cnm yaa sıkma canını rabbim hayırlısını versin daha doğuma çok var düzelir belki belli mi olur üzüntü yapıp bebeğinide üzme lütfen.Dün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
allahım yol acıklıgı versin canım sagsalim sorunsuz gidin gelin bebeginizle inşallah :)Kızlar iyi haftasonları hepinize ben şuan havaalanındaym birazdan uçağa binicem dualarinizi esirgemeyin annisler rabbim bütün yolculara yol açıklığı versin inşallah sağ saglim varmayi nasip etsin aminnn:)
ayyy ne güzel ya darısıda benım başıma inşallah canım benim daha tepikli hissedemiyorum ya çok istiyorum biran önce hissetmeyicanım benim de genelde sağ kasığım üzerinde hakeret ediyor. hatta dün tepiğini gözlerimle gördümm çok mutluyum
içim rahatlıyor bitanem böyle duyunca çok şükür bebege etkisi yok işte bazen enfeksiyonla karıştırıyorum allah korusun enfeksiyon zararli da enfeksiyondan farkını tam olarak anlamış degilim :)BANA FİTİL VE O DEDİĞİN KREMDEN VERDİ ŞÜKÜR AKINTIM AZALDI AMA ÇABUK TEKRARLIYORMUŞ DEDİĞİN GİBİÇOK ARAŞTIRDIM MANTARIN BEBEĞE BİR ZARARI YOKMUŞ O YÖNDEN RAHATLADIM
Aynen canım ya benim sabaha karsı yatakta cok fena oluyo sırt üstü yatmak istıyom osıra cunkü oyle yatınca rahatlıyorum ama bebiş için yatamıyomda sabaha kadar bi saga bi sola donup duruyom yanlarım agrıdı bide bacagım agrısı annelik zor iş gercekten bebişler saglıklı olsunda az kaldı yarıyı bitirdik cok şükür öyle böylearkadasim o bana olma.basladi kramplar kolumda yada bacamda surekli olma basladi bazen uyusuoda
canım benim kıyamam size hemen kendini yıpratma bak bebeginde etkileniyor aglamandan..allahın izni ile fetal eko güzel cıkacak burdada bir kaç bayanın bebegindede parlak görülmüştü dogumda geçtiğini riskli olmadıgını söylemişlerdi içini ferah tut ne olur rabbim öyle merhametliki kıyamazki bebeklerimize.. saglıkla dünyaya getirmeyi nasip edecek inşallahDün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
Dün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
Canım şimdiden canını Sıkma. Pazartesiyi bekle fetal Eko da daha net belli olur. Belki önemli birşey yoktur. Iyi düşün iyi olsun tatlım.Dün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
canım bozma moralini, ablam ikizlerine hamileyken bir prof.a ayrıntılı ultrason yaptırmıştı, ona da bebeklerden birinin kalbinde parlaklık olduğu söylenmişti ekojenik kardiyak odak demişlerdi, doğduğunda defalarca tahlil yaptırdı hiçbirşey çıkmadı şuan 1 yaşında ve çok sağlıklı çok şükür, sen kalbini ferah tut, bişey çıkmaz Allah ın izniyle.Dün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
Amin canım ama henüz kıpırtıları hissetmiyorumhayirli olsun arkadasim benim kizim da . oyleydi en azindan cinsiyet kesinlesmis oynayinca anliyorsundur zaten Allah hayirlisiyla kucamiza nasip.eder insallah
Canım inşallah ciddi birşey yoktur. Canını sıkma Allah ne isterse o olur bol duayla Allahım sana öyle yardım ederki inşallah bir dahaki gidişinde hayırlı mutlu haberle dönersin. Ama sen güçlü ol duadan başka elimizden gelen bişey yok . Sen üzülürsen bebeğinde bundan etkilenir canımDün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
CNm haklı olabilirsin ama bundan masıl sakınabilir ki ki hem ben oğlumun hayvanları tanıtıp sevmesinide istiyorum . Şimdi bakıyorumda Evde sadece kıyafette yok her yerde var yani benim için önlem almak zor olur . Bu yüzden bebeğimizi bol okuyup herşeye karşı korumak tek çare sanki . Yinede dinde bu tip yoruma saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın inanmıyorum demiyorum ama yapamam herhalde . Bunlar çoçuk herşeyleri cıvıl cıvıl olsun isterim . Renkli ve çeşitli ..arkadasim yanlislikda bende aldim bir iki hayvan motifli felan ama kuzenim hafiz kendisi soyledi bebeklerin yanina melek gelmez.bebek surekli huzursuz olur dedi hayvan motifleri alma dedi anlattina gore bi bayan varmis cocun perdesinddn tut battanesiye kadar tum esyalar hayvan motifliymis bebek surekli ahliyormus doktora gitmisler doktor anlamamis sonra bir hoca sormuslar hoca oda bakmis hep hayvanli seyler bu odaya melek girmiyo demis zaten kurslara alirken dikkat edeer hayvanli gozlu esya kiyafet getirmeyin die
Icini ferah tutu bebiside uzme, sabret biraz birsuru yanilmalar duyuyoruz varsada herseyin cozumu vardir :)Dün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
Bende 2 gundur ayni yerde hissediyorum cok guzel bir duyguymis :)canım benim de genelde sağ kasığım üzerinde hakeret ediyor. hatta dün tepiğini gözlerimle gördümm çok mutluyum
Maşallah kızına CNm çok erken. Başlamış bıdık normalde dışardan hissedilmesi daha ileri safalarda olur ama baksana senin fındık tam zıp zıp çıktı :))kızlarrr bnm minik kızım maşallah çok hareketli hiç uyumuyo diyebilirim devamlı kıpır kıpır özellikle geceleri benide uyutmuyor :) saat 10.30 olunca başlıyoruz tepinmeye karnımı açıp izliyorum dışardan o kadar net belli oluyoki hareketleri karnım inip inip çıkıyo çok hoşuma gidiyo :) bu duygu şahane bişey yaaa rabbim tüm kadınlara bunu tattırsınnnnn
İnş birşeyi yoktur CNN daha şimdiden panik yapıp üzme kendini , biliyorum çok zor elinde değil ama hiçbirşeyde kesin değil gün ola hayırola inş .Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederimMoralimi yüksek tutmaya çalışıyorum olmuyor internetten bir sürü güzel şeyler okumama rağmen bir türlü rahatlamıyor içim o şoku atlatamıyorum Benimde kalbimde rtim bozukluğu olduğu için ve ailemde çok fazla kalp rahatsızlığı olan olduğu için tedirginim Keşke bana değilde kayınvalideme söyleseydi hiç uyuyamadım öylece dua ediyorum
Maşallah güzel kızına umarım daim olur bu şekilde güzel ilerlemesi ..Gunaydinlar biz dun dr gittik masallah kizim 340gr olmus suyu da iyi sukur 5aralik icin ayrintiliya gun aldik 22.hafta bitince onerdi drumuz tansiyonum dusuk cikti sadece 9 6 ama dr yorum yapmadi normal sanirim bu aralar haberler boyle
bizden:)
Moralİni bozma ne olur o problem çoğu arkadaşımda çıktı amniyosentez bİle istediler ama şükür rabbime hiç birşey çıkmadı seninkide öyle olacak işallah.sen allaha sığın bitanem iyi düşünki iyi olsun.dualarım seninle ...Dün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?