Ay canım ya gecmiş olsun ya bende biraz ayakta duruyum belim kopuyo şimdi bende şüphelendim kesin bende baktırmalıyım en azından dediğin gibi ilaç verir rahat ederiz biraz yoksa bu agrılar daha şiddetlenecek ozamn hiç yureyemeyiz son aylarda yurumek cok onemli cünkü onlemini alalımbiraz da genetik gibi geliyor bana benim oldum olası kramplarım olur vücudumun her yerine girer ve çok şiddetli birkaç gün acısı sürer bazen ayağa kalkamam babamın da öyledir mesela el parmaklarımıza bile kramp girer ikimizin de ama vitamin eksikliğinden de kaynaklanıyorsa en azından şiddetini azaltabiliriz ben dahiliyeye tahlil yaptırdım d vitamini için kadın doğum dr un ilaç versin dedi salı günü kontrolüm war bakalım ne diyecek
evet canım esim benim daha dikkat ediyo ondan elif olsun dedi bende hem uygun hem yenilerden olsun istedim,2. adı için baharla rüya arasında kaldım.dinen sakıncası yokmus bu isimlerinde arastırdım.yeni bircok isim var cogu Kuranda gecyo deniyor ama aslında gecmiyormus.cemre diyodum bi ara oda kor alev demekmiş.elif bahar yada elif rüya arasında kaldık bakalım.cansuda güzel bence canım
Yalniz degilmisim:)ben esime ne kdr kilo aldigimi soyluyrm ama devaminda da diyorumki bizim bebis cok sisman olucak.suçu bebişin üstüne atiyorum :) 17 haftalikken 255 gr di.simdi ne alemde bilmiyrm.
Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederimMoralimi yüksek tutmaya çalışıyorum olmuyor internetten bir sürü güzel şeyler okumama rağmen bir türlü rahatlamıyor içim o şoku atlatamıyorum Benimde kalbimde rtim bozukluğu olduğu için ve ailemde çok fazla kalp rahatsızlığı olan olduğu için tedirginim Keşke bana değilde kayınvalideme söyleseydi hiç uyuyamadım öylece dua ediyorum
kiyafetler hayvanli die bebege birsey olacak demiyorum arkadaslar melekler yanina gelmezmis sadece ayrica biz anneler avladjmizi koruycaz oyle sirin mahsum birsey ne olabilirBizim evde kedinin kendisi var canlı canlı :) ilk kıyafetimizde kedili oldu :) bebeğim zaten melek birşey olmaz inşallah :)
Terbiyezliğin luzümu yok ayıp.. Çok güzel bişey derdim sana ama konuyu burda kapatıyorum ve her erdemli insanın yaptıgı gibi susuyorum çünkü diğer anneler seninle tartışmamı okumak zorunda değilben kimseye alma.demedim. bu bir ikincisi bende oyle aldim bi kactane dedim. dimi ama dedimki hafiz kuzenim beni bu konuda uyardi.kurslara giderken esyalra.bu konuda dikkat ediyolar dedim kimse sakin almayin demedim kimse moral bozuklugu olsunda istemedim sonucda hayvan figuru olan yerde namaz kilmak mekru bildin.seyi kimseye ogretmezsem dine gore uyarmamak dilsiz seytan diyorlar bunun icin atismana gerek yok arkadasim istedin kadar al ben huzrsuzlik olsun olmasin herseyi hayvanli yapiyolar hosuma gitmiyo basit geri kalmis tasarimlar isin kolayina kaciolar elbise dik hayvan yerlestir bitti butun kiyafetler birbirine benzio fakli birsey yok dikkatimi cekende bu kimse moral bozulsun die demiyorum cunku bende aldim bilmeden once bunun icin atismaya gerek gormuyorum arkadasim ayrica arkadasim baskasinin adina konismuyorum isim belirtmiyorum neyi bu kadar batti anlamadim ayrica kimsenin bebegine laf atmadim okumussun belki ama aklin kavramada cahil kalmasin kimsenin bebegine laf atmadim ben
