Gözün Aydın CNm , Rabbim hep mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin inş .Çıktık doktordan kızlar bebeğim iyiydi sonucumuZda iyi çıktı :) ama benim kız çok uykucu ya sabah kalkmak bilmiyo ne zaman sabah gitsek hep uyuyo bugünde uyuyodu ama kız olduğumuz kesinleşti :)
Çok geçmiş olsun inş bu son rahatsızlık olur CNm .Bu arada bizde dün geceyi hastanede geçirdik.sabah kahvaltıda yediklerimi çıkarmıştım öğlen yine aynı ama akşam yemeğinden sonra ishalle kusma devam etti.birde inanılmaz mide krampları dayanamadım hastaneye gittik.serum falan takıldı.şükür bugüne güzel uyandık kızımın tekmeleriyle...sağlıklı mutlu bir hafta sonu olsun işallah....
Selim benimde favori isimlerden çok güzel seçim olmuş CNm . Ismi ile yükselip iyi bir evlat olsun inş .Biz isimde Selim'e karar verdik :) zaten benim başından beri istediğim buyduama Eren ismini de çok seviyorum o da 2.olursa artık
ewet yaa valla öyle :) bebek anne karnında tüm huyunu alırmış uyku düzeni falan anne karnında nasılsa doğuncada öyle olurmuş :) diyorum eşime uykunu şimdiden iice al uykusuz geceler bizi bekliyor :) ALLAHIM o günleri hepimize göstersin inşallah :)Maşallah kızına CNm çok erken. Başlamış bıdık normalde dışardan hissedilmesi daha ileri safalarda olur ama baksana senin fındık tam zıp zıp çıktı :))
Yalniz degilmisim:)ben esime ne kdr kilo aldigimi soyluyrm ama devaminda da diyorumki bizim bebis cok sisman olucak.suçu bebişin üstüne atiyorum :) 17 haftalikken 255 gr di.simdi ne alemde bilmiyrm.bende 48 kilo kaldim simdi 55.80 gram . oldum kilolar aldi basi gidio diolar asil bes aydan sonra kilo alinirmis yandik yani
ben de her sabah kramplarla uyanıyorum benim normalde de kramplarım çok şiddetli olur birkaç gün topal geziyorum acısı hiç geçmiyor magnezyum takviyesi alıyorum soda muz tüketiyorum ama daha geçen hafta tahlil yaptırdım magnzym değeri normal çıktı ama D vitamini çok düşük çıktı belki bunun etkisindendir çünkü D vitamini eksikliğinde kalsiyum magnezyum emilimi sağlanamıyormuş salı günü dr uma sorcam on göre d vitamini takviyesi isteyecem bütün değerlerim iyi sadece D de sorun var bebeğin kız-erkek olmasıyla ilgili olduğunu sanmıyorum benim kız şimdiden başladı kramplar ilerleyen haftalarda daha da çoğalacak nasıl ayağa kalkıp yürüyecem bilemiyorumTatlım hergun bir muzda yıyorum niye bukadar oluyo anlamadım özellikle sabaha karşı kramplarla uyanıyorum
Canım üzme kendini, önce bi tüm tahliller yapılsın, çoğu doğuma kadar kapanıyor yada doğumdan belli bir süre sonra. Kendini yıpratma ki bebeğin de etkilenmesin. Inşallah güzel gelir diğer tetkiklerin...Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederimMoralimi yüksek tutmaya çalışıyorum olmuyor internetten bir sürü güzel şeyler okumama rağmen bir türlü rahatlamıyor içim o şoku atlatamıyorum Benimde kalbimde rtim bozukluğu olduğu için ve ailemde çok fazla kalp rahatsızlığı olan olduğu için tedirginim Keşke bana değilde kayınvalideme söyleseydi hiç uyuyamadım öylece dua ediyorum
Hayırlı yolculuklar CNm , bana yakınlaşıyırsun böylelikle eğer olurda yolun düşerse beklerim tatlım . Güle güle git gel inş .Kızlar iyi haftasonları hepinize ben şuan havaalanındaym birazdan uçağa binicem dualarinizi esirgemeyin annisler rabbim bütün yolculara yol açıklığı versin inşallah sağ saglim varmayi nasip etsin aminnn:)
