2015 Nisan Anneleri

Ayy bir ben mi kaldim hissetmeyen yaa
Hissedersin canım yakında kendini dinle biraz bi kaldıgın pozisyonda yarım saat bisaat aynı kal cok hereket edersen hissetmezsin ben mesela belime bi yastık koyup arkayadogru sırtımı yaslayıp ayaklarımıda pufa kaldırıyorum 10 dk gecmeden hemen kıpırdıyo sadece dinle oraya yogunlas sezsiz biyere cekil cok hareket etme hissedeceksin

Fıstık senin bu düğün fotolarına bayılıyorum , maşallah ikinizede genç ve tatlı çiftçiniz Rabbim sizi hep bir kılsın inş .
Gerçekten mii çok teşekkür ediyorum ben 23, eşim 26 yaşında ama göstermiyoruz sanırım herkes öyle diyo güzel bakışın güzel görüşün için teşekkürr ediyoruz teyzesiii, şımardık biz sayende Allahım yuvalarımıza bereket huzur versin hepimizinde inşallah =)

Bu bebişler günde kaç saat uyuyor acep çok merak ettim hafta içi yoğunluktan ayakta kalmaktan anca akşam eve gelince hissediyorum onu. Ama buün kendime yatış verdim baya dinlenmenin dibine vurdum:) Sabah uyandığımdan beri hissediyorum onu sık sık hiç uyumadı mı ki acep bu kızçe?

Gunaydin kizlarrr ve bebiklerimiz:) boool tekmeli bol siddetli pazarlar olsun
inşallah abloşum güzel duan sayesinde sanırım bugün eşim de hissetti tekmeleri nasıl sevindi anlatamam kocaman öpüyorum senii musmutlu pazarlar prenses teyzeeee

Bende çok korkar oldum herşeyden içim rahatladı teşkkür edrim :)

Bende canımm bendee

Sıra bize de gelsin yaaa

Akşamları işten gelince yapiyorum dediğini ama sakin sessiz uzanmam 9 u falan rahat buluyor... o zaman da uyuyor mu acaba
Denemeye devam takınmak Sagol...
Hissedince sanki, ohh iyi çok şükür orada diyecek gibi hissediyorum

Ay kizlar benimki surekli uyuyor galiba :) akşamları yemekten sonra biraz pitirdiyor o kadar ... Gün boyunca hic hareket yok çok nadir bazen hateketleniyor. Kardesim de annemn karninda pek hareket etmezmis bir şey mi oldu diye doktora giderlermis bazen 3 gun hic kipirdamazmis. Doğduktan sonra da cok usluydu emer uyurdu diyor. Belki bnmkide boyle uslu olacak ogluş

Sevgili Hatunlar,
Artik sureci yariladigimiza gore hem bundan sonraki hamilelik sureci icin hem de bebek bakimi hakkinda bilgi edinmek icin kitaplar almak istiyorum. Sizin daha onceden okudugunuz ya da yakininizin tavsiyesi kitaplar varsa burda paylasalim istiyorumKara duzen buyumesin bebikolarimiz. Var mi tavsiyesi olan :)

Evt tatlım gerçekten öyle gençlerimiz çok güzel maşallah sizleri görünce ülkem adına gururlanıyorum bizim insanlarımız görüntüleri güzel olduğu gibi saygılı ve çok candan insanlar hep böyle daim olursunuz inş .

ben ilk kez sabah 6:30 da hissettim bugun. belki de ben uyurken hareket ettiginden hissetmiyordum diger gunler
Bende çok hafif gibi ama emin olamıyorum bebek mi yoksa başka birşeyden mi diye.. Oğlumda da 7 aydan sonra yoğunlaşmıştı bu yüzden acelem yok çünkü başlayınca uykudan uyandırcak boyuta geliyorlar varsın geç başlasın )

benim oglan bir kere uyandirdi beni sadece.
hareketleri tekme degil de hep gerinme gibiydi. bazen dizini dirsegini bir dayardi karnimin disinda kiyafetten bile meydana cikardi
ben de takmiyorum henuz. gecen gun ebe randevum vardi dinlerdiler kalbini falan iyi dediler icim rahatladi :)

kızlar, bende mantar çıktı fitil krem vs kullandım bir haftadır iyileşmedi, doktor sirkeli su ile yıka dedi, bu yöntem iyi gelen var mı?

Iyi olmasına çok sevimdim CNm inş hepsi iyi bir şekilde büyür ve doğarlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…