Canım ben sana katılıyorum hem kotu bişey demedin sadece senin için onemli olan bileyi bizede bildirmek paylasmak istedin bence bunun okumuşlukla yada sosyal yasamla alakası oldugunu düşünmüyorum boyle sınıflandırmayı ve insanları eşit gormeyen insanlarıda kınıyorum herkes her istedıgını paylasabilir sonucta yok sen cahil annesin yok ben okumuş bi anneyim diyenleride kınıyorum anne olacak ama anneliğin ne oldugunu hala ogrenememiş insallah ogrenir hem bende bebeklere hayvan fıgurlü kıyafetleri yakıştırmıyorum ve bana cok banel geliyo sen canını sıkma herkes ozgur paylasmayaben kimseye alma.demedim. bu bir ikincisi bende oyle aldim bi kactane dedim. dimi ama dedimki hafiz kuzenim beni bu konuda uyardi.kurslara giderken esyalra.bu konuda dikkat ediyolar dedim kimse sakin almayin demedim kimse moral bozuklugu olsunda istemedim sonucda hayvan figuru olan yerde namaz kilmak mekru bildin.seyi kimseye ogretmezsem dine gore uyarmamak dilsiz seytan diyorlar bunun icin atismana gerek yok arkadasim istedin kadar al ben huzrsuzlik olsun olmasin herseyi hayvanli yapiyolar hosuma gitmiyo basit geri kalmis tasarimlar isin kolayina kaciolar elbise dik hayvan yerlestir bitti butun kiyafetler birbirine benzio fakli birsey yok dikkatimi cekende bu kimse moral bozulsun die demiyorum cunku bende aldim bilmeden once bunun icin atismaya gerek gormuyorum arkadasim ayrica arkadasim baskasinin adina konismuyorum isim belirtmiyorum neyi bu kadar batti anlamadim ayrica kimsenin bebegine laf atmadim okumussun belki ama aklin kavramada cahil kalmasin kimsenin bebegine laf atmadim ben
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendinede bebişinedeBu arada bizde dün geceyi hastanede geçirdik.sabah kahvaltıda yediklerimi çıkarmıştım öğlen yine aynı ama akşam yemeğinden sonra ishalle kusma devam etti.birde inanılmaz mide krampları dayanamadım hastaneye gittik.serum falan takıldı.şükür bugüne güzel uyandık kızımın tekmeleriyle...sağlıklı mutlu bir hafta sonu olsun işallah....
canım cok gecmiş olsun güzel düsün hersey güzel olsun insallah.bence güzel cıkacak sonuc.Allah yardımcın olsun Bebişine saglık sıhat versinDün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
Gunaydinlar biz dun dr gittik masallah kizim 340gr olmus suyu da iyi sukur 5aralik icin ayrintiliya gun aldik 22.hafta bitince onerdi drumuz tansiyonum dusuk cikti sadece 9 6 ama dr yorum yapmadi normal sanirim bu aralar haberler boyle
bizden:)
Çıktık doktordan kızlar bebeğim iyiydi sonucumuZda iyi çıktı :) ama benim kız çok uykucu ya sabah kalkmak bilmiyo ne zaman sabah gitsek hep uyuyo bugünde uyuyodu ama kız olduğumuz kesinleşti :)
Valla kuzum dikkat et benim 4 abim var annem doguma kadar boyle olur dedi.ama erkek bebek dogumu kolay oluyormus.Evet tatlım erkek ooo doguma kadarmı daha fazlalascakmı daha şimdi boyleysek son aylar ne oluruz dün misafırlerim vardı evet biraz fazla ayakta kaldım ama normaldede kram girio hep bacama
Biliyorum canım anladım. Bende senin gibi düşünüyordum ama dediğin gibi herşeyde hayvan objeleri var. O yüzden çok takılmıyorum. Kendimde evimde sürekli hayvan objeleri kullabıyorum. Allahım hepimizin ailesini korusun. Sende gerilme boşver bu konu tartışılacak birşey değil. Sonuçta sen bizim çocuklarınızda aynı sıkıntıyla karşılaşmasıb diye paylaştın iyi niyetinle gerginliğe gerek yok :)kiyafetler hayvanli die bebege birsey olacak demiyorum arkadaslar melekler yanina gelmezmis sadece ayrica biz anneler avladjmizi koruycaz oyle sirin mahsum birsey ne olabilir
Ay canım inşallah ya hepimiz tek bir avazda doguralım minişleriValla kuzum dikkat et benim 4 abim var annem doguma kadar boyle olur dedi.ama erkek bebek dogumu kolay oluyormus.
