Hissedersin canım yakında kendini dinle biraz bi kaldıgın pozisyonda yarım saat bisaat aynı kal cok hereket edersen hissetmezsin ben mesela belime bi yastık koyup arkayadogru sırtımı yaslayıp ayaklarımıda pufa kaldırıyorum 10 dk gecmeden hemen kıpırdıyo sadece dinle oraya yogunlas sezsiz biyere cekil cok hareket etme hissedeceksinAyy bir ben mi kaldim hissetmeyen yaa
Fıstık senin bu düğün fotolarına bayılıyorum , maşallah ikinizede genç ve tatlı çiftçiniz Rabbim sizi hep bir kılsın inş .
inşallah abloşum güzel duan sayesinde sanırım bugün eşim de hissetti tekmeleri nasıl sevindi anlatamamGunaydin kizlarrr ve bebiklerimiz:) boool tekmeli bol siddetli pazarlar olsun
Bende çok korkar oldum herşeyden içim rahatladı teşkkür edrim :)
Bende canımm bendee
Hissedersin canım yakında kendini dinle biraz bi kaldıgın pozisyonda yarım saat bisaat aynı kal cok hereket edersen hissetmezsin ben mesela belime bi yastık koyup arkayadogru sırtımı yaslayıp ayaklarımıda pufa kaldırıyorum 10 dk gecmeden hemen kıpırdıyo sadece dinle oraya yogunlas sezsiz biyere cekil cok hareket etme hissedeceksin
Ay kizlar benimki surekli uyuyor galiba :) akşamları yemekten sonra biraz pitirdiyor o kadar ... Gün boyunca hic hareket yok çok nadir bazen hateketleniyor. Kardesim de annemn karninda pek hareket etmezmis bir şey mi oldu diye doktora giderlermis bazen 3 gun hic kipirdamazmis. Doğduktan sonra da cok usluydu emer uyurdu diyor. Belki bnmkide boyle uslu olacak ogluşCanım telaş etme bebek takla atıyo 2 haftadır bendede oluyo o artık surekli olcak insan ilk baslarda irkilp heycanlanıyo balon gaz patlaması gibi acayip bi duygu o oldugunda irkiliyo insan bende burda paylaşmıştım hatta odurumu takla yada tekme ama guçlü bi hareket pıtpıtlardan değil ben şu iki gündür bide resmen karnımda oyle sert tekmeler atıyoki attıgı yer resmen şişip iniyo cok guzel bir duygu yakında onlarda baslar
Bendede devam ediuor cnm özellikle sabah bulantıları sabah çıkarmadıysam eğer kahvaltıdan sonra mutlaka çıkarıyprum önceki gebeliklerimde de böyleydi ama 5 ayın sonunda geçiyordu bakalım bitse bir an önceBu kusmalar ne zaman bitecekkkk?
eger pastorize edilmis yumurtadansa sakincasi yok.Mayonez yiyemiyoruz değil mi? Çok özledim
Evt tatlım gerçekten öyle gençlerimiz çok güzel maşallah sizleri görünce ülkem adına gururlanıyorum bizim insanlarımız görüntüleri güzel olduğu gibi saygılı ve çok candan insanlar hep böyle daim olursunuz inş .Gerçekten mii çok teşekkür ediyorum ben 23, eşim 26 yaşında ama göstermiyoruz sanırım herkes öyle diyo güzel bakışın güzel görüşün için teşekkürr ediyoruz teyzesiii, şımardık biz sayende Allahım yuvalarımıza bereket huzur versin hepimizinde inşallah =)
Çiğ yumurtadan yapıldığı için yiyeymiyoruz diye biliyorum bence yememen de fayda ol CNm ..Mayonez yiyemiyoruz değil mi? Çok özledim
Bende çok hafif gibi ama emin olamıyorum bebek mi yoksa başka birşeyden mi diye.. Oğlumda da 7 aydan sonra yoğunlaşmıştı bu yüzden acelem yok çünkü başlayınca uykudan uyandırcak boyuta geliyorlar varsın geç başlasınben ilk kez sabah 6:30 da hissettim bugun. belki de ben uyurken hareket ettiginden hissetmiyordum diger gunler
Al bizdende o kadar bizdede ayni muhabbet var eski sevgilinin adi :)))Bizim babamiz elif koysa kiyanet kopar ... Eski sevgilisinin adi elif :) ahaha... Rüya güzel bnce yanina
benim oglan bir kere uyandirdi beni sadece.Bende çok hafif gibi ama emin olamıyorum bebek mi yoksa başka birşeyden mi diye.. Oğlumda da 7 aydan sonra yoğunlaşmıştı bu yüzden acelem yok çünkü başlayınca uykudan uyandırcak boyuta geliyorlar varsın geç başlasın)
kızlar, bende mantar çıktı fitil krem vs kullandım bir haftadır iyileşmedi, doktor sirkeli su ile yıka dedi, bu yöntem iyi gelen var mı?
bende de mantar var. yanmiyor mu sirkeli suyla?Ben yapiyorum canim rahatlatiyor kasinti azaliyor.ben sirkeli ilik suda oturuyorum 5-10 dk
Iyi olmasına çok sevimdim CNm inş hepsi iyi bir şekilde büyür ve doğarlar ..benim oglan bir kere uyandirdi beni sadece.
hareketleri tekme degil de hep gerinme gibiydi. bazen dizini dirsegini bir dayardi karnimin disinda kiyafetten bile meydana cikardi
ben de takmiyorum henuz. gecen gun ebe randevum vardi dinlerdiler kalbini falan iyi dediler icim rahatladi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?