Ay canım ya ben hiç baktırmadım magnezyuma d vitamine aslında baktırıyım bende birisi dusuk heralde onu ogrenirim 1.5 ay once basladım magnezyuma dr soyledım ama ozamnlar hafifti agrılar onu verdi hiç tahlul faln istemedi gerci dedi daha cok agrıycaj diye hergunde gunesede cıkıyorum evimde gunes alıyo ama demekki ya yapısal yada bi vitamin eksikben de her sabah kramplarla uyanıyorum benim normalde de kramplarım çok şiddetli olur birkaç gün topal geziyorum acısı hiç geçmiyor magnezyum takviyesi alıyorum soda muz tüketiyorum ama daha geçen hafta tahlil yaptırdım magnzym değeri normal çıktı ama D vitamini çok düşük çıktı belki bunun etkisindendir çünkü D vitamini eksikliğinde kalsiyum magnezyum emilimi sağlanamıyormuş salı günü dr uma sorcam on göre d vitamini takviyesi isteyecem bütün değerlerim iyi sadece D de sorun var bebeğin kız-erkek olmasıyla ilgili olduğunu sanmıyorum benim kız şimdiden başladı kramplar ilerleyen haftalarda daha da çoğalacak nasıl ayağa kalkıp yürüyecem bilemiyorum
canım üzme kendini hiç ben doğduğumda kalbimde delik varmış doktorlar 5 yaşına kadar bekleyelim kapanmazsa ameliyat demişler 5 yaşında iken ankaraya götürmüştü annemler hastaneye ve delik kapanmış kendi kendine şu anda aşırı spor ve çok koşamama dışında bi sıkıntım yok zaten bunları da yapmıyorum normal hayatta parlaklık ne anlama geliyor bilmiyorum ama benim delik doğduktan yıllar sonra kapandıysa parlaklığın da geçeceğine inanıyorum içini ferah tutDün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
Çok geçmiş olsun ve kesinlikle D vitaminin etkisi çok ben canlı örneğiyim . Kullandıktan sonra ağrılarım çok azaldı CNm .ben de her sabah kramplarla uyanıyorum benim normalde de kramplarım çok şiddetli olur birkaç gün topal geziyorum acısı hiç geçmiyor magnezyum takviyesi alıyorum soda muz tüketiyorum ama daha geçen hafta tahlil yaptırdım magnzym değeri normal çıktı ama D vitamini çok düşük çıktı belki bunun etkisindendir çünkü D vitamini eksikliğinde kalsiyum magnezyum emilimi sağlanamıyormuş salı günü dr uma sorcam on göre d vitamini takviyesi isteyecem bütün değerlerim iyi sadece D de sorun var bebeğin kız-erkek olmasıyla ilgili olduğunu sanmıyorum benim kız şimdiden başladı kramplar ilerleyen haftalarda daha da çoğalacak nasıl ayağa kalkıp yürüyecem bilemiyorum
biraz da genetik gibi geliyor bana benim oldum olası kramplarım olur vücudumun her yerine girer ve çok şiddetli birkaç gün acısı sürer bazen ayağa kalkamam babamın da öyledir mesela el parmaklarımıza bile kramp girer ikimizin de ama vitamin eksikliğinden de kaynaklanıyorsa en azından şiddetini azaltabiliriz ben dahiliyeye tahlil yaptırdım d vitamini için kadın doğum dr un ilaç versin dedi salı günü kontrolüm war bakalım ne diyecekAy canım ya ben hiç baktırmadım magnezyuma d vitamine aslında baktırıyım bende birisi dusuk heralde onu ogrenirim 1.5 ay once basladım magnezyuma dr soyledım ama ozamnlar hafifti agrılar onu verdi hiç tahlul faln istemedi gerci dedi daha cok agrıycaj diye hergunde gunesede cıkıyorum evimde gunes alıyo ama demekki ya yapısal yada bi vitamin eksik
sağol canım ben de artık d vitamini eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü bacaklarım çok ağrıyor kaslarım kemiklerim akşamları çok ağrı çekiyorum kalça ve belimde de ağrı var inş dr um ilaç verir de biraz olsun rahatlarımÇok geçmiş olsun ve kesinlikle D vitaminin etkisi çok ben canlı örneğiyim . Kullandıktan sonra ağrılarım çok azaldı CNm .
