Ciddi misin? Hastane çıkışları pahalı oluyor genelde. 30 lira deyince şoka girdim valla:) Ben de bakayım. Kumaşları nasıl canım pamuklu dimi
Ceyhan karpuzu gibi de olmasınlar ama hatun:) Bebeler memeden kesildigi zaman yerden toplayarak gezeriz mazallah
Amiiin inş canim miniklerimiz saglicakla sarilsinlar bizee :)Estağfurullah kuzum. Sonuçta ağır iş yapmıyoruz, ağır kaldırmıyoruz. Esas riskli olan bunlar. Gerçi benim doktor öyle üst rafa uzanıp bir şey alayım deyince bebek düşmez böyle şeylerle gelmeyin bana bile demişti:) Pek rahat bu konularda:) Sen gönlünü ferah tut, farkında olmadan gerinmeyle hiçbir şey olmaz miniğine inşallah:)
Bizim babamiz elif koysa kiyanet kopar ... Eski sevgilisinin adi elif :) ahaha... Rüya güzel bnce yaninakızlar bende kızımn adını
elif rüya
elif bahar
elif ırmak
bunlardan birini düsünüyorum sizce hangisi güzel elifi babamız koydu 2. adı ben.favorim suan elif rüya
Bende kirmizisini aldim önünde ogluş var :) L beden aldim ayyy S den nerelere vardim :) M tam olmuştu kadin L al daha gobus büyücek dedi bnmki azicik bol bu yüzdenMaasallah maasallah cok tatli olmussun. Ayni bodyi almisiz bu arada. Ben de bikac gun once aldim.sarip sarmaliyo sicak tutuyo sevdim :)
Kiz ben kaç kere yedim bisey olmaz tavuk faydali ki ye canin çekmişKızlar tavuk dürüm yedim canım çok çekti ya ama cok pişmanım ilk kez yedim hamileyken
Evet canim orada pitliyo birşeylerKızlar bebiş hareketlerini nerede hissediyorsunuz şuan hala kasık kısmında mı ben orada hissediyorum çunkü...
bende bişey olacağını sanmıyorum hwem ciğ et diğil yaa :) ben pek yemiyorum gerçi ilk ayımda yemiştim o zaman tiksindim şimdi hiç yiyesim gelmiyorKiz ben kaç kere yedim bisey olmaz tavuk faydali ki ye canin çekmişarada cips bile yiyorum bn napim canim istiyor..
Günaydın herkese bugün inşallah %90 olan kız tahminimiz kesinleşecek. Doktoru bekliyoruz. Kahvaltımızı ettik, çikolatamızı yedik geriye bebişin birax hareketlenmesi kaldı :)
İnşallah canım beklemedeyiz hala :)annesi hayirli haberlerle git gel kizopolar artiyor
kızlarrr bnm minik kızım maşallah çok hareketli hiç uyumuyo diyebilirim devamlı kıpır kıpır özellikle geceleri benide uyutmuyor :) saat 10.30 olunca başlıyoruz tepinmeye karnımı açıp izliyorum dışardan o kadar net belli oluyoki hareketleri karnım inip inip çıkıyo çok hoşuma gidiyo :) bu duygu şahane bişey yaaa rabbim tüm kadınlara bunu tattırsınnnnn
İnşallah canım beklemedeyiz hala :)
eş mi oda neymişşşevet arkadasim benim kizimda gece cok haraketli oluyor cok hosuma gidio benimde onu hissetmek cok guzel birsey iyiki var minik benim bu ask buyuk ask esden farkli birsey
eş mi oda neymişşşeşim duymasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?