- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
Evet canım ilk gebeliğim 2013 ekimd2ydi 8 haftalıkken kürtaj oldum o zaman hamile oldugumu öğrendikten 1 hafta sonra önce damla damla sonrada oluk oluk kan geldi 2 hafta kanamam sürdü acillere gittik alttan muayenelerde bebek kalmamış düşmüş dediler yinede kürtaj ol dedi drlar hastaneye yatışım yapıldı geceden aç bırakıldım 5 kişilik odada kaldım hayatımın en kötü günüydü herkes düşük yapıyordu bir bayan 4 aylık bebek karnında ölmüş suni sancı verdiler sabaha karsı oda kan revan içinde kendi doğurdu ölü bebegi , bende pisikoloji alt üst oldu ayrıca kanamam oldugunu bile bile progestanda vermediler düşük yapıyorsun dediler, sabah oldu 8 de ultrason sırasına girdik kürtaj öncesi 3 tane dr asistanlar dev ekran hastakarın durumları hakkında kanıya varıyorlar ben yattım masaya vajinal baktılar yine veee kalp atışı yavaşlamış dediler kulaklarıma inanamadım 1 gün öncesi bebek düşmüş dediler , bana ğmştlenme bir kac gün yat bebek zaten düüşec2k kalbş durunca alırız dediler, hemmen eşimi aradım çıktık hastaneden 2 gğn progestan alıp kalkmadan yattım evimde özel nir hastaneye gittik kontrol için kalbi durmuş bebegimşn aynı gün tek kişilik odaya yatışım yapıldı 15 dk da kürtaj bitti 30 dk sonra hastaneden çıktım, çok zor şeyler yaşadım ,,,, ikincisi kendiliğinden 6 hafatda düştü, sana tavsiyem kürtaj olacaksan özelde ol, ne olur ne olmaz steril bir ortam olması bir dahaki hamileliğin için önemli mikrop kapmaman lazım, Allah yardımcın olsun
zor gunler atlatmıssın canım şimdi mukafatını görursun inşallah tosun bi bebişin olur.kontrollerımede özelde gidiyodum yıne aynı yerde yaptırıcam kurtajıda inşallah sorun yasamam kötu dusunmemeye calısıyorum yoksa dusundugum basıma gelıyo maalesef