2015 Nisan Anneleri

Canım her seferinde dile getiririm aslında daha çok minik olcak o yüzden onunla fazla ilgilenmemiz gerekli seninle derim hep..üzüldüm ben de öyle söyleyince..yaşımızda 6 bitti 14 ünde
dogduktan sonra eger bariz dislamazsaniz kiskanacagini sanmam. aksine sahiplenir.
simdi ortada bir kardes yok belki aklina kotu dusunceler geliyordur.
Evladımı nasıl dışlayayım hemde bariz şekilde..zor olucak belki ama süreç olarak kısa zamanda atlatırız umarım..kıskançlık illaki olur diyor herkes..ama ben tedirgin oldum şimdiden :)

Paylasim icin sagol canim bende bu ara oyle bi kitap ariyodum mytlaka alicam :)

BU arada tum ogretmenlerimizin ogreymenler gununu kutlarimm iyki varlar :)

günaydınnnnnnn :) bugün midemiz fena bu arada öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorummm

Günaydın annişler, öğretmen olan arkadaşlarımızın "Öğretmenler Günü" nü kutlarım
bu ara çok takip edemiyorum iş yoğunluğundan umarım çok fazla şey kaçırmıyorumdur. cuma günü detaylıya gideceğiz bir heycanlıyız biz :)

Günaydın anneler... gününüz guzel olsun...
Öğretmen arkadaşlaRımızın öğretmenler günü kutlu mutlu olsun...

Bu arada kizlar beni yine korkuttular yaa ne yapacağım bilmiyorum off

cmhrsmbl O da ayrı can sıkıcı olmus tatlim yaa.. en kisa zamanda aşarız insallah...

Haluk yavuzer in kitaplarından normalde de okumuşlugum var aslında.. bakabilirim Sagol tatlim...
Ayrica burada bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını alan arkadaşlar vardi. Simdi onun bir de, bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler kitabı var. onu almayı düşünüyorum... ayrıca birkac tavsiye falan duyduğumda not etmiştim. bulup onlari da yazarım

günaydın annelerin en güzelleri ve de bebişleri hayırlı bir hafta ve günler olsun inşallah kontrole gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelsinler , hasta olanlara da allahım tez zamanda şifa versin inşallah veeeeeeee
tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun

Eklentiler

• ögret.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 71
Bende kendi adıma teşekkür ediyorum canım ablam :) seni çok seviyorum.

Günaydın kızlaaaaarrrrrr:)

Ayrıntılı ultrason icin geldik, sıramızı bekliyoruz. Dua edin ne olur. Hayırlı sonuçlarla bunu da atlatalım inşallah
canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah herşey çok güzel olacaktır gönlünü ferah tut balım dualarım seninle

günaydınnnnnnn :) bugün midemiz fena bu arada öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorummm
günaydın sorma canım benimde ilk aylara geri dönüş oldu sanki midem berbat durumda

Amiiinnnnn :) teşekkür ederim kendi adıma kalbi gönlü görüşü kendi güzelim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…