• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

canım korkma ilk aylar kilo vermen normal mide bulantısı halsizlikten 1-3 kilo veriyo insan sonra kilo almaya baslşarsın bebiş büyüyünce .bende 1 kilo verdim.doktor göbekten bakmıstır kalp atısı için orda cok ayırt edememsi normal.benimkide göbekten görünmedi alttan baktı net cıktı pıt pıtı:KK49::KK24:
aynen karindan bakti cnm
Pek bisey yiyemiyorum aksamlarii çorba bi kaç klasik yemek ole geciyor
cnm normaldir endise etme ya. Bende aynı kilodayim.bebek.senden alacagjni alır korkma:) o kendine bakar Allahbakar ona:) sen suyunu sütunu iç yiyebikdigin kadar Ye. Allaha emanet onlar. Bende zayifim hatta evlendikten sonraki en zayıf dönemim.senin çocuğun olmaz dedi bazı münasebetsiz akrabalar. Halbuki minnosum bu dönemi bekliyormuş:). Annesi formunu korusun diye en zayıf anda geldi benim çocuğum. Herkesin derdi ayrı işte.
inşallah cnm benm endiselenmeden edemiyorm

Bende o konuda cok supheliyim vallahi bide bulantiniz ne zaman bbaşladı benim olmucak galiba yoksa erken mi? değişik sadece midem kalkiyo arada:KK53:
Inşallah olmaz canım, berbat bişey ama her an başlayabilir 6. 7. Haftada filan başlıyor :(

Mavidelisi, post: 36665371, member: 489186"]Oluyor canim sikinti yook :KK66:

Simdiden daha pirinc kadarken bukadarsa buyudukce tuvalette uyucaz galibaaa:KK71::KK53:[/QUOTE]
Biraz büyüyünce yukarı çıkıyor canım merak etme, ama son haftalarda bebeğin büyümesiyle yeniden keseye baskı yapıyor, tuvalette sabahlama dönemi yeniden başlıyor :)

Kizlar hamileligimi öğrendiğimde 86 kiloydum simdi tartildigumda 83,4 kiloyum bu beni çok korkutuyor bebisimin sagligi iyi değil diye dunde kalp atisini çok net ayirt edemedim demişti doktor hepiniz kilo aliyorsunuz ben niye veriyorum
Merak etme ilk aylarda kilo vermek avantaj bile, önümüzdeki aylarda 3 er 5 er alacağız zaten :)

[QUOTEcencen010, post: 36666546, member: 606906"]Kızlar bana cok ateş basıyor ya. Resmen sıcaktan nefes alamıyorum. Sizde de oluyor mu:KK51:[/QUOTE]

Evet canim hatta az once ablamla konustuk hamileligimizin bi kismida kisa gelcek hic usumiceksin dedi ve cok sevindim kisin cok usurum cnku bnn:KK71:

Inşallah olmaz canım, berbat bişey ama her an başlayabilir 6. 7. Haftada filan başlıyor :KK43:

Simdiden daha pirinc kadarken bukadarsa buyudukce tuvalette uyucaz galibaaa:KK71::KK53:
Biraz büyüyünce yukarı çıkıyor canım merak etme, ama son haftalarda bebeğin büyümesiyle yeniden keseye baskı yapıyor, tuvalette sabahlama dönemi yeniden başlıyor :)

Merak etme ilk aylarda kilo vermek avantaj bile, önümüzdeki aylarda 3 er 5 er alacağız zaten :)[/QUOTE]
İnşallah cnm benim insallah

Hayır cnm seninle alakalı değilmiş bebegin yaninda ufak bir kese oradan besleniyormus.bana doktorum dediki normal zamndaki yedigin gibi ye dedi hamileyim diye yeme dedi.bebek iyi merak etme dedi.senin kilo vermen bulantidan iştahsızlıktandır.bebeğin iyi merak etme..

Inşallah olmaz canım, berbat bişey ama her an başlayabilir 6. 7. Haftada filan başlıyor :KK43:

Simdiden daha pirinc kadarken bukadarsa buyudukce tuvalette uyucaz galibaaa:KK71::KK53:

Merak etme ilk aylarda kilo vermek avantaj bile, önümüzdeki aylarda 3 er 5 er alacağız zaten :)[/QUOTE]

Biraz biraz mide kalkmalarim ondan sanirim ablam ve annemde asiri olmus dim dim dim dim

[QUOTEcencen010, post: 36666546, member: 606906"]Kızlar bana cok ateş basıyor ya. Resmen sıcaktan nefes alamıyorum. Sizde de oluyor mu:KK51:

Evet canim hatta az once ablamla konustuk hamileligimizin bi kismida kisa gelcek hic usumiceksin dedi ve cok sevindim kisin cok usurum cnku bnn:KK71:[/QUOTE]
Ben iyiki tam yaza denk gelmedi diyorum hamileliign büyük kısmı. Bende çabuk ısınan ısınınca bayılacaktım derceye gelen insanım:)bakalım bu kış nasil olcak. Ah ah minnaciklar ama ne buyuk marifetliler

bana öyle koyullmuş bir teşhis yok da ramazanda yemekten sonra çok rahatsız oluyordum, o zaman aklıma geliyordu ama dr.a da gitmedim. Benim ilk hamileliğimde de bulantım çok oluyordu ama sabahları olurdu, şimdi yemek yedikten sonra daha kötü oluyorum, çıkarırsam da boğazım yanıyor, bilmiyorum bu kadarı normal mi, yoksa reflü filan mı? Pff çok rahatsız edici bir durum :KK43:
YOK CNM NE REFLÜSÜ BENDE İLK HAMİLELİĞİMDE DİYORDUM KESİN BU GEBELİKTEN DEĞİL MİDEMDE YARA VAR DİYORDUM AMA DOĞUMA GİRMEDEN KESİLDİ VE TAKİ TEKRAR HAMİLE KALANA KADAR :)

