valla canm doktor cagiriyor gidiyoruz ne bilim ben daha yarin vericem kan tahlilimiNe kadar çok doktora gidiyorsunuz arkadaşlar? Benim doktorum beni bir kere çağırdı. Kan ve idrar tahlilleri yaptık normal çıktı. Üç hafta sonra gel dedi. Yani taaaaa 6 Eylüle randevu aldık. Yani kiminiz çok sık gidiyor kiminiz de benim gibi uzun aralıklarla. İlk gebelik testinden sonra bir daha Beta Hcg değerimi bile öğrenmedim. Onu da çok merak ediyorum.Ama doktor da gel şuna bakalım buna bakalım demedi ki. Sabretmek çok zor.
![]()
İnşallah canmAyy ne güzel, ikizlerimiz de var demek, Allah korusun ikisini de, sağlıcakla gelsinler...
Yardımcı olmamak değil canım ama mesela ben o sorunu yaşamıyorsam yada bilgim yoksa yanıltmamak adına cevap yazmıyorum, bazen de kızların dediği gibi sayfalar hızla ilerliyor görünmeyebiliyor, kişisel değil asla...
Bir hafta arayla görmüş olacaksın, haftaya duyarsınız canım
Ben de 1 ay sonra gidicem canım, ense kalınlığı ölçümü için, bi sonraki kontrol de 17.haftada. Bu doktordan doktora değişiyor heralde, kimisi 3 haftada bir çağırıyor kimisi ayda bir :)
inşallah cnm umarim duyarimgözün aydın canım sesini de duyarsın inşaallah