2015 Nisan Anneleri

kendin devletteki bir doktorada gidebilirsin benim doktor sana yakın bir doktorada gidebilirsin dedi maddi acıdan zorlanmamam için ben gelirim dedim.sende git gelişimine bir baktırt
aslinda bende cok istiyorum gitmek ama doktor fazla ultrasyon ilk uc ay bebegin kulaklarina zarar dedi icin kendimi tutmaya calisiyorum yoksa on defa gitmistim simddie dek acaba gitsem mi yine

Ben de üç kg vermişim kızlar, bende normalde kabızlık vardı ama hamileligimde gecti, seviniyorum bu duruma, Ramazanda kabızlık hat safhadaydı çünkü...

Kızlar bbirşeysorcam size oöncelikle aakıntının var mi bnm sari akintim var ve aayağa kalkınca sürekli idrara sikisikmisim gbi vajinama vuran aayrım oluyor gebelikten önce yoğun enfeksiyonunvvardı cnku normal mi yoksa hemen Acile mi:KK61:

Kızlar bbirşeysorcam size oöncelikle aakıntının var mi bnm sari akintim var ve aayağa kalkınca sürekli idrara sikisikmisim gbi vajinama vuran aayrım oluyor gebelikten önce yoğun enfeksiyonunvvardı cnku normal mi yoksa hemen Acile mi:KK61:
Kimse yok mu kizlaaaar:mad:

Hşb CNm , senin ilk çoçuk kız mı erkek mi .. Maşallah büyümüş artık ne güzel bizimki 27 aylık ve şuan wc eğitimi alması için uğraş veriyoruz .. Olurda öğrenmesi geçikirse iki çoçuk bezi ile uğraşmak ağır olur sanki :KK43:(
Bende Türkiye'de çok güzel dostlar edindim , halan konuşuyoruz aktif olarak .. Çok harika anne ve çoçuklarla tanış olduk .. Türkiye'nin her bir yanından ailemden birer fert oldular ..inş yeni dostluklara burda da kavuşuruz CNm ..
İnşallah benim kızım var bu tane

merhabalar..son adet tarihim 23 temmuzdu.uc gun onceki kan testi sonucum 2278..testtede çift çizgi cıktı.ıkıncı hamileliğim hayırlısıyla..yanlız beta hcg 2278 cok yuksek geldi etrafımdakilere sizde yorumlarmısınız..çook teşekkürler

merhaba kızlar..bende nısan annesıyım.bebegım 5 haftalık..bıde 12 aylık kzım var..bıızmkı bıraz erken oldu.ama rabbımın sanslı kuluymusum..benım yerımde olmak ısteyen o kadar cok ksı varkı..aldırmayı hıc bı sekılde dusunmedım..geecn sene 2013 agustos annleırnı takıp edıyordum,bu sene 2015 nısan annelerı :)) bız cok gzuel arkadaslıklar kurduk topıkdee..ıns burda da guzel arkadslıklar olur

merhabalar..son adet tarihim 23 temmuzdu.uc gun onceki kan testi sonucum 2278..testtede çift çizgi cıktı.ıkıncı hamileliğim hayırlısıyla..yanlız beta hcg 2278 cok yuksek geldi etrafımdakilere sizde yorumlarmısınız..çook teşekkürler
Hoşgeldin canım ne yalan söyliyim bana da çok yüksek geldi. Tüp bebek tedavisinden sonra ya da çoğul gebeliklerde değerler yüksek olabiliyor hatta belki 23 temmuzda adet görmedin üstüne gördün o bile olabilir. Kesen gözükür çok rahat Dr a gittin mi?
merhaba kızlar..bende nısan annesıyım.bebegım 5 haftalık..bıde 12 aylık kzım var..bıızmkı bıraz erken oldu.ama rabbımın sanslı kuluymusum..benım yerımde olmak ısteyen o kadar cok ksı varkı..aldırmayı hıc bı sekılde dusunmedım..geecn sene 2013 agustos annleırnı takıp edıyordum,bu sene 2015 nısan annelerı :)) bız cok gzuel arkadaslıklar kurduk topıkdee..ıns burda da guzel arkadslıklar olur
hoşgeldin canım hayırlı olsun

matarani post: 36611896 .!.:
bende akıntı yok canım ama olması nomal die biliyorum tabi renkli ve kokulu olunca gırunmek gerek ihmal etme

Bilemedim canim eşim nete bbakmış normal diyor ama su pazartesiye bi uulaşmak nasip olsa kesemizle biraz rahatlicam bide bbugün biz gidene kadar çıkmış doktorum ondan bu kadar takildim herhaldee:KK53:

[QUOTE="yakaib, post: 36613569, member: 148057alar..son adet tarihim 23 temmuzdu.uc gun onceki kan testi sonucum 2278..testtede çift çizgi cıktı.ıkıncı hamileliğim hayırlısıyla..yanlız beta hcg 2278 cok yuksek geldi etrafımdakilere sizde yorumlarmısınız..çook teşekkürler[/QUOTE]
Hosgeldiiiiiin caniiim valla hemen kooos kese gormeyee:KK4::KK4:

hosbuldum aranıza..uc gun once doktora gıttıgımde kese gorunmuyor dedı,sonucları gormedı doktor ama deger cok yuksek dıyorlar hep..çogul gebelilerdemı oluyor genelde?

hosbuldum aranıza..uc gun once doktora gıttıgımde kese gorunmuyor dedı,sonucları gormedı doktor ama deger cok yuksek dıyorlar hep..çogul gebelilerdemı oluyor genelde?
3 ihtimal saydim ama sana hangisi daha uygun? Beklenen adet tarihin neydi peki

Back
X