2015 Nisan Anneleri

Valla çok iyi düşündün tatlim.. tavsiyeler olursa ben de duymak isterim...

kızlar, bende mantar çıktı fitil krem vs kullandım bir haftadır iyileşmedi, doktor sirkeli su ile yıka dedi, bu yöntem iyi gelen var mı?
cnm bende de mantar çıktı bir haftadır fitil ve krem kullanıyorum akıntım bayağ azaldı zaten bnm çok kaşıntım yanmam yoktu ama bende tekrarlıyacak gibi napacaz bilmiyorum bu sirkeyi bende deniycemm

Allah razı olsun :) çok teşekkür ediyorum hepimiz adına :) inşallah inşallah sizlerde iyiki varsınız mükemmel insanlarsınız her halinizden belli :) teşekkürler tekrar

Ben de bazen kasıkta bazen göbeği yakın hissediyorum. En son kontrolde doktora sordum. Kafa üstü duruyorum, kasıkta hissettiklerini kolları, göbektekiler bacaklarıdır dedi tabi ondan sonra kimbilir kaç kez şekil değiştirmiştir

hayırlı akşamlar kızlar dün doktora gittik bi sıkıntı yok çok şükür tansiyon düşüklüğü için kan ilacı verdi kollarım ağrıyodu kalsiyum verdi cinsiyetimizde belli değil hala göstermedi pozisyon ters dedi ayrıca nar zararlı diye duymuştum hamileyken onuda sordum bol bol yiyin olsada hergün yesek dedi

Demek takla atiyor uyy yerimben onun takla atan ayagini inşallah daim olur bitanem su an devami yok bi tane oldu yaki da devami gelecektir umarim :)

Pazar pazar gene durgun sayfacığımız iyi geceler annişler yarın görüşürüz artıkın

iyi geceler kızlar dünden beri oğluşumla uğraştım, hastalandı yine, bu sefer iğne yedik malesef,ama ancak kendine geldi yavrum... Şimdi de ben oluyorum galiba, hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Valla çok iyi düşündün tatlim.. tavsiyeler olursa ben de duymak isterim...
Ben sunu alacagim ayse oner hamile kurslari fln veren meşhur bi hemsire videolari da var benim gibi tecrubesiz anneler bakabilir daha bilimsel kitaplar olarak ta prof.haluk yavuzerin kitaplarini tavsiye edebilirim universitelwrde ders kitabidir fakat herkes rahatlikla ve eğlenerek okuyabilir.

Pardon foto yuklenmemi tekrar ettim

Merhaba kizlar. Sayfamizdaki tum ogretmen annislerin,tum ogretmenlerin ve tabiki en guzel ogretmen Ataturk'un Ogretmenler Gunu kutlu olsun.Umarim oglum ve butun bebisler ileriyi goren, ogretmeyi gercekten seven, yenilikci ogretmenlerle buyur. Iyiki varsiniz

Kendi adıma teşekkür ederim canım:)

Öğretmenler günümüz kutlu olsun kızlar... Aydınlık bir ülke için aydınlık, kendini bilen, şahsiyet sahibi öğrenciler yetiştirmek temennisiyle...

Ya kızlar bizim ablamız bugün ilk defa üzgün bir şekilde kardeşimi daha çok seviyorsunuz tarzında bir konuşma yaptı bana ki onun yanında hiç ilgilenmem karnımla yada konuyla ilgili birsey söylemem sen ne güzel bir abla olursun tarzında konuşuyorum ama üzüldümde ya napcam ben şimdi

Harikasin, incelicem mutlaka :) tesekkur ederim canim

Sizin heyecanınızı farketmiş olabilir canım, anladığım kadarıyla yaşı da büyük sonucta, bir de siz hiçbir şey söylemeseniz bile belki o şimdi içten içe tedirgin oluyordur, ona olan sevginizin azalmayacağına yönelik sadece kardeşinin bakıma daha fazla ihtiyacı olduğu yönünde rahatlatıcı ve onu hazırlayacak konuşmalar yapabilirsiniz

dogduktan sonra eger bariz dislamazsaniz kiskanacagini sanmam. aksine sahiplenir.
simdi ortada bir kardes yok belki aklina kotu dusunceler geliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…