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza alırsanız sevinirim son sat temmuz 26 beklenen doğum tarihi 2 mayıs olsada nisan annesi olacağım sezeryanlı olduğum için erken olur muhtemelen
4 hafta 5 günlük hamileyim.keseyi dün gördük kızlar.tsh 4.03 cıktı ve doktor ilaç başlamadı bana durumla alakalı fikri olan varmı
HAYIRLI OLSUNN CNMM GÖZÜN AYDIN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN :) BENDE TİROİD HASTASIYIM ŞUANDA BNMDE 3 LERDE GEZİNİYOR BEN LEVOTİRON 75 LİK KULLANIYORUM:( HAPA BAŞLAMIŞSINYA ÇABUK DÜŞER MERAK ETME BEN3 AYDA 35LERDEN 3E DÜŞÜRDÜM :)

Günaydın kizlaaar bugün biraz geç Uyandık çünkü sabaha kadar tuvalet e tasindim sizinde oluyor mu boyle?
Bende gece sürekli tuvalete kalkıyorum kalkmayınca karnım ağrıyor uykumdan uyanıyorum zaten sanırım baskı yapıyor bebiş

[QUOTEmatarani, post: 36665800, member: 146910"]hiç kusmadum ben yoğun bir mide bulantım yok ama rahatta değil çay resmen metal gibi geliyor ki günde 10 kupa falan çay içerdim :) sigaranın kokusu çok rahatsız ediyor şuan içtiğimi duşynumiyorum kusarım gibi geliyor canm
Himmm ozamn belkide kusmadan gecer bizimkisiii:KK28:[/QUOTE]

Sagol canım inşallah , bu arada adanalısın degilmi bende adanalıyım ama doğu görevi için tuncelideyz, Allah nasip ederse doğumu adanada düşünğyorum aksi bir şey olusa kürtajıda adanada olacagım metro hastanesi varmış canım nasıl sence sen hangi dr a hangi hastaneye gidiyorsun
Canim ben adana liyim evet suan tarsustayim. Ilk dogumumu metroda yaptım. Doktorum özgür kayaselcuk tu. Ama o emekli olmuş artık. Doğum için Adanaya gidersen bide gül hanim var orda ben onuda sevmiştim. Forumlarda ki yorumlarda da hep ortadogu nun doktorlarıni oluyorlar. Ben tarsusta medical park hastanesine gidiyorum.doktorum Nihal erdogan

Evet canim hatta az once ablamla konustuk hamileligimizin bi kismida kisa gelcek hic usumiceksin dedi ve cok sevindim kisin cok usurum cnku bnn:KK71:
Ben iyiki tam yaza denk gelmedi diyorum hamileliign büyük kısmı. Bende çabuk ısınan ısınınca bayılacaktım derceye gelen insanım:)bakalım bu kış nasil olcak. Ah ah minnaciklar ama ne buyuk marifetliler[/QUOTE]

Mucizelerimiz sagsalim gelsinlerde hiiic onemli diil :KK46::KK46::nazar:

HAYIRLI OLSUNN CNMM GÖZÜN AYDIN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN :) BENDE TİROİD HASTASIYIM ŞUANDA BNMDE 3 LERDE GEZİNİYOR BEN LEVOTİRON 75 LİK KULLANIYORUM:KK43: HAPA BAŞLAMIŞSINYA ÇABUK DÜŞER MERAK ETME BEN3 AYDA 35LERDEN 3E DÜŞÜRDÜM :)
cok sagol canım amin inş sagsaglim kucağımıza alırız cevabın için tsk ederim endokrin uzmanına gidicem birazdan

[QUOTE vitae , post: 36667055, member: 385904"]Bende gece sürekli tuvalete kalkıyorum kalkmayınca karnım ağrıyor uykumdan uyanıyorum zaten sanırım baskı yapıyor bebiş[/QUOTE]
Evet tatlim yaa UFpuuf diye diye kkalktim eşimbile uuyaniyo artik yazık:rolleyes::KK61:

[QUOTE vitae , post: 36667055, member: 385904"]Bende gece sürekli tuvalete kalkıyorum kalkmayınca karnım ağrıyor uykumdan uyanıyorum zaten sanırım baskı yapıyor bebiş
Evet tatlim yaa UFpuuf diye diye kkalktim eşimbile uuyaniyo artik yazık:rolleyes::KK61:[/QUOTE]
Ben de öyleyim normal ama canım kafamı yataktan zor kaldırıyorum bi de gece kalkınca uykum dağılıyor iyice sinirli oluyorum hormonlar bize oyun oynuyorlar :KK48::KK48: Çalışıyor musun sende

Kızlar mide bulantısı için gazoz içen var mı günde 1 tane zararsız diyorlar ama emin olamadım dr a falan soran var mı:KK51:

Back
X