• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Evet canım ilk gebeliğim 2013 ekimd2ydi 8 haftalıkken kürtaj oldum o zaman hamile oldugumu öğrendikten 1 hafta sonra önce damla damla sonrada oluk oluk kan geldi 2 hafta kanamam sürdü acillere gittik alttan muayenelerde bebek kalmamış düşmüş dediler yinede kürtaj ol dedi drlar hastaneye yatışım yapıldı geceden aç bırakıldım 5 kişilik odada kaldım hayatımın en kötü günüydü herkes düşük yapıyordu bir bayan 4 aylık bebek karnında ölmüş suni sancı verdiler sabaha karsı oda kan revan içinde kendi doğurdu ölü bebegi , bende pisikoloji alt üst oldu ayrıca kanamam oldugunu bile bile progestanda vermediler düşük yapıyorsun dediler, sabah oldu 8 de ultrason sırasına girdik kürtaj öncesi 3 tane dr asistanlar dev ekran hastakarın durumları hakkında kanıya varıyorlar ben yattım masaya vajinal baktılar yine veee kalp atışı yavaşlamış dediler kulaklarıma inanamadım 1 gün öncesi bebek düşmüş dediler , bana ğmştlenme bir kac gün yat bebek zaten düüşec2k kalbş durunca alırız dediler, hemmen eşimi aradım çıktık hastaneden 2 gğn progestan alıp kalkmadan yattım evimde özel nir hastaneye gittik kontrol için kalbi durmuş bebegimşn aynı gün tek kişilik odaya yatışım yapıldı 15 dk da kürtaj bitti 30 dk sonra hastaneden çıktım, çok zor şeyler yaşadım ,,,, ikincisi kendiliğinden 6 hafatda düştü, sana tavsiyem kürtaj olacaksan özelde ol, ne olur ne olmaz steril bir ortam olması bir dahaki hamileliğin için önemli mikrop kapmaman lazım, Allah yardımcın olsun

zor gunler atlatmıssın canım şimdi mukafatını görursun inşallah tosun bi bebişin olur.kontrollerımede özelde gidiyodum yıne aynı yerde yaptırıcam kurtajıda inşallah sorun yasamam kötu dusunmemeye calısıyorum yoksa dusundugum basıma gelıyo maalesef :( esımle konustuk cumayı beklemıycez yrn sabah dr gidicez dua et bana canım bu gunlerı sorunsuz atlatayım inşallah

Ya kizlar içime kurt düştü siz ultrason fotografinda kesenin içindeki meleginizi görebiliyor musunuz karından bakildigi için mi göremiyorum ki ben
Canim senle ayniyiz biz de bazen gec dollenmeden falan 2 hafta fark edebiliyomus panik yapma bana karindan bakti da gordu suan 6+5 misiz haftaya falan gorunur sikma canini

Allah yardimcimiz olsun kizlar bn de 21mayisda kurtaj oldum 10temmuz son adetim hamile kalmisim nasip iste rabbim verince oluyo ins tekrar yasamayiz hicbirimiz ama gene de o dusunce hep kenarda duruyor olumlu bakamiyoruz malesef ;( iyi dusunun ins iyi olacak

inşallah canım hepimz için iyi olsun.dr alttan bakmayı teklıf etmedımı göremeyınce teklıf etmesı gerekırdı benımde karından gözukmedı dr alttan bakıcaz dedı yıne göremedı

Biz bugün gittik kontrole kese kocaman olmuş bebişte içinde minik nokta gibi duruyor bir de kalp atışlarını dinlemeye gittik aslında ama doktor erken dedi 10 gün sonra yine çağırdı halbuki bu gidişte dinleyecektik öyle demişti doktor neyse iyiyiz biz çok şükür

Ya kizlar içime kurt düştü siz ultrason fotografinda kesenin içindeki meleginizi görebiliyor musunuz karından bakildigi için mi göremiyorum ki ben
canm adet gecikmen varmı ben pcosluyum mesela 2 hafta geç döllenmiş benim...doktor kaç haftalık olduğunu söyledi canm kesenin boyutu ne

mıtlıcuk haberlerle dönenlere hayırlı olsun :) üzücü haberlerle gelenlere de geçmiş olsun.burada çoğu kişinin düşüğü boş gebeliği olmuş oncesinde çok enteresan o zamanlar kendimi çok yalnız hissetmiştim ...

Canım çok sıkıntı yapma.ben bugün gördüm.yanındaki beslendiği keseyi bile gördük ama doktor bu haftalarda görünmeyebilirde dedi en kısa zamanda görürsünuz.

Biz bugün gittik kontrole kese kocaman olmuş bebişte içinde minik nokta gibi duruyor bir de kalp atışlarını dinlemeye gittik aslında ama doktor erken dedi 10 gün sonra yine çağırdı halbuki bu gidişte dinleyecektik öyle demişti doktor neyse iyiyiz biz çok şükür
Bizede erken iki hafta sonra kesin duyarız insallah dedi bi denedik duymayi ama çok.derinden az bisey duyabildik.ama pıt pıt atışını gördük biraz sabırsızlanıyoruz sanırım :)

