• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

="ddm_grhn, post: 36683990, member: 466237"]Kizlar oje niye yasakki[/QUOTE]
kimyasal olduğundan olnasın cnmm :)[/QUOTE]
Kizlar oje niye yasakki
Bencede makyaj yapıyorum oje de sürüyorum Allahallah hava alsın tırnaklar diye mi ki?[/QUOTE]
Okadar etki ediyomu kiii ablamin dogumda cikjarttilar bi tirnaktan morarmayi gordukleri icin cok etkilicegini sanimyorum makyajin ojenin

kızlarrr bende son günlerde radyasyona taktım kafayı :( ben çalışıyorum muhasebeciyim ve büroda 3 pc + 3 modem + 3 yazıcı var ve bunlar hep ağdan alıyo bende tam ortasında oturuyorum ve haftanın 6 günü 8-18 çalışıyorum :(

ddm_grhn .!.:
kızlarrr bende son günlerde radyasyona taktım kafayı :KK43: ben çalışıyorum muhasebeciyim ve büroda 3 pc + 3 modem + 3 yazıcı var ve bunlar hep ağdan alıyo bende tam ortasında oturuyorum ve haftanın 6 günü 8-18 çalışıyorum :KK43:

Kuzucum bence boyle seylere takip uzmemek lazim kendimizi ona bakarsan telefonla konusmamamizda lazim bende gecen gittigimde boyle seylere takmistim doktorum sen bu evhamla biseyi olmayani oldurursun bebegine zarar dedi bende cok kabiz oldugumdan ikininca bebegime bisi olcak diye dusunuyorum falan demistim cekti karsisina bebegimizin dollenene kadar ne zorluklardan gecip bisi olmadigini ole oturmayla ikinmayla bisi olmaz bole yapip kucucuk yuregini uzme evladinin dedi adet soker gbi kanaman olmadigi surece her sey yolunda dedi ve coj rahatladim aslinda cok dgru onlar nerelerden gecip bize kavusmaya calisiyolar bole kendimizi uzuyoruz onlari melekler koruyo balim merak etme :nazar::KK46::nazar:

Maden sıkıntıların geçti acaba bekleyip kendi doktoruna mı gitsen. Şimdi bu doktor bir şey söyler kafan falan karışır belki. Bu arada alttan mauyene pek yapmıyorlar ama isterse de bir şey yok merak etme. Hemenceik geçiyor, bebişini görmenin heyecanı ile herşeyi unutursun zaten.

Kahverengi lekelenme oluyordu. Bir hafta daha beklemek istemedim. Progestan yazdı. Burada bir çok kişi kullanıyor o yüzden kafam biraz rahat. Minnoş 15.8 mm olmuş. Tam 8 haftalık oldum. Yarından itibaren 9. haftadayım. Pıt pıt kalp atışını dinledim. Ama ultrasonda hala çok birşey görmüyorum. Kafam rahatladı kuş gibiyim şu an. :KK51:

Kuzucum bence boyle seylere takip uzmemek lazim kendimizi ona bakarsan telefonla konusmamamizda lazim bende gecen gittigimde boyle seylere takmistim doktorum sen bu evhamla biseyi olmayani oldurursun bebegine zarar dedi bende cok kabiz oldugumdan ikininca bebegime bisi olcak diye dusunuyorum falan demistim cekti karsisina bebegimizin dollenene kadar ne zorluklardan gecip bisi olmadigini ole oturmayla ikinmayla bisi olmaz bole yapip kucucuk yuregini uzme evladinin dedi adet soker gbi kanaman olmadigi surece her sey yolunda dedi ve coj rahatladim aslinda cok dgru onlar nerelerden gecip bize kavusmaya calisiyolar bole kendimizi uzuyoruz onlari melekler koruyo balim merak etme :nazar::KK46::nazar:
inşallah cnm bnmm bnm de öyle geliyor aklıma telefonada dikkat etmeye çalışıyorum ama ne mümkün :) ama özellikle telefonu gece yattığınız odaya koymayın doktorum o yönde uyardı beni aklınızda bulunsunnn :)

Kızlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki çoğunuzun ilk hamileliği ve korkuyorsunuz. Rica ediyorum rahat olun. Ne oje ne radyasyon hiç bir şey sağlıklı bebeğinizi etkilemez. Allah korusun düşük olan ya da karında ölen bebekler zaten anrmalitesi olan bebeklerdir. Biraz sakin olun herşeyi kafanıza takmayın. Siz zaten anne içgüdüsüyle en iyisini yaparsınız onar için...Unutmayın stres en büyük düşman

Kizlar ben dayanamadim evin yakininda tipmerkezi var gittim ooraa ve nihayet bebegimin kalp atislarini gordum Allah ima sukurler olsun ve antibiyotigi birde bu dojtora sordum bende yaziyorum hastalarima bicok hastam var oyle bebeklerinede bisiycik olmadi dedi beta hcg degerini sordum onu dis gebelikte takip ederiz p degerlerin artik bi onemi yok bebegi gorduk dedi Allah ima sayisiz sukurler olsun nisan ayinda hepimize Rabbim bebeklerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah Allah im kimseyi benide evladiyla sinamasin amin

Kızlar Facede de 2015 Nisan Anneleri grubu açılmış diğer yandan da ordan takip ediyorum sizde gelin gari :D

Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

tam metni de burda

herzaman net paketimiz olmuyo ben mesela evde telefonumda sadece facebook paketi kullanıyorum en azından burdaki arkadaşlarla ordada irtibatta oluruz ne varki bunda

Arkadaslar merhaba hepinizi tebrik ediyorum ben henuz kesin olmamakla birlikte icindeki kuskularla kendimi topiginizde buldum gecen yil ekim annesiydim bu ay adetim 3gun gecikti bi kac belirti daha var ama psikolojik mi diye uzerinde durmak istemiyorum yarin test alicam ona gore artik yolumuza bakicaz oglum daha cok kucuk ama kismet artik Allah herkesin yavrusuna saglik sihhat versin insallah sag salim kucaklariniza alirsiniz

Back
X