• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de sizler gibi Allah izin verirse Nisan 2015'te bebeğimi kucağıma alacağım...SAT 06.07.2014...Bugün kalp atışını da duydum çok şükür 6 hafta 5 günle uyumluymuş gelişimi çok şükür...
Bu benim 2. bebeğim. Kızım 2014 doğumlu ve ben o zaman başka bir kullanızı adı(şifremi unuttum) ile yine bu forumda 9 ay geçirmiştim. Bana uğurlu geldiğine inanıyorum...Lütfen beni de listenize ekleyin...
Kızlar yanlış yazmışım kızım 2010 doğumlu yani 4 yaşında:) Ona kardeş geliyor işallah

Canım resmi bi koy istersen. Gayet iyi büyüklüğü yorum yapabiliriz en azından. Aklında şüphe kalmasın boş gebelikte kese 6 haftadan sonra büyümez ve büyüme çok yavastir yani ters bir durum olamaz aklından olumsuz düşünceleri çıkar
koyayim canimda bi bakin bakalim ya

bende öyleyim canım sende miden bulanmadıgı zamanlar mesela yogurt süt badem ceviz meyve baklagiller bunlardan yemeye bak bende sabah hiç bişey yiyemiyorum mesela ama aksam üstü yada öglen daha iyi oluyorum.
aksam zorluyorum bende cnm yemek icin

efsax arkadaşım bak ben de bugün kalp atışını gördüm ama ilk başta ses gelmedi hatta eşimle çok korktuk...Sonra doktor bekledi biraz nefes al ver vs dedi bebek biraz kıpırdar gibi oldu sonra bir baktık sesi geldi. O kadar küçükler ki çok normal doğru açıda değildir ondan duymamış da olabilirsin. Hiçç dert etme bence
inşallah cnm benim pazartesi tekrar randevu alican olmazsa

Canim hiç bebek mi görmediniz yoksa sesinizi duymadiniz ben anlamadım bu kadar stres yapacağına lütfen cihazı iyi olan bir yere git bendede 18-19 mm iken kese ilk gittiğim doktor hiçbişey görmezden ikinci gittiğim doktordan kalp atışını gördük o gün aglamalarim kar kaldu yanima
bebek görmedim demedi sadece kalp atislarini tam net göremiyorum dedi sonra da ultrasonun eski ve hic beğenmediğini söyledi o heyecanla benim de aklim basimdann gitti sormak aklima gelmedi

kizlar doktor gittim doktor bi ay sonra gel demisti 12 gun anca dayandim kalp atisi duyduk simdilik hersey normal yakinda ikili test felan dedi o ne oluyo bilmem artik bol su icmeye devam dediki ben kadar su icen varmi tuvaleteyim boyna dedim sık tuvalet normal dedi bakalim nasil olacak kalp atisi az dinletti birazdaha dinlesem hungur hungur aglardim heralde bu nasil bi duygu aci cekiyorsun ama herseyi sana unutturabilecek bi mucize

Sanki evin.butun camları kapalı üstüme de yorgan çekip oturuyomusum gibi darlaniyorum sıcak basıyor:KK43:bilmem anlatabilir mi:KK53:
Ayy aynen. Içimde sanki alev topu var.:) stres de yapıyorum.eşime patliyorum.sonra da ağlıyorum. Yine de şükür bebegimiz bizle olsun da:) dogunca o.mis kokusunu içimize çekince herşey unutulur

İste kizlar bu dünkü ultrason fotografik bi bakin bakalim
IMG_20140828_165616.webp

kizlar doktor gittim doktor bi ay sonra gel demisti 12 gun anca dayandim kalp atisi duyduk simdilik hersey normal yakinda ikili test felan dedi o ne oluyo bilmem artik bol su icmeye devam dediki ben kadar su icen varmi tuvaleteyim boyna dedim sık tuvalet normal dedi bakalim nasil olacak kalp atisi az dinletti birazdaha dinlesem hungur hungur aglardim heralde bu nasil bi duygu aci cekiyorsun ama herseyi sana unutturabilecek bi mucize
hadi gözün aydin cnm ben dun gittim ama duyamadim kalp atislarini

duydum gülüm gecen cuma duydum Cok güzel bir duygu Rabbim tüm isteyenlere bekleyen annişlerede nasip etsin:Dsende insallah duyarsın canım minişinin pıtpıtını:KK46:
Oyu ne guzel ya. Rabbim banada nasıp etsin.herkese de insallah ya. Yarın doktora gidicem dua edin lütfen;) bende artık duyayim göreyim minikimi

koyayim canimda bi bakin bakalim ya

aksam zorluyorum bende cnm yemek icin

inşallah cnm benim pazartesi tekrar randevu alican olmazsa

bebek görmedim demedi sadece kalp atislarini tam net göremiyorum dedi sonra da ultrasonun eski ve hic beğenmediğini söyledi o heyecanla benim de aklim basimdann gitti sormak aklima gelmedi
hemen baska hastane gitmeni isterim cunku ben bi ozele gittim kalbi atio dedi ama sesi duyurmadi makineleri eskiymis bu gun farkli hatane gittim 12 gun sonra kalp sesinide duydum makineden makineye doktordan doktora fark var bide dogum doktorumuzu en yakin zamanda iyi secmelimisiz arastir iyi bi hastane git

Cn
hadi gözün aydin cnm ben dun gittim ama duyamadim kalp atislarini
Cnm cokstres yapıyorsun galiba yapma guzel düşün. Stresli annelerin bebekleri gazkolik oluyormuş bilgilerinize:) hayatımızın en guseell günleri azicik atalim stresi ya. Ben tasincam onu bile takmıyorum:) azicik relax. Bak bende meraktan patlicam ama daha keseyi bile görmeye gitmedik. Hepsi Allaha emanet olsunlar:)

hemen baska hastane gitmeni isterim cunku ben bi ozele gittim kalbi atio dedi ama sesi duyurmadi makineleri eskiymis bu gun farkli hatane gittim 12 gun sonra kalp sesinide duydum makineden makineye doktordan doktora fark var bide dogum doktorumuzu en yakin zamanda iyi secmelimisiz arastir iyi bi hastane git
Gitmeyi düşünüyorum cnmda esimde baba kiziyor kotu düşünüp uzuuyorsun kendi ni sakin ol diye.

Cn

Cnm cokstres yapıyorsun galiba yapma guzel düşün. Stresli annelerin bebekleri gazkolik oluyormuş bilgilerinize:) hayatımızın en guseell günleri azicik atalim stresi ya. Ben tasincam onu bile takmıyorum:) azicik relax. Bak bende meraktan patlicam ama daha keseyi bile görmeye gitmedik. Hepsi Allaha emanet olsunlar:)
Cn

aslinda relaxdim cnmda dun duyamayinca strese girdim birden

Gitmeyi düşünüyorum cnmda esimde baba kiziyor kotu düşünüp uzuuyorsun kendi ni sakin ol diye.
kotu dusunme sitres bas dusman hersey iyi olacak de ve kendine dikkat et ben iki kere kese bos ucuncude bebek gordum hayirlisi ile sende gorursun ins moral bozuklugu yok yola devam

Back
X