- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Sorma canm yapmayincada icim rahat etmiyor hic yapincada agrim oluyor benimde bu seferde endiseleniyorum en iyisi su donemlerde cok yorulmamak sanirimcnm bwende dün biraz sağ aolu toplayım dedi iki saat falan iş yaptım belim tutuldu felaket ağrıyo ben artık hiç bişey yapamıycam galiba
Dogum gunun kutlu mutlu olsun canim Masallah sana bir suru is yapmissin enerjine hayran kaldim:)Bi dahaki dogum gununde de Allah miniginin yaninizda olmasini nasip etsin insallah annesi:)Bugün benim anne adayı olarak kutlayacağım ilk doğumgünümmmm :)
Geçen sene dilerim seneye anne olarak yeni yaşıma girerim diye çok dua etmiştim güzel Allahım nasip etti sonunda :) sabah güzel bir kahvaltı yaptım sütlü bir tatlı kurabiye börek yaptım pastamız babamızla akşam gelecek bir de güzel temizlik yaptım ama bittim diktim ayaklarımı dinleniyorum akşama ailelerimiz arkadaşım bizde olacak . Dörtlü testimiz belli olmuş eşim alacak sonuçları dilerim herşey iyidir heyecanla bekliyorum
bnm de eşim yapıyo arada annem kaynanam geliyor ama yinede yapmayınca olmuyo yapıncada oolmuyo :) nasıl olcaksa :):)Sorma canm yapmayincada icim rahat etmiyor hic yapincada agrim oluyor benimde bu seferde endiseleniyorum en iyisi su donemlerde cok yorulmamak sanirim
doğumm günün kutlu olsun şekerimm miniğinle eşinle ailenle daha nice yaşlara musmutlu inşallahhh :):)Bugün benim anne adayı olarak kutlayacağım ilk doğumgünümmmm :)
Geçen sene dilerim seneye anne olarak yeni yaşıma girerim diye çok dua etmiştim güzel Allahım nasip etti sonunda :) sabah güzel bir kahvaltı yaptım sütlü bir tatlı kurabiye börek yaptım pastamız babamızla akşam gelecek bir de güzel temizlik yaptım ama bittim diktim ayaklarımı dinleniyorum akşama ailelerimiz arkadaşım bizde olacak . Dörtlü testimiz belli olmuş eşim alacak sonuçları dilerim herşey iyidir heyecanla bekliyorum
İyiki doğdun kuzummmm.inşallah bir dahaki yasinida kucaginda kuzunla kutlarken.Bugün benim anne adayı olarak kutlayacağım ilk doğumgünümmmm :)
Dörtlü testimiz de belli olmuş resmi yolluyorum dr.a göstermedim daha yorumlayabilecek olan var mı negatif tarama yazıyor sanırım yolunda gibi
Yemegimizi yedik gobus aldi basini gittiii :)
Nice senelere canım seneye prensesle kutlarsın artık annesi..Bugün benim anne adayı olarak kutlayacağım ilk doğumgünümmmm :)
Bugün benim anne adayı olarak kutlayacağım ilk doğumgünümmmm :)
Yemegimizi yedik gobus aldi basini gittiii :)
Canim doğumgünün kutlu mutlu olsun insallah... bebeginizle birlikte aşk dolu saglik dolu nice guzel yıllarınız Olsun...
Sonuçlar da gayet normal artık eğlenme vakti
Ayy göbüşlüler forumu oldu burası
Cok tatlı olmus babasının oğlu masallah
Evet bende baktim agladim.cocugun babasi bakiciyi hastanelik etmis felc olmus az bile yapmis.insanlar cok kotu gercekten iyi insanlara yer yok ben cocugumu babasina bile guvenip birakmam.Allahimmm yok boyle bi haber yaaabakici kadin minicik yavruyu nasil dövdü yaaaa Allahtan korkmaz vicdansiz!! Agzimdan cikmicak kelimeler cikti ya yemin ederim Allahim sen bu yavrulari koru ya;(
ya bu kadınlar kulübü ne de moral oluyor bize :) .İnan ki ben de oraya yakın hissediyorum diye'acaba sorun mu var,Allah korusun aşağı mı inmiş'diyordum ama yorumu görünce sadece bende olmadığını ve demekki normal birşey olduğunu anladım.İçim rahatladı canım. :)Evet canim orada pitliyo birşeyler
geçmiş olsun canım,genellikle hamilelikte mantar oluşabiliyormuş.Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Bazen çok kaşınıyor,geçen gün hafif kanadığını farkettim ama bu gidişimde söylicem druma.ay canım ya sendedemi oluyor inşallah tez zamanda geçer şükürki vajinadan gelmedi ilk defa böyle görünce kan vajenden sandım bu kadar kanayacagını tahmin etmemiştim hjiç :) yıkıyorum sabun degdirme dedi dr sonra kurula iç çamaşırı yüksek derecede yıka ütüle öyle kullansakta yinede tekrar ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?