Birde ben inanılmaz derecede su içiyorum normalde de içerdim ama bu sefer kuriyorum resmen ya sizde ne durumda su olayı..
Birde kilo konusuna geleyim 65.50 ile hamile kalmıştım bugün kilo ölçtüler 67 çıktım ya çok dikkat ediyorum ekmek unlu mamüller falan yemem meyve ağırlıklı yiyorum sabah 2 dilim ekmekmsadece baska ekmem yok şaşırdım ya bu kadar kısa sürede 1.50 kg çok geldi.normal beslenmene devam et dedi doktor bebek için yemene erken daha vakit var dedi biraz dikkat et kilona dedi.boyumda 1.62 bu arada poff. Sağlıklò olsun bebislerde yinede çok kilo almak istemiyorum ben ya.

bende 5 haftalık hamileyim,ıkı gun önce ikiz oldugunu ögrendim ama kesenin biri daha tam belli değil dedi doktor.diğer kese 10 mm..ıkınci hamileliğim bu arada ikinci bebege bile karar verememişken ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım ve ikiz..cok saskınım aglıyorum kaç gundur

kızlar sizede karnin tam ortasinda goguslerin tam ortasindan bikini bolgesine kadar cicak saplanir gibi sidetli agri oldumu hareketlerde kisitlama ve sanki simdi gudecek gibi

mavidelisi .!.:
Canim hic karamsar demem, haklisin yasadiklarindan sonra... allah kimseye yasatmasa keske ama dedigin gibi herkesin bir imtihani var maslesef.. insallah yarin umutlu guzel haberletle gelirsin canim, sabirsizlikla ve senle bekliyoruz.. dualarim da seninle.. sen de cok stres yapmamaya calis ki, beek etkilenmesin.. guclu olmalisin..
Sagol canım o kadar çok kişi dua ediyorki benim için inşallah rabbim bu duaları kabul eder, randevum 9da ama heyecandan 6da kalktım uyuyamıyorum en iyisi nete girim dedim,

zor gunler atlatmıssın canım şimdi mukafatını görursun inşallah tosun bi bebişin olur.kontrollerımede özelde gidiyodum yıne aynı yerde yaptırıcam kurtajıda inşallah sorun yasamam kötu dusunmemeye calısıyorum yoksa dusundugum basıma gelıyo maalesef :KK43: esımle konustuk cumayı beklemıycez yrn sabah dr gidicez dua et bana canım bu gunlerı sorunsuz atlatayım inşallah
Allah yardımcın olsun canım Rabbim verecegi sıkıntıların sabrınıda versin inşallah, kendini tecekküle bırak yasamam gerekiyormuş de, ben öyle yapıyorum Allah daha büyük acılar yaşatmasın bu çektiklerimizinde mukafatını versin inşallah

Birde ben inanılmaz derecede su içiyorum normalde de içerdim ama bu sefer kuriyorum resmen ya sizde ne durumda su olayı..
Birde kilo konusuna geleyim 65.50 ile hamile kalmıştım bugün kilo ölçtüler 67 çıktım ya çok dikkat ediyorum ekmek unlu mamüller falan yemem meyve ağırlıklı yiyorum sabah 2 dilim ekmekmsadece baska ekmem yok şaşırdım ya bu kadar kısa sürede 1.50 kg çok geldi.normal beslenmene devam et dedi doktor bebek için yemene erken daha vakit var dedi biraz dikkat et kilona dedi.boyumda 1.62 bu arada poff. Sağlıklò olsun bebislerde yinede çok kilo almak istemiyorum ben ya.

Benim de ağzımın içi kuruyo ben de çokcsu içiyorum. Kilo da o kadar almış olamazsın o kadarcık yemeyle. Ödem olabilir mi? Bir de ben hep aynı saatte kendi tartımda tartılırım. O bile farkettirir yani. Eğer evinde tartı yoksa kilo takibi için al derim.

Hayırlı haberlerle gelirsin insallah canım. ALLAH yardımcın olsun
Sagol canım inşallah , bu arada adanalısın degilmi bende adanalıyım ama doğu görevi için tuncelideyz, Allah nasip ederse doğumu adanada düşünğyorum aksi bir şey olusa kürtajıda adanada olacagım metro hastanesi varmış canım nasıl sence sen hangi dr a hangi hastaneye gidiyorsun

bende 5 haftalık hamileyim,ıkı gun önce ikiz oldugunu ögrendim ama kesenin biri daha tam belli değil dedi doktor.diğer kese 10 mm..ıkınci hamileliğim bu arada ikinci bebege bile karar verememişken ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım ve ikiz..cok saskınım aglıyorum kaç gundur
cnmmm bende geçen sene üçüz hamileydim bende senin gibi önce ikiz dediler ağladım üçüz dediler ağladım hamileliğim çok zor geçti ağlayarak başladım ağlayarak bitirdimmm velhasıl üç yavrumuda kaybettim ve diyorum kendime şimdi otur ağla :( RABBİM dermansız dert vermesin ben şunu anladım yavrularımı kaybedince, bizim kendimize dert ettiğimiz şeylerin aslında hiç bir önemi yokmuş :( sana tavsiyem ağlama güçlü ol ve şükret şuan senin yerinde olmak isteyen kaç kadın var onu düşün ok :) rabbim yavrularını sana bağışlasınnn arkadaşım :KK68:

günaydınnn canlarrrrrr :) nasılsınız minikler nasıl bakalımmmmmm :) ben hergün ki gibi bugünde mide bulantısıyla kalktım ve böğüre böğüre içim çıktı :( şimdi işteyim ve sersem gibiyimmmm :( ama olsunnn miniğimm iiya şükürler olsunnnn :KK71::KK71:

Back
X