastiriyo ama kesinlikle deger
Ayy ayni dogum tarihimizz canimm :))arkadaslar bende nisan annesi olucam insallah erkek bebek bekliyorum
Ya kizlar bugun sabahtan beri, tam çamaşırın bittiği hiza sağ tarafta bir sancı var.. yani kasik desem degil bebek desem o daha yukarıda... Ama bir sancı saplanip duruyor sabahtan beri... var mi benzer şeyi yaşayan? Doktoru mu arasam emin olayım önce sizlerle konuşup
Ayy 18. Hafta bi gozume cok uzak geldii :)) Zaman cok hizli geciyoKızlar bu arada 20. Haftada olanlar hamileliği yarıladı hadi gözünüz aydın darısı başımıza :)
Geçmiş olsun CNm dediğin bendede oluyor bazen ama benimki sezeryan yerleri diye düşünüyorum o sende yok belki yanlış bir hareket sebep olmuş olabilir , gerilme veya eğilme gibi yada gece ters yatiş tabiki kesin bilinmez neden olduğu ama hamilelikte tüm ağrılar mubaptır diye bir durumda var . Doktora her soruşumda bana normal deniyor .
Amin Canım bende bugün gittim sağlık ocağına kaydım ailemin yanında gözüküyormuş :S o yüzden kaydolamadım. Hala düşünüyorum aşı olayını sana doktorun neden önermedi , yarın doktorumu arayıp soracağım hem de 4 lü test sonucumu sorucam.
Canim sanki bicak saplar gibimi 5-6 sn surenn bana bu sabah yine oldu baya bi kivrandim ama gecti rahim buyuyo ya ondan olabilir ama yinede doktoruna sor canim bizide bilgilendir :)
hadi geçmiş olsun diyelim şimdilik canım inşallah sonradan da rahatsızlık vermez aşı bende yapmadıCanlar merhaba saglik ocagina gittik oglusumla tansiyonuma bakildi normal.kilomuz olculdu 5.5 kilo almisiz.asimiz yapildi hic acimadi bakalim sonra agrisi olacakmi.bas agrimizi sirduk giriptenmis burnumuzun kanamasida kilcal damarlardanmis.boyle yani simdide ne yemek yapicam ona bunaldim
maşallah prensese koca kız olmuş annesikızlar doktordan geldım 290 gr, 23cm olmusuz bende toplamda 4 kg almıs bulunmaktayımhersey yolunda dedi. kızım cok hareketlı boks yapıyodu ıcerde 3 gun once yaptırdıgım kan tahlıllerımı de gpsterdım ve seker yuklemesıne gerek yok dedı . 2. duzey usg yanı ayrıntılı usg yı yaptır 1 ay sonra gorusuruz dedı demır vıtamın mg devam tabıkı. bu arada esnemek gerinnesmek vs. tehlıkelı ımıs. olabıldıgınce sakınmak gerekıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?