kimse kimsenin bebeği adına konuşmasın.senin tercihindir almayabilirsin ama alanlarıda böyle eleştiremezsin.burada her kesimden anne adayı var eğitim düzeyleri,hayat şartları ve farklı duygular yaşayan anne adayları.. saygı çerçevesinde yapalım yorumlarımızı.olumsuz ve negatif düşüncelerinizi başka yere yansıtalım.
evet canım benimde cok olyo mantarım akıntım ilaçta cok kullandım ama bi süre sonra yine oluyor.benim akıntım tahris ediyor o da silerken falan kanatıyo ama cok kanamıyo küçük nokta gibi olyo.suan yok sükür canım.canım ben sebametin genital bölge temizleyicisiyle yıkıyorum tavsiye ederim hem kasıntıyı azaltıyo hem rahatlatıyo.memnunum ondan.seninde gecer insallah canım doktora gittiğinde söyleay canım ya sendedemi oluyor inşallah tez zamanda geçer şükürki vajinadan gelmedi ilk defa böyle görünce kan vajenden sandım bu kadar kanayacagını tahmin etmemiştim hjiç :) yıkıyorum sabun degdirme dedi dr sonra kurula iç çamaşırı yüksek derecede yıka ütüle öyle kullansakta yinede tekrar ediyor :)
evet bende sirt ustu rahatliyorum ama bebek icin yan yatmak gerekio duz yatinca kan akimi yavasliomusAynen canım ya benim sabaha karsı yatakta cok fena oluyo sırt üstü yatmak istıyom osıra cunkü oyle yatınca rahatlıyorum ama bebiş için yatamıyomda sabaha kadar bi saga bi sola donup duruyom yanlarım agrıdı bide bacagım agrısı annelik zor iş gercekten bebişler saglıklı olsunda az kaldı yarıyı bitirdik cok şükür öyle böyle
evet canım esim benim daha dikkat ediyo ondan elif olsun dedi bende hem uygun hem yenilerden olsun istedim,2. adı için baharla rüya arasında kaldım.dinen sakıncası yokmus bu isimlerinde arastırdım.yeni bircok isim var cogu Kuranda gecyo deniyor ama aslında gecmiyormus.cemre diyodum bi ara oda kor alev demekmiş.elif bahar yada elif rüya arasında kaldık bakalım.cansuda güzel bence canımisimleri sevdin elif ruya elif bahar elif ruya gibi ama bende esimle djn tartistim tuana rabia rumeysa ümmü gülsüm bunlarj zaten zor begenmistim ama esim daha cagdas begenio cansudayiz hala ikimizde begeniyoruz bu ismi ama bebege isim koymak cok onemli olduk mu isimle cagrilcakmisimZ bazilarin isim olmicakmis bebegimiz bize neden boyle isim koYDUN DIE HAK ISTICEKMIS kaynanam hatimlere gidio hep oyle soyledi bende ii anlamli guzel dinede uygun akla yatan isim.istiyorum bakalim ne olacak
ay canım öyle bişey olsa bende istemezdimBizim babamiz elif koysa kiyanet kopar ... Eski sevgilisinin adi elif :) ahaha... Rüya güzel bnce yanina
CNm haklı olabilirsin ama bundan masıl sakınabilir ki ki hem ben oğlumun hayvanları tanıtıp sevmesinide istiyorum . Şimdi bakıyorumda Evde sadece kıyafette yok her yerde var yani benim için önlem almak zor olur . Bu yüzden bebeğimizi bol okuyup herşeye karşı korumak tek çare sanki . Yinede dinde bu tip yoruma saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın inanmıyorum demiyorum ama yapamam herhalde . Bunlar çoçuk herşeyleri cıvıl cıvıl olsun isterim . Renkli ve çeşitli ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?