Canım her seferinde dile getiririm aslında daha çok minik olcak o yüzden onunla fazla ilgilenmemiz gerekli seninle derim hep..üzüldüm ben de öyle söyleyince..yaşımızda 6 bitti 14 ündeSizin heyecanınızı farketmiş olabilir canım, anladığım kadarıyla yaşı da büyük sonucta, bir de siz hiçbir şey söylemeseniz bile belki o şimdi içten içe tedirgin oluyordur, ona olan sevginizin azalmayacağına yönelik sadece kardeşinin bakıma daha fazla ihtiyacı olduğu yönünde rahatlatıcı ve onu hazırlayacak konuşmalar yapabilirsiniz
Evladımı nasıl dışlayayım hemde bariz şekilde..zor olucak belki ama süreç olarak kısa zamanda atlatırız umarım..kıskançlık illaki olur diyor herkes..ama ben tedirgin oldum şimdiden :)dogduktan sonra eger bariz dislamazsaniz kiskanacagini sanmam. aksine sahiplenir.
simdi ortada bir kardes yok belki aklina kotu dusunceler geliyordur.
Paylasim icin sagol canim bende bu ara oyle bi kitap ariyodum mytlaka alicam :)Ben sunu alacagim ayse oner hamile kurslari fln veren meşhur bi hemsire videolari da var benim gibi tecrubesiz anneler bakabilirdaha bilimsel kitaplar olarak ta prof.haluk yavuzerin kitaplarini tavsiye edebilirim universitelwrde ders kitabidir fakat herkes rahatlikla ve eğlenerek okuyabilir.
Ben sunu alacagim ayse oner hamile kurslari fln veren meşhur bi hemsire videolari da var benim gibi tecrubesiz anneler bakabilirdaha bilimsel kitaplar olarak ta prof.haluk yavuzerin kitaplarini tavsiye edebilirim universitelwrde ders kitabidir fakat herkes rahatlikla ve eğlenerek okuyabilir.
Bende kendi adıma teşekkür ediyorum canım ablam :) seni çok seviyorum.Merhaba kizlar. Sayfamizdaki tum ogretmen annislerin,tum ogretmenlerin ve tabiki en guzel ogretmen Ataturk'un Ogretmenler Gunu kutlu olsun.Umarim oglum ve butun bebisler ileriyi goren, ogretmeyi gercekten seven, yenilikci ogretmenlerle buyur. Iyiki varsiniz
Eki Görüntüle 1312315
canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah herşey çok güzel olacaktırGünaydın kızlaaaaarrrrrr:)
Ayrıntılı ultrason icin geldik, sıramızı bekliyoruz. Dua edin ne olur. Hayırlı sonuçlarla bunu da atlatalım inşallah
günaydın sorma canım benimde ilk aylara geri dönüş oldu sanki midem berbat durumdagünaydınnnnnnn :) bugün midemiz fenabu arada öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorummm
Amiiinnnnn :) teşekkür ederim kendi adıma kalbi gönlü görüşü kendi güzelim benim :)günaydın annelerin en güzellerive de bebişleri hayırlı bir hafta ve günler olsun inşallah kontrole gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelsinler , hasta olanlara da allahım tez zamanda şifa versin inşallah veeeeeeee
tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?