2015 Nisan Anneleri

Kızım hasta olduğunda doktorum soğuk buhar makinası önermişti kızıma çok kullandım şimdi ben kullanıyorum darısı bebişime :))

Anlayamadım canım ben hayvanlı olmasının ne gibi zararı varmış sonuçta onları da Rabbim yaratmış bilmediğim bişey ama merak ettim

evet arkadasim benim kizimda gece cok haraketli oluyor cok hosuma gidio benimde onu hissetmek cok guzel birsey iyiki var minik benim bu ask buyuk ask esden farkli birsey
Kucağına aldığında çok daha iyi anlayacaksın canım evlat sevgisi bambaşka şu anda ben de eşim de kızımızı birbirimizin sevgisiyle kıyaslayamayız eminim hatta bazen eşime sorarım en çok kimi seviuosun diye kızımı der sonra derim 100 kere kızımı sonra seni der :) :):)

Anlayamadım canım ben hayvanlı olmasının ne gibi zararı varmış sonuçta onları da Rabbim yaratmış bilmediğim bişey ama merak ettim
zararı yok canım meryem arkadaşımız bebeğin etrafında giydiği kıyafetlerde çok hayvan figürlü şeyler olursa battaniyesi halısı perdesi kıyafeti vs meleklerin uğramadığını bebeğin huzursuz olup çok ağladığından bahsetmiş bilmiyorum bana da mantıklı geldi

Kızlar uzun zamandır geceleri bacagıma kramp giriyodu sancıyla uyanıyodum ama bu gece hem bacak hem kalca mahvetti beni bi sag bi sol yapıp duruyorum agrısından uyuyamadım hiç sizinde boyle bir durumunuz varmı hergun 2 bardak süt içiom ve magnezyum genede cok sancı yapıo

Günaydın kizlaaarr
Dünkü yorgunluğun üzerine cok uyumusuz yahu....
Gününüz guzel olsun, bereketli, mutlu, bende hala yok ama bol tepikli, saglikli olsun.....

Kizlar babaannesi almis bunu cok seker degilmii benim kucuk adamim bunun icinde mi olcak inanamiyorum yq

Di mi yaaa çok güzel tatlim battaniye
Ben de dün bir tane zıbın takımı aldim. Adam tezgahta ürünü gösterirken içimden dedim ki, Ayy bunun içinde minicik göbüşü mü olacak böyle tatlı tatlı nefes alıp verecek falan... sonra bir kendime geldim aptal aptal gülüyorum
Adam da bana bakıyor öyle ne oluyor diye
Allah hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallah...

Gunaydinlar biz dun dr gittik masallah kizim 340gr olmus suyu da iyi sukur 5aralik icin ayrintiliya gun aldik 22.hafta bitince onerdi drumuz tansiyonum dusuk cikti sadece 9 6 ama dr yorum yapmadi normal sanirim bu aralar haberler boyle
bizden:)

Masallah prensese tatlim.... gözünüz aydin
Benim de Tansiyonum hep düşük çıkıyor. Bas dönmesi vs olmuyorsa sıkıntı Yok demişti doktorum. Hatta düşük olması daha iyi..

Biz isimde Selim'e karar verdik :) zaten benim başından beri istediğim buydu ama Eren ismini de çok seviyorum o da 2.olursa artık

Hadi hayirli olsun tatlim. Selim eren de kulağa hoş geliyor valla
İsmiyle yaşasin İnsallah....

Tatlim hamile arkadaşlarım hep soda ve muz ile bu sorundan kurtulduklarını anlattı... gerci magnezyum içiyorsun ama yine de dene istersen

Canim eğer bebegin erkekse doğuma kadar boyle olucaksin.bende ayni durumdayim.doktora sormustum ayaklarini uzatarak otur bide çok gizli hareket etme dedi.çokta ayakta durma.

Tesekkur ederim tatlim hersey yolunda sukur. Tansiyonum bazen dengemi bozuyor ama dedigin gibi dusuk olmasi daha iyi yukselirse sorun yaratir Allah korusun

Ya kızlar benim bebiş niye harekrtli değil . Yan odada benimle aynı haftada başka viri varmıl doktor onunki fıldır fıldur seninki uykucu biraz dedi. Acaba kız diye mi pek hareketli değil

Ya kızlar benim bebiş niye harekrtli değil . Yan odada benimle aynı haftada başka viri varmıl doktor onunki fıldır fıldur seninki uykucu biraz dedi. Acaba kız diye mi pek hareketli değil
YAPISI ÖYLEDİR CNM UYKUCUDUR BELKİ AMA NE GÜZEL DOĞUMDAN SONRA RAHAT EDERSİN İNŞALLAH :) AMA KIZ BEBEKLER DAHA HAREKETLİ OLURMUŞ :)

Tatlim hamile arkadaşlarım hep soda ve muz ile bu sorundan kurtulduklarını anlattı... gerci magnezyum içiyorsun ama yine de dene istersen
Tatlım hergun bir muzda yıyorum niye bukadar oluyo anlamadım özellikle sabaha karşı kramplarla uyanıyorum

Canim eğer bebegin erkekse doğuma kadar boyle olucaksin.bende ayni durumdayim.doktora sormustum ayaklarini uzatarak otur bide çok gizli hareket etme dedi.çokta ayakta durma.
Evet tatlım erkek ooo doguma kadarmı daha fazlalascakmı daha şimdi boyleysek son aylar ne oluruz dün misafırlerim vardı evet biraz fazla ayakta kaldım ama normaldede kram girio hep bacama

19. hafta bitiminde detayli ultrasona girdim oglumda hersey cok sukur normal ama benm sag uterin arterde bir centik var yani kan akiminda ufak bi yavaslik varmis sol aterin acik dedi sagda duzelir dedi notch kontorlu verdi 1 aya, ufacik biseyde olsa insan canini cok sikiyor

Canım gecmiş olsun düzelir insallah gercekten bazen doktorlar olumsuz bişey soylıycekndiye korkuyorum usg girmeye en ufak bişeyi kafama takıyorum bazen diyorum olumsuz bişey soylemesinler diye ama bilmemizin faydasıda oluyor mesela benim 19 hafta gittiğim kontrolde plesanta asagıda dedi duzelir dedi ama gel bide bana anlat taktım kafya ama biyandan da soylediği iyi oldu bilmeseydım cinsel ilişkiye gırerdın buda bu durumda kanama yaratabiliyomuş halbukii o yuzden bilmemiz iyi ona gore tedbir alıyoruz

ben böyle batıl şeylere inanmıyorum şahsım adına hatta komik geldiğini söyleyebilirim :)

Evet ben de hatta gecenlerde sen sorun yasayinca orayi tavsiye etmistim arkadaslarim da oraya gitti ben de gidicem ins herkes memnun kalmis ne guzel:)
evet arkadasim simdiye kadar gittim hastanelerden daha iiyiydi daha ii ilgilendj hersey bakildi ilk defa memnun kaldim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…