- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Sevgili Hatunlar,
Artik sureci yariladigimiza gore hem bundan sonraki hamilelik sureci icin hem de bebek bakimi hakkinda bilgi edinmek icin kitaplar almak istiyorum. Sizin daha onceden okudugunuz ya da yakininizin tavsiyesi kitaplar varsa burda paylasalim istiyorumKara duzen buyumesin bebikolarimiz. Var mi tavsiyesi olan :)
Ayy bir ben mi kaldim hissetmeyen yaa[/QUOTE
Bend bendeDoktorum bebeğin çok hareketli sorun sende dedi
cnm bende de mantar çıktı bir haftadır fitil ve krem kullanıyorum akıntım bayağ azaldı zaten bnm çok kaşıntım yanmam yoktu ama bende tekrarlıyacak gibi napacaz bilmiyorum bu sirkeyi bende deniycemmkızlar, bende mantar çıktı fitil krem vs kullandım bir haftadır iyileşmedi, doktor sirkeli su ile yıka dedi, bu yöntem iyi gelen var mı?
yanmıyo canım rahatlatıyorbende de mantar var. yanmiyor mu sirkeli suyla?
Allah razı olsun :) çok teşekkür ediyorum hepimiz adına :) inşallah inşallah sizlerde iyiki varsınız mükemmel insanlarsınız her halinizden belli :) teşekkürler tekrarEvt tatlım gerçekten öyle gençlerimiz çok güzel maşallah sizleri görünce ülkem adına gururlanıyorum bizim insanlarımız görüntüleri güzel olduğu gibi saygılı ve çok candan insanlar hep böyle daim olursunuz inş .
Ben de bazen kasıkta bazen göbeği yakın hissediyorum. En son kontrolde doktora sordum. Kafa üstü duruyorum, kasıkta hissettiklerini kolları, göbektekiler bacaklarıdır dediamin canım inşallah..Ben de senin gibi düşünüyorum,bazen göbek deliğine yakın bazen kasıklarıma çok yakın hissediyorum.'Belki ayaklarını uzatıyor,ya da pozisyonundan dolayı öyle hissediliyor'diye düşünüyorum. :)
Demek takla atiyor uyy yerimben onun takla atan ayagini inşallah daim olur bitanem su an devami yok bi tane oldu yaki da devami gelecektir umarim :)Canım telaş etme bebek takla atıyo 2 haftadır bendede oluyo o artık surekli olcak insan ilk baslarda irkilp heycanlanıyo balon gaz patlaması gibi acayip bi duygu o oldugunda irkiliyo insan bende burda paylaşmıştım hatta odurumu takla yada tekme ama guçlü bi hareket pıtpıtlardan değil ben şu iki gündür bide resmen karnımda oyle sert tekmeler atıyoki attıgı yer resmen şişip iniyo cok guzel bir duygu yakında onlarda baslar
Sevgili Hatunlar,
Artik sureci yariladigimiza gore hem bundan sonraki hamilelik sureci icin hem de bebek bakimi hakkinda bilgi edinmek almak istiyorum. Sizin daha onceden okudugunuz ya da yakininizin tavsiyesi kitaplar varsa burda paylasalim istiyorumKara duzen buyumesin bebikolarimiz. Var mi tavsiyesi olan :)
Ben sunu alacagim ayse oner hamile kurslari fln veren meşhur bi hemsire videolari da var benim gibi tecrubesiz anneler bakabilirValla çok iyi düşündün tatlim.. tavsiyeler olursa ben de duymak isterim...
Ben sunu alacagim ayse oner hamile kurslari fln veren meşhur bi hemsire videolari da var benim gibi tecrubesiz anneler bakabilirdaha bilimsel kitaplar olarak ta prof.haluk yavuzerin kitaplarini tavsiye edebilirim universitelwrde ders kitabidir fakat herkes rahatlikla ve eğlenerek okuyabilir.
Merhaba kizlar. Sayfamizdaki tum ogretmen annislerin,tum ogretmenlerin ve tabiki en guzel ogretmen Ataturk'un Ogretmenler Gunu kutlu olsun.Umarim oglum ve butun bebisler ileriyi goren, ogretmeyi gercekten seven, yenilikci ogretmenlerle buyur. Iyiki varsiniz
Eki Görüntüle 1312315
Harikasin, incelicem mutlaka :) tesekkur ederim canimBen sunu alacagim ayse oner hamile kurslari fln veren meşhur bi hemsire videolari da var benim gibi tecrubesiz anneler bakabilirdaha bilimsel kitaplar olarak ta prof.haluk yavuzerin kitaplarini tavsiye edebilirim universitelwrde ders kitabidir fakat herkes rahatlikla ve eğlenerek okuyabilir.
Sizin heyecanınızı farketmiş olabilir canım, anladığım kadarıyla yaşı da büyük sonucta, bir de siz hiçbir şey söylemeseniz bile belki o şimdi içten içe tedirgin oluyordur, ona olan sevginizin azalmayacağına yönelik sadece kardeşinin bakıma daha fazla ihtiyacı olduğu yönünde rahatlatıcı ve onu hazırlayacak konuşmalar yapabilirsinizYa kızlar bizim ablamız bugün ilk defa üzgün bir şekilde kardeşimi daha çok seviyorsunuz tarzında bir konuşma yaptı bana ki onun yanında hiç ilgilenmem karnımla yada konuyla ilgili birsey söylemem sen ne güzel bir abla olursun tarzında konuşuyorum ama üzüldümde ya napcam ben şimdi
Ya kızlar bizim ablamız bugün ilk defa üzgün bir şekilde kardeşimi daha çok seviyorsunuz tarzında bir konuşma yaptı bana ki onun yanında hiç ilgilenmem karnımla yada konuyla ilgili birsey söylemem sen ne güzel bir abla olursun tarzında konuşuyorum ama üzüldümde ya napcam ben şimdi
dogduktan sonra eger bariz dislamazsaniz kiskanacagini sanmam. aksine sahiplenir.Ya kızlar bizim ablamız bugün ilk defa üzgün bir şekilde kardeşimi daha çok seviyorsunuz tarzında bir konuşma yaptı bana ki onun yanında hiç ilgilenmem karnımla yada konuyla ilgili birsey söylemem sen ne güzel bir abla olursun tarzında konuşuyorum ama üzüldümde ya napcam ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?