gözün aydınnnn şekerimmm maşallah minikler çok hızlı büyüyorlarr :)Gunaydinlar biz dun dr gittik masallah kizim 340gr olmus suyu da iyi sukur 5aralik icin ayrintiliya gun aldik 22.hafta bitince onerdi drumuz tansiyonum dusuk cikti sadece 9 6 ama dr yorum yapmadi normal sanirim bu aralar haberler boyle
bizden:)
cok sukur hayirli haberlerle gelmissin arkadasim hepimizi nurtopu gibi saglikli hayirli uzun omurlu evlatlarimiza kavusuruzGunaydinlar biz dun dr gittik masallah kizim 340gr olmus suyu da iyi sukur 5aralik icin ayrintiliya gun aldik 22.hafta bitince onerdi drumuz tansiyonum dusuk cikti sadece 9 6 ama dr yorum yapmadi normal sanirim bu aralar haberler boyle
bizden:)
Sagol tatlim masallah onlara kocaman kiz olmus minisim Allah hep saglik versin hepsine:)gözün aydınnnn şekerimmm maşallah minikler çok hızlı büyüyorlarr :)
Tesekkur ederiz teyzesi cok sukur iyiymis kuzucum radistanbuldan randevu aldim bendecok sukur hayirli haberlerle gelmissin arkadasim hepimizi nurtopu gibi saglikli hayirli uzun omurlu evlatlarimiza kavusuruz
Tesekkur ederiz teyzesi cok sukur iyiymis kuzucum radistanbuldan randevu aldim bende
Evet ben de hatta gecenlerde sen sorun yasayinca orayi tavsiye etmistim arkadaslarim da oraya gitti ben de gidicem ins herkes memnun kalmis ne guzel:)aa bende ora gitmistim ikinci gidecem zamani sabirsizlikla bekliyorum cd cekecekler iki kontrol hakim var suan minim biraz buyusun dedi.doktor cok iyidi
Masallah subhanallah kizina tatlim artik kizim diye sevebilirsin onu uyusunda buyusun minnos:)Çıktık doktordan kızlar bebeğim iyiydi sonucumuZda iyi çıktı :) ama benim kız çok uykucu ya sabah kalkmak bilmiyo ne zaman sabah gitsek hep uyuyo bugünde uyuyodu ama kız olduğumuz kesinleşti :)
Tamam elbette sorabilirsin konusuruz :) doktoruma sormadim gerek gormedim ki, sonucta yararli bisey.. hamile arkadaslarim iciyolardi.tosun gibi yavrulari oldu darisi basimizaSimdi hevesle aldim disardan ama bu hafta mayasini alicam canim kesinlikle. :) Yogurttan daha faydaliymis bende yogurt tuketemiyorim gunde bir bardak kefirlede o acigimi kapatirim :) Senden alirim detaylarini kefir yapiminin artikBirde doktoruna danistin mi canim hamileler icebilirmi diye nettrpek bilgi bulamadim ama yinede icilebilir herhalde soncta oda protein kaynagi :)
söylediklerin bana mantıklı geldi anneme de dedim hayvanlı bişeler alma kendim de dikkat ediyorum ama neredeyse herşeyin üstüne bi hayvan resmi koymuşlar artık kıyıda köşede küçük bi hayvan ya da çiçekli desenli kıyafetlere bakıyorumarkadasim yanlislikda bende aldim bir iki hayvan motifli felan ama kuzenim hafiz kendisi soyledi bebeklerin yanina melek gelmez.bebek surekli huzursuz olur dedi hayvan motifleri alma dedi anlattina gore bi bayan varmis cocun perdesinddn tut battanesiye kadar tum esyalar hayvan motifliymis bebek surekli ahliyormus doktora gitmisler doktor anlamamis sonra bir hoca sormuslar hoca oda bakmis hep hayvanli seyler bu odaya melek girmiyo demis zaten kurslara alirken dikkat edeer hayvanli gozlu esya kiyafet getirmeyin die
Ayy ins. Canimmm zaten bebisin kilosuna taktim.ben bu ara kilo alsin diye protein patlamasi yasicam :)Tamam elbette sorabilirsin konusuruz :) doktoruma sormadim gerek gormedim ki, sonucta yararli bisey.. hamile arkadaslarim iciyolardi.tosun gibi yavrulari oldu darisi basimiza
benim neredeyse 1 aydır geniz akıntım var en son kurban bayramında gribe yakalanmıştım grip geçti ama geniz akıntısı ve öksürük hala devam ediyor dr a gittim boğazında ciğerlerinde bişey yok dedi hastalıktan değil yani bu aralar sinüslerde tıkanıklık oluyormuş zaten burnum açık gerisi tıkalı ve sürekli içe akıyor ama benim zaten burnumdan problemim var bir de çalıştığım yerin arşivden farkı yok sürekli tozlu dosyaların içindeyim o yüzden özellikle sabah ve akşamları akıntı ve öksürükle boğuşuyorum dr şurup ve burun spreyi verdi ama kullanmadım daha acaba diyorum eve hava nemlendirme cihazı alsam faydası olur mu şimdi kendim için bebek doğunca da bebek için kullanırımkızlar birkaç gündür geniz akıntım çok var. hamilelikle ilgisi olabilir mi? hasta değilim, öyle hissetmiyorum da zaten. tek derdim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?