canım bulursun daha netten arastırdım ben hep.önemli olan içine sinmesi esininde seninde.ikinizinde gönlünüzün olacgı isimler secersiniz.daha cok vaktimiz var daha cok degişir bu isimlerde,yeni bir isim duyuyoruz aaa buda güzelmiş diyoruz kararımız degişiyor.ondan bulursun daha canım.zaten peygamber efendimiz sas ismi guzel manasi olan koyuyormus bende anladim kadariyla erkek ismi gene var 20 kusur ama kiz cok az sayida bizim sanirim dikkat etmemiz gereken kismi anlami elif guzel.bahar zaten denince akla ciceklerin actigi gunesin geldigi baharin mis kokulu seyler akla geliyo ruyada guzel isim ama en azindan sende sabitsin isme sayilir ben cok arada kaldim
Ayy benimkide secde pozisyonunda canım.. İnşallah doğduklarında da secde eden ibadetini yapan evlatlarımız olur :) canım kızım benim ya durdukça seviyorum sevdikçe özlüyorum :)canım cok gecmiş olsun dikkat et kendinede bebişinede
canım cok gecmiş olsun güzel düsün hersey güzel olsun insallah.bence güzel cıkacak sonuc.Allah yardımcın olsun Bebişine saglık sıhat versin
Maşallah miniğinede sanada canım.9 6 normal kuzum hamilelikte tansiyon düsüyo kalp atısı hızlanıyor.tansiyonun gayet iyi.bizimde ayrıntılı 4 aralıkta hepimiz güzel haberlerle gelelim insallah
canım benim kızda uykucu zaten secde pozisyonunda hep ilk zamandan beri hep yatıyo sıpam...kızlar daha uykucu bence erkekler hareketli.masallah sizede canım.bebişinede sanada.hep güzel haberlerle gelelim hepimiz insallah
Kizlar sakin olun bak bebeklerinizde etkileniyor.buraya herkes moral bulmak icin giriyor sizin gibi icinde melek tasiyan annelere yakismiyor.Terbiyezliğin luzümu yok ayıp.. Çok güzel bişey derdim sana ama konuyu burda kapatıyorum ve her erdemli insanın yaptıgı gibi susuyorum çünkü diğer anneler seninle tartışmamı okumak zorunda değil
İnsallah canim rabbim yardimcimiz olsun.Ay canım inşallah ya hepimiz tek bir avazda doguralım minişleri
Ayni dert bendede var canim.gecen kadim tuttum yapsin diye yokkkkk o gitti yaptigi yerlerden tekrar geçtim.Esim bagirdi korktumda biraktimBu saat oldu daha temizligi bitiremedim yahu nefes nefese kaliyorum eskiden olsa evin altindan girip ustunden cikardim ama artik kizim beni frenliyor yavas ol anne diyor :) Yaslilikta boyle olsa gerek:)
Evet canım ya bende temizlik yaparken cok yoruluyorum resmen aralarda mola verip dinlend dinlene yapıyorum normalde cok hareketli birisiyim ama artık hantal oldum esime diyorum ben artık eski ben değilim diyeBu saat oldu daha temizligi bitiremedim yahu nefes nefese kaliyorum eskiden olsa evin altindan girip ustunden cikardim ama artik kizim beni frenliyor yavas ol anne diyor :) Yaslilikta boyle olsa gerek:)
:) Benimde esim yapiyor sagolsun ama icim rahat etmiyor kendim yapmayinca temiz olmadi geliyor arada da annem yapiyor o zaman icim rahat ediyor ama:) Dedigin gibi idare edicez artik onlar iyi olsundaAyni dert bendede var canim.gecen kadim tuttum yapsin diye yokkkkk o gitti yaptigi yerlerden tekrar geçtim.Esim bagirdi korktumda biraktimne yapalim canim disimizi skcaz biraz.
Bende aynisini diyorum eskiden olsa gunde 7 km yururdum ama simdi yerimden zor kalkiyorum:) Bebisler simdi yorulma nasil olsa ben gelince yorcam seni diyor bize:)Evet canım ya bende temizlik yaparken cok yoruluyorum resmen aralarda mola verip dinlend dinlene yapıyorum normalde cok hareketli birisiyim ama artık hantal oldum esime diyorum ben artık eski ben değilim diye
cnm bwende dün biraz sağ aolu toplayım dedi iki saat falan iş yaptım belim tutuldu felaket ağrıyo ben artık hiç bişey yapamıycam galibaBu saat oldu daha temizligi bitiremedim yahu nefes nefese kaliyorum eskiden olsa evin altindan girip ustunden cikardim ama artik kizim beni frenliyor yavas ol anne diyor :) Yaslilikta boyle olsa gerek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?