• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

[QUOTyasaafifsekerli, post: 36665481, member: 609393"]Canim benim gazım cçok oluyo buna benzer keskin ağrılar oluyo bende de[/QUOTE]

gaz benim göbek adım dostum :D[/QUOTE]
Dimi yaaa kayinannemler falan geliyo yardima sagolsun ilactan dolyi surekli uyuyorum diyee ama gaz icin hep kaciyorum bnde :KK71:

Benim bşr kaç düşük olunca takip i sık yapılmalı dedi, birde dr dan dr a degişiyor ben şuanki dr umdan çok memnunum hep pozitif bir insan
biz şehir şehir gezdiğimiz için sürekli bir doktorum olmadı hiç :( antepe tayinimiz çıktığından beri gittiğim doktorum vardı boş gebelik yaşadığım sırada memnundum ondan antepe donunce ona gideceğim inşallh ... Bu ararsa adanalısın bende 3 sene kaldım adana da çoook severim :)

[QUOTEmatarani, post: 36665800, member: 146910"]hiç kusmadum ben yoğun bir mide bulantım yok ama rahatta değil çay resmen metal gibi geliyor ki günde 10 kupa falan çay içerdim :) sigaranın kokusu çok rahatsız ediyor şuan içtiğimi duşynumiyorum kusarım gibi geliyor canm[/QUOTE]
Himmm ozamn belkide kusmadan gecer bizimkisiii:KK28:

[QUOTE asortie, post: 36665830, member: 51615"]Inşallah bende tiksinirim sigaradan.benim eşimde hiç içmemiş o derece.kızıyor ama 2 tane yarım içiyorum günde.ilkindede içmiştim gunde 2 en fazla 3 dal ama.kımıldamaya başlayınca içim el vermedi bundada öyle olacağını umuyorum.herşeyden tiksindim bi bundan tiksinmedim ilginç bir şekilde.
Bide hiç bişey yapasım yok ya benim sizde varmı oyle bir durum.sürekli uzanıyım yatıyım istiyorum.resmen enerjim düştü ya.düzelirim dimi:eek:
[/QUOTE]
Bende oyle tatlim ama bnm bukadar olmasi ilactan diye dusunuyorum sende kullaniyomusun ilacc

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza alırsanız sevinirim son sat temmuz 26 beklenen doğum tarihi 2 mayıs olsada nisan annesi olacağım sezeryanlı olduğum için erken olur muhtemelen
4 hafta 5 günlük hamileyim.keseyi dün gördük kızlar.tsh 4.03 cıktı ve doktor ilaç başlamadı bana durumla alakalı fikri olan varmı

canm adet gecikmen varmı ben pcosluyum mesela 2 hafta geç döllenmiş benim...doktor kaç haftalık olduğunu söyledi canm kesenin boyutu ne
adetm düğüne kadar düzenliydi cnm düğün stresinden 28 günden 35 güne cikmisti ama sonra yine düzene girmisti

Canım çok sıkıntı yapma.ben bugün gördüm.yanındaki beslendiği keseyi bile gördük ama doktor bu haftalarda görünmeyebilirde dedi en kısa zamanda görürsünuz.

Bizede erken iki hafta sonra kesin duyarız insallah dedi bi denedik duymayi ama çok.derinden az bisey duyabildik.ama pıt pıt atışını gördük biraz sabırsızlanıyoruz sanırım :)
alttan mi bakildi cnm bugün kan tahlili vermeye gitmem lazimdi bas dönmesi mide bulantisindan yataktan kalkmadim Allahtan haftaya getir sonuçları dedi doktorumda rahatim

Kahveden 1 yada 2 tane icebilirsin dr um bana izin verdi fakat en sevdigim sey olan cay ve kahveyi icemiyorum agzimin tadi olmadigi icin cok aci geliyorlar.Avm lerdeki kapilarinda bebege zararinin oldugunu cok net biliyorum neden etrafindaklerden hamile oldugunu gizliorsunki bu basina gelebilecek en guzel sey bence nacizane fikrim tadini cikar canim:KK48:

[QUOTEmatarani, post: 36665800, member: 146910"]hiç kusmadum ben yoğun bir mide bulantım yok ama rahatta değil çay resmen metal gibi geliyor ki günde 10 kupa falan çay içerdim :) sigaranın kokusu çok rahatsız ediyor şuan içtiğimi duşynumiyorum kusarım gibi geliyor canm
Himmm ozamn belkide kusmadan gecer bizimkisiii:KK28:[/QUOTE]
herhalde canm başlarda taktım kafaya nie kusmuyom die ama baktım bebede sorun yok rahatladım :) şanslıyız sanırım :)

matatanı post: 36665428 .!.:
eweeet herkese diyom o benm ilk çocuğum kardeş geliyor benim şapşikime :)

Benimde bi kedim bi kopusum var ama bu durumda kopusum gitcek gbi duruyor hic istemiyorum aklima geldikce agliyorum ama aileler onlarim kili tuyu nasi ugrascaksin diye surekli :mad::mad::mad:

Kizlar hamileligimi öğrendiğimde 86 kiloydum simdi tartildigumda 83,4 kiloyum bu beni çok korkutuyor bebisimin sagligi iyi değil diye dunde kalp atisini çok net ayirt edemedim demişti doktor hepiniz kilo aliyorsunuz ben niye veriyorum

Benimde bi kedim bi kopusum var ama bu durumda kopusum gitcek gbi duruyor hic istemiyorum aklima geldikce agliyorum ama aileler onlarim kili tuyu nasi ugrascaksin diye surekli :mad::mad::mad:
bence de kopegini gonderme, hem bebeginle beraber iyi gecinrcektir hic suphen olmasin sadece ilk baslarda tuylrini tras ettirip dikkat etmelisin. benimde kedilerim ve kopegim var onlarsiz hayat dusunemiyorum. simdi bebegim gelince o da bu cok farkli sevgiyi ogrenmis olacak.:)

biz şehir şehir gezdiğimiz için sürekli bir doktorum olmadı hiç :KK43: antepe tayinimiz çıktığından beri gittiğim doktorum vardı boş gebelik yaşadığım sırada memnundum ondan antepe donunce ona gideceğim inşallh ... Bu ararsa adanalısın bende 3 sene kaldım adana da çoook severim :)
Canım benimde takip eden dr um yok zaten ankarada kaldım 2 sene iyi bir dr a denk gelemedim, şimdide tuncelideyim 1 dev hastanesi 2 kadın dog dr un dan başka secenegim yok benim gittiğim dr dan çok memnun kaldım ankarada böyle hasas anlayışlı dr bulamamıştım, ama doğumu tam teşekküllü özel hast düşünürüm adanada, dr şans işi canım herkesin övdüğü dr a sen gidersin hiçilgilenmez inşallah iyi bir dr bulursun canım, evet adanalıyım memleketimi çok özledim yıllardır üniversiteydi işti hep başka illerdeyiz inşallah buradan sonra adanaya tayim isteyecegiz kısmet

Kizlar hamileligimi öğrendiğimde 86 kiloydum simdi tartildigumda 83,4 kiloyum bu beni çok korkutuyor bebisimin sagligi iyi değil diye dunde kalp atisini çok net ayirt edemedim demişti doktor hepiniz kilo aliyorsunuz ben niye veriyorum
canım korkma ilk aylar kilo vermen normal mide bulantısı halsizlikten 1-3 kilo veriyo insan sonra kilo almaya baslşarsın bebiş büyüyünce .bende 1 kilo verdim.doktor göbekten bakmıstır kalp atısı için orda cok ayırt edememsi normal.benimkide göbekten görünmedi alttan baktı net cıktı pıt pıtı:KK49::KK24:

cnm normaldir endise etme ya. Bende aynı kilodayim.bebek.senden alacagjni alır korkma:) o kendine bakar Allahbakar ona:) sen suyunu sütunu iç yiyebikdigin kadar Ye. Allaha emanet onlar. Bende zayifim hatta evlendikten sonraki en zayıf dönemim.senin çocuğun olmaz dedi bazı münasebetsiz akrabalar. Halbuki minnosum bu dönemi bekliyormuş:). Annesi formunu korusun diye en zayıf anda geldi benim çocuğum. Herkesin derdi ayrı işte.

canım korkma ilk aylar kilo vermen normal mide bulantısı halsizlikten 1-3 kilo veriyo insan sonra kilo almaya baslşarsın bebiş büyüyünce .bende 1 kilo verdim.doktor göbekten bakmıstır kalp atısı için orda cok ayırt edememsi normal.benimkide göbekten görünmedi alttan baktı net cıktı pıt pıtı:KK49::KK24:
Ayy cnm duydun demek bebeginnin kalp atışlarını cok sevindim. Neler hissettim nasıldi ya. Bende gideceğim de bi kereden herşeyi duyayim göreyim diye bekliyorhm:)

Broken sword, post: 36666317, member: 620064"]bence de kopegini gonderme, hem bebeginle beraber iyi gecinrcektir hic suphen olmasin sadece ilk baslarda tuylrini tras ettirip dikkat etmelisin. benimde kedilerim ve kopegim var onlarsiz hayat dusunemiyorum. simdi bebegim gelince o da bu cok farkli sevgiyi ogrenmis olacak.:)[/QUOTE]
Kessinlikle istemiyorim aslinda peki evini nasil temizliyosun emeklerrken asikar bi sekilde yutacak tuyleri maalesef :cry: esim eskisi kadar ilgilenemiyo artik is yogunlugundan dolayi ben de cikip gezdiremiyorum eskiden gunduz sicaktada olsa gezdiriyodum ama simdi tansiyonum dusuyo sicakta bikere gezdirmeye kalktim gece de gezdigimiz yerler full cocuk salamiyorum ve kiziyo bana kizim.parktakiler hem seviyolar hem kaciyolar kac aileyle tartistim bunun yuzunden maalesef napsam bilemedim

["matarani, post: 36666130, member: 146910"]ama nere gidecek yazık :KK43: bunalıma girer göndermede:KK43:[/QUOTE]

Esimin Amcasi istiyo ama bilemedim kuzum bn onlarsiz yapamam ama hemen evladin daha onemli diyolar takibi ama onlarda cocuk bide hamilelikten daha yogun hissediyorum sanirim:mad